اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد طراحی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در مورد طراحی

سلام
    امیدوارم سوالم رو جای درستی مطرح کرده باشم .
    برای پروژه ای نیاز به کلید stop start دارم که در فاصله ماکزیمم 30 متری از دستگاه قرار داره ( با کابل کت ) ( تعداد 20 عدد از این کلید در مکان های مختلف )
    برای همین می خوام از بی استابل استفاده کنم ، همونطور که در شکل زیر می بینید وقتی کلید set زده می شه یه رله که به یه چراغ هشدار وصله فعال میشه و از طرف دیگه مدار یه ولتاژ 12 ولت به سمت اپتوکوپلر در فاصله 30 متری فرستاده میشه ، می خواستم بدونم به نظر شما مدار زیر مشکلی نداره ؟ تو پروتئوس که جواب میده
    سوال دیگه اینکه از 30 متری مشکلی پیش نمی اد برای روشن کردن اپتوکوپلر ؟
    اگه مشکلی نداره اگه می شه در مورد انتخاب ترانزیستور و مقاومت هاش راهنمائیم کنید ، ممنون میشم
    با تشکر

پاسخ : کمک در مورد طراحی

درود بر شما

مدار شما کمی غیرعادی به نظر می رسد: اول اینکه هیچ معلوم نیست آن رله در مدار شما چه وظیفه ای دارد، و دوم اینکه اصولاً ساختن یک بی استابل با قطعات مجزا، در حالی که مثلاً یک 555 همین کار را می تواند انجام دهد، کمی غیرعادی است.

اما گذشته از موارد بالا، به نظر من با توجه به فاصله ی 30 متری و احتمال وجود نویز زیاد بهتر آن است که ترانزیستور Q3 بی استابل شما یک رله را فعال کند و شما کنتاکت های رله را از طریق 30 متر کابل به بخش گیرنده (اپتوکوپلرها) برسانید.

در پکیج های گرمایشی از همین روش برای ارسال علامت روشن شدن یا خاموش شدن از جعبه ی کنترل (در اتاق منزل) به مشعل (در هر جایی که نصب است) به طور اطمینان بخش استفاده می شود.

پیروز باشید

دیدگاه

سلام
      ممنون از پاسختون
      رله رو برای روشن کردن یه لامپ led قرار دادم ، در مورد 30 متر هم حق با شماست من از یک رله استفاده کردم ولی وقتی دیدم کسی جواب نمی ده مدار جدید رو قرار ندادم،
      استفاده از 555 ( بی استابل) بهتر از اینه که با ترانزیستور طراحی بشه ؟
      بازم ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrdad_italy
        سلام
        ممنون از پاسختون
        رله رو برای روشن کردن یه لامپ led قرار دادم ، در مورد 30 متر هم حق با شماست من از یک رله استفاده کردم ولی وقتی دیدم کسی جواب نمی ده مدار جدید رو قرار ندادم،
        استفاده از 555 ( بی استابل) بهتر از اینه که با ترانزیستور طراحی بشه ؟
        بازم ممنون

درود بر شما
        استفاده از 555 الزاماً بهتر نیست، فقط روزآمدتر است و مدار شما بعداً حرفه ای تر به نظر خواهد رسید.
        پیروز باشید

دیدگاه

سلام ببخشید یه سوال و یک جواب. شما منظورتان مدارstopوstart موتور می باشد؟
          برایمدار stopوstart اسن نیاز به مدار خاصی نیست شما می تونید با اسفاده از یه رله این کار را انجام بدی اگه می خوای مدارش برات توضیح بگم برای هر فاصله میتونی ازش استفاده کنی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X