اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت دیمر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت دیمر

سلام مدار بالا فقط برای کم ریاد کردن نور لامپ قابل استفاده می باشد برای کنترل دور موتور کارآیی نداره اگر خواستی از این مدار استفاده کنید که تا 3000 هزار وات جواب می دهد مثلا کنترل دور موتور سنگ فرز

دیدگاه

سلام
      خازن c2 مولتی لایر
      pot2 مقاومت مولتی ترن برای تنظیم دقیق خروجی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط habib1341 نمایش پست ها
        سلام مدار بالا فقط برای کم ریاد کردن نور لامپ قابل استفاده می باشد برای کنترل دور موتور کارآیی نداره اگر خواستی از این مدار استفاده کنید که تا 3000 هزار وات جواب می دهد مثلا کنترل دور موتور سنگ فرز
        کدوم مدار؟
        بنده هم برای یک Heater میخوام

دیدگاه

سلام پست 54

دیدگاه

نوشته اصلی توسط habib1341 نمایش پست ها
            سلام پست 54

الان مدار بالا برای کنترل Heater خوبه؟ غیر از ترایاک این مدار که باید عوض بشه چه چیزایی باید اضافه بشه؟ چوک هم حتما لازم هستش؟
            با عرض پوزش منظورتان از "
            خازن c2 مولتی لایر و pot2 مقاومت مولتی ترن برای تنظیم دقیق خروجی" را متوجه نمیشوم؛
            اینها را اضافه کنم؟ اگر بله کجای مدار بالا قرار میگیرند؟

در گوگل دیمر 3 کیلووات را جستجو کردم، عکس زیر آمد:
            جدیدترین ویرایش توسط 97mhgh; ۱۸:۰۳ ۱۳۹۸/۰۱/۱۶.

دیدگاه

سلام دوستان بدون دلیل تمام اشکال آپلود شده من حذف می شود ناظر یا مدیر محترم لطفا توضیح

دیدگاه

سلام،بنده یه دیمر درست کردم البته غیر این مدار،یه مشکلی هست که من جریان از 50 تا 180 ولت میخام و بجای ولوم 500K از 1M استفاده کردم ولی جریان ثابت نیست و کم و زیاد میشه و وقتی جریان رو با چرخوندن ولوم زیاد میکنم تقریبا ثابته،ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند
                قطعات:تریاک BTA12 ،دیاک DB3،مقاومت 10کیلو 1.4,،خازن 0.2میکرو فاراد 270vac،ولوم 1M

دیدگاه

سلام
                  در صنعت این دیمر ها را ندیدم استفاده کنند مگر در دستگاههای ارزان قیمت که عمر کمتری دارند.مثلا در سشوار صنعتی اره برقی و .... از آیسی u208 u2010 u217 tca785 و ... اسفاده میشه بیشتر که بیشتر دستگاه خوب و آلمانی اند.مثلا tca785قابلیت سه فاز شدن داره.یکبار آنرا با میکرو دیجیتالی کردم و .... یا u217 مدار خیلی کاملیه حتی تاکومتر (دور سنج) برای موتورها داره ویا u2008 که با آن مدار تغذیه کاهنده 12ولت 28 آمپر (transformer less) بستند و خلاصه شرکت تلفون کن حرف و آیسی های زیادی در این زمینه داره.

دیدگاه

این مدارو به چه صورت به دریل وصل کنم ممنون میشم کمک کنید مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط morteza.slk نمایش پست ها
                      این مدارو به چه صورت به دریل وصل کنم ممنون میشم کمک کنید مرسی
                      سلام دادا این که مثل آب خوردن هست مدار را داخل پریز قرار دهید دو خانه و استفاده کنید

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان گرامی.
                        من از همین دیمری که آقای مهندس تحیری گذاشته (با BT139) برای یک المنت 600واتی استفاده کردم. ولتاژ خروجی رو با دیمر روی 115 ولت تنظیم میکنم متاسفانه با بالا رفتن دمای المنت ولتاژ افزایش پیدا میکنه تا جاییکه به 200 ولت هم میرسه. من میخوام ولتاژ ثابت روی 115 ولت وایسه.
                        مشکل از چیه؟ لطفا راهنمایی کنید. ممنون میشم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mrh65 نمایش پست ها
                          با سلام خدمت دوستان گرامی.
                          من از همین دیمری که آقای مهندس تحیری گذاشته (با BT139) برای یک المنت 600واتی استفاده کردم. ولتاژ خروجی رو با دیمر روی 115 ولت تنظیم میکنم متاسفانه با بالا رفتن دمای المنت ولتاژ افزایش پیدا میکنه تا جاییکه به 200 ولت هم میرسه. من میخوام ولتاژ ثابت روی 115 ولت وایسه.
                          مشکل از چیه؟ لطفا راهنمایی کنید. ممنون میشم.
                          مقدار مقاومت المنت و لامپ رشته ای بعد از گرم شدن افزایش
                          پیدا میکنه .. برای همین مشکل پیش میاد برای شما

دیدگاه

چیکار میشه کرد تا تو خروجی تاثیر نذاره؟
                            من میخوام المنتم با 115 ولت کار کنه تا دماش خیلی نره بالا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mrh65 نمایش پست ها
                              چیکار میشه کرد تا تو خروجی تاثیر نذاره؟
                              من میخوام المنتم با 115 ولت کار کنه تا دماش خیلی نره بالا
                              برای اینکه توان گرمایی را نصف کنید بجای دیمر یک عدد دیود مناسب را با المنت سری کنید. بوسیله ی یک تکه سیم به المنت وصل کنید تا داغی المنت مستقیما به دیود منتقل نشود و نسوزد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس ربانی نمایش پست ها
                                برای اینکه توان گرمایی را نصف کنید بجای دیمر یک عدد دیود مناسب را با المنت سری کنید. بوسیله ی یک تکه سیم به المنت وصل کنید تا داغی المنت مستقیما به دیود منتقل نشود و نسوزد
                                ممنون از راهنماییتون با دیود جواب داد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X