اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت دیمر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت دیمر

نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست ها
    با سلام خدمت شما کاربر گرامی :
    این هم یک نقشه مدار عملی دیمر 2000 وات با قطعات موجود در بازار.

سلام.R.F.C چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arya.arya نمایش پست ها
      سلام.R.F.C چیه؟
      با سلام:
      چک فرکانس رادیویی ( radio frequency choke) برایازبین بردن پارازیت امواج رادیویی در هنگام کار. این چک بصورت آماده در بازار موجود است.
      علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
      نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست ها
        با سلام:
        بله شما می توانید دور یک دریل را حداکثر تا 2000 وات یا 2 کیلو وات کنترل کنید.
        سلام
        جناب تحیری عزیز
        من این مدار دیمر رو امروز ساختم و برای تست به خروجیش ی لامپ 100 وات رشته ای وصل کردم وقتی ولوم رو از نصف بیشتر کردم مقاومت 2.2 کیلو شروع به جرقه زدن و سوختن کرد. حتی مقاومت 2 وات هم گذاشته بودم.بنظرتون دلیل خاصی داره ؟؟
        سپاس
        جدیدترین ویرایش توسط mohammad1365; ۰۹:۴۵ ۱۳۹۵/۱۲/۲۷.

دیدگاه

با وصل کردن اشتباه پایه ورودی به جای خروجی (ورودی خروجی جا به جا) به تریاک آیا میسوزه ؟ چون من یه مدار بستم به بی تی 139 عمل نکرد بد متوجه شدم جای این دو تا پایه اشتباس 1و3 بعد درستش کردم ولی بازم جواب نمیده ولتاژ رو از 220 فقط 10تا15 ولت کم و زیاد میکنه ! راستی حده اعقل ولتاژ چقدره ؟ میشه به دی سی تبدیلش کردو استفاده ؟(بعد از رگوله کردن)
          جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۱۵:۳۲ ۱۳۹۵/۱۲/۳۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365 نمایش پست ها
            سلام
            جناب تحیری عزیز
            من این مدار دیمر رو امروز ساختم و برای تست به خروجیش ی لامپ 100 وات رشته ای وصل کردم وقتی ولوم رو از نصف بیشتر کردم مقاومت 2.2 کیلو شروع به جرقه زدن و سوختن کرد. حتی مقاومت 2 وات هم گذاشته بودم.بنظرتون دلیل خاصی داره ؟؟
            سپاس
            سلام محمدجان
            آیا مشکلتون حل شد؟!
            به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
            الکترونیک قدرت
            الکترونیک آنالوگ
            طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
            ---------------------BMCELEC@-------------------
            ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
            ---------------www.bmc-elec.com--------------
            ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni emeni نمایش پست ها
              سلام محمدجان
              آیا مشکلتون حل شد؟!
              سلام . مدار با اندک تغییراتی راه افتاد . صندوق پیام خصوصیتون رو چک کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arrb نمایش پست ها
                با سلام و تشکر از شما
                من این مدارتون رو بستم و جواب هم گرفتم (البته با لامپ رشته ای). ولی وقتی با لامپ کم مصرف تست کردم متاسفانه لامپ سوخت (البته مقاومت متغیر را برروی 300 کیلو اهم تنظیم کرده بودم). میخواستم بدونم که چجوری میتونم از این مدار واسه لامپ های کم مصرف هم استفاده کنم؟! و اگه نمیشه و مدار دیگه ای باید واسه کنترل نور لامپ های کم مصرف استفاده کنم ممنون میشم اون رو در اختیارم بگذارین.
                با تشکر فراوان
                باسلام:
                لامپ های کم مصرف و مهتابی ها را اصلا نباید با دیمر راه اندازی کرد چون دیمر باعث کاهش ولتاژ در لامپ کم مصرف و مهتابی می شود بعلت کاهش ولتاژ لامپ که باعث یونیزه شدن و روشن شدن لامپ می شودلامپ خاموش و فقط فیلامان آن بدون استفاده روشن و سبب داغ شدن و در نهایت سوختن لامپ می شود.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط hoseyni emeni نمایش پست ها
                سلام محمدجان
                آیا مشکلتون حل شد؟!
                باسلام:
                اگر جای پایه های ترایاک را اشتباه ببندید احتمال سوختن وجود دارد. لامپ حتما باید بین ترمینال 2 و فاز وصل شود.

نوشته اصلی توسط Reza Azimy_RW نمایش پست ها
                با وصل کردن اشتباه پایه ورودی به جای خروجی (ورودی خروجی جا به جا) به تریاک آیا میسوزه ؟ چون من یه مدار بستم به بی تی 139 عمل نکرد بد متوجه شدم جای این دو تا پایه اشتباس 1و3 بعد درستش کردم ولی بازم جواب نمیده ولتاژ رو از 220 فقط 10تا15 ولت کم و زیاد میکنه ! راستی حده اعقل ولتاژ چقدره ؟ میشه به دی سی تبدیلش کردو استفاده ؟(بعد از رگوله کردن)
                باسلام:
                بله اشتباه وصل کردن پایه باعث سوختن ترایاک می شود.

دیدگاه

با سلام وادب خدمت اقای مهندس تحیری
                  مهندس جان ایا برای ساختن دیمر 5000 وات از مدار 2000 وات شما میتوان استفاده کردوبجای ترایاک BT139 ترایاک BTA 41 600B ورادیات 10*5 برای هتسینگ جایگزین کرد و ولوم همان 500K باشه و لی سایرمولفه ها به چه میزان باید تغییر داده شود وقطعات اضافی مثل خازن بلستر اضافی مورد نیازه؟درصورت امکان مدار وقطعات جدید مورد نیاز را بصورت شماتیک در پست بگذارید.با سپاس
                  جدیدترین ویرایش توسط gavad44; ۱۲:۵۱ ۱۳۹۶/۰۴/۰۵.

دیدگاه

سلام خدمت اقای مهندس تحیری.جسارتا مدار 2000 وات که زحمت اپلود اونا کشیدین چرا نول مستقیم به ورودی مدار وصل شده ایا نباید ورودی وخروجی با فاز سری بشه ومثل کلید لامپ فاز از یطرف بدیم INواز طرف دیگه بگیریمOUT.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gavad44 نمایش پست ها
                      با سلام وادب خدمت مهندس تحیری
                      مهندس جان ایا برای ساختن دیمر 5000 وات از مدار 2000 وات شما میتوان استفاده کردوبجای ترایاک BT139 ترایاک BTA 41 600B ورادیات 10*5 برای هتسینگ جایگزین کرد و ولوم همان 500K باشه و لی سایرمولفه ها به چه میزان باید تغییر داده شود وقطعات اضافی مثل خازن بلستر اضافی مورد نیازه؟درصورت امکان مدار وقطعات جدید مورد نیاز را بصورت شماتیک در پست بگذارید.با سپاس
                      با سلام:
                      شما می توانید از هر ترایاک 25 آمپری روی هیت سینگ مناسب استفاده کنید. سایر قطعات تغیر نمی کند. و شماتیک همان است. فقط از سیم های ضخیم تر برای فاز و نول استفاده کنید.

سلام خدمت اقای مهندس تحیری.جسارتا مدار 2000 وات که زحمت اپلود اونا کشیدین چرا نول مستقیم به ورودی مدار وصل شده ایا نباید ورودی وخروجی با فاز سری بشه ومثل کلید لامپ فاز از یطرف بدیم INواز طرف دیگه بگیریمOUT.
                      با سلام:
                      در مدارات دیمر MT1 ترایاک که کار کاتد در S.C.R را می کند مستقیم به منفی و بار یا لامپ بین MT2 ترایاک که کار آند در S.C.R را می کند با فاز سری می شود.ترایاک با گیت شدن نسبت به MT2 درست مثل یک سویچ عمل می کند و نول مدار مصرف کننده را تامین می کند.

دیدگاه

با عرض سلام وخسته نباشید خدمت اقای مهندس تحیری
                        من مدار 2000 وات برای دریل 700 وات بکار بردم ولی دور دریل خیلی کم نمیشه مثل دریلهای شارژی که بتوان بعنوان باز یا بسته کردن پیچ استفاده کرد .خازن 100nf تو مدار برداشتم و خازن 1mf -400vجایگزین کردم وتست کردم موقعیکه ولوم در وضعیت حد اقل هست دور موتور خیلی میاد پایین و ریپ میزنه ( البته من RFC تو مدار نزاشتم چون نرسیدم درست کنم) ولی وقتی ولوم زیاد میشه به ارامی دور موتور افزایش پیدا میکنه.
                        سوال:ایا این کاهش دور موتور باعث زیر بار رفتن و افزایش حرارت سیم پیچ وسوختن ان نمی شود؟ منظور در حالت حداقلی ولوم <که بعنوان پیچ گوشتی میتوان از ان استفاده کرد در مدت زمان چند دقیقه در همان وضعیت باعث داغ شدن وسوختن میشود؟اگر اینطور هست پس سیستم دیمر دریلهای شارژ ی چگونه از دور خیلی کم شروع میشود وباعث سوختن سیم پیچ نمیشود.
                        2-اگرRFCدر مدار باشد ایا ریپ زدن در موقغیت حداقل ولوم اصلاح میشود؟
                        با سپاس وتشکر

دیدگاه

سلام آقای تحیری خسته نباشید
                          R.F.C که در مدار دیمر 2000 وات هست مقدار سلف را ننوشته اید لطفا پاسخ دهید
                          متشکر

دیدگاه

با سلام آقای تحیری.
                            مقدار سلف rfc چقدر بابد باشد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدرضا رمضانی نمایش پست ها
                              با سلام آقای تحیری.
                              مقدار سلف rfc چقدر بابد باشد؟
                              با سلام:
                              چوک های R.F.C حدود 100 میکرو هنری برای فرکانس حدود 80 مگا هرتز است. ( حذف فرکانس رادیویی). از نظر تجربی شما شما می توانید 6 دور سیم نمره یک لاکی را بطور منظم روی یک مقاومت 1/2 وات کربنی بپیچید و پس از پیچیدن آن را از مقاومت جدا کرده و دو سر سیم پیچ را با تیغ جهت برقراری اتصال بتراشید.

با عرض سلام وخسته نباشید خدمت اقای مهندس تحیری
                              من مدار 2000 وات برای دریل 700 وات بکار بردم ولی دور دریل خیلی کم نمیشه مثل دریلهای شارژی که بتوان بعنوان باز یا بسته کردن پیچ استفاده کرد .خازن 100nf تو مدار برداشتم و خازن 1mf -400vجایگزین کردم وتست کردم موقعیکه ولوم در وضعیت حد اقل هست دور موتور خیلی میاد پایین و ریپ میزنه ( البته من RFC تو مدار نزاشتم چون نرسیدم درست کنم) ولی وقتی ولوم زیاد میشه به ارامی دور موتور افزایش پیدا میکنه.
                              سوال:ایا این کاهش دور موتور باعث زیر بار رفتن و افزایش حرارت سیم پیچ وسوختن ان نمی شود؟ منظور در حالت حداقلی ولوم <که بعنوان پیچ گوشتی میتوان از ان استفاده کرد در مدت زمان چند دقیقه در همان وضعیت باعث داغ شدن وسوختن میشود؟اگر اینطور هست پس سیستم دیمر دریلهای شارژ ی چگونه از دور خیلی کم شروع میشود وباعث سوختن سیم پیچ نمیشود.
                              2-اگرRFCدر مدار باشد ایا ریپ زدن در موقغیت حداقل ولوم اصلاح میشود؟
                              با سپاس وتشکر
                              باسلام:
                              موقعی که دور دریل کاهش پیدا میکند افت ولتاژروی ترایاک که به هیت سینک وصل شده قرار گرفته و باعثسوختن سیم پیچ دریا نمی شود.

دیدگاه

سلام من این مدارو ساختم ولی مقاومت جرقه زدو سوخت.بنظره شما اشتباه داشتم؟ اگر اشتباه اشتم تریاک هم سوخته یا مقاومت عوض کنم درست میشه؟

نوشته اصلی توسط mohammad1365 نمایش پست ها
                                سلام
                                جناب تحیری عزیز
                                سپاس
                                من هم همین مشکل را داشتم چطور مشکلتو حل کردی؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X