اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل راه اندازی7سگمنت با7447

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل راه اندازی7سگمنت با7447

وقتی ورودی به 7447 اعمال میکنم 7سگمنت اعداد 0تا9 رانمایش میدهد اماسوال اینجاست که 6و9 راکامل نشان نمی دهد (ال ای دی بالای 6 وپایین 9روشن نمی شود )لطفا راهنمایی کنید؟

پاسخ : مشکل راه اندازی7سگمنت با7447

اگه به دیتاشیت نگاه کنین میبینین که اعداد 6 و 9 رو به صورتی که گفتین نمایش میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرید الدین میرزایی
      اگه به دیتاشیت نگاه کنین میبینین که اعداد 6 و 9 رو به صورتی که گفتین نمایش میده
      بله ولی من می خواهم مثل حالت عادی نمایش بدهد .

دیدگاه

آیسی 74247و74248 هستند یعنی یه عدد 2 فرق دارن اونا به صورتی که میخواین اعداد رو نشون میدن میتونین تو گوگل دنبال دیکدر سون سگمنت با دم برای اعداد 6 و9 باشین راه دیگه استفاده از میکرو هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرید الدین میرزایی
          آیسی 74247و74248 هستند یعنی یه عدد 2 فرق دارن اونا به صورتی که میخواین اعداد رو نشون میدن میتونین تو گوگل دنبال دیکدر سون سگمنت با دم برای اعداد 6 و9 باشین راه دیگه استفاده از میکرو هست
          چگونه با این آیسی (7447) می توانم این کارراانجام دهم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mrahmani244
            چگونه با این آیسی (7447) می توانم این کارراانجام دهم
            باید تو خروجی 7447 با استفاده از گیت های or و and این کار را انجام بدی
            هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.

دیدگاه

سلام من یه مدار دارم که میتونم بهت بدم بدون گیت فقط با ترانزیستور هستش و همان 6و9را نشون میده اگی میخوای بفرستم برات.خودت اگه کتاب300مدار داشته باشی می تونی پیداش کنی من از تون اون کتاب پیدا کردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mrs049
                سلام من یه مدار دارم که میتونم بهت بدم بدون گیت فقط با ترانزیستور هستش و همان 6و9را نشون میده اگی میخوای بفرستم برات.خودت اگه کتاب300مدار داشته باشی می تونی پیداش کنی من از تون اون کتاب پیدا کردم.
                خوشحال میشم بگویید.من کتاب311مداررادارم که درآن ندیدم .

دیدگاه

سلام
                  وقت بخیر
                  نوشته اصلی توسط mrahmani244
                  وقتی ورودی به 7447 اعمال میکنم 7سگمنت اعداد 0تا9 رانمایش میدهد اماسوال اینجاست که 6و9 راکامل نشان نمی دهد (ال ای دی بالای 6 وپایین 9روشن نمی شود )لطفا راهنمایی کنید؟
                  جهت روشن شدن ال ای دی های مورد اشاره (ال ای دی A در عدد 6 ) و (ال ای دی D در عددد 9 ) ، این مدار رو امتحان بفرمایید .

با احترام
                  94/3/3

دیدگاه

البته دقت کنید برای گیت nand پایینی باید دو پایه وسط رو به not و دو پایه کناری رو مستقیم به گیت nand وصل میشه تو نگاه اول ممکنه ورودی بالایی و پایینی یکی در نظر گرفته بشه
                    اما با این وجود
                    از اونجایی که باینری 6 و 9 مکمل هم هستند کافیه برای قسمت پایین(nand پایینی) از همون چهارتا پایه که به گیت nand بالایی وصل هستن استفاده کنیم و به یه گیت or وصلشون کنیم مثل این

اضافه شده در تاریخ :
                    البته همون مدار آقای معیری از لحاظ اقتصادی به صرفه تره چون با دو ای سی میشه درستش کرد که یه ای سی با 2 گیت nand چهار ورودی و یک ای سی هم با چهار تا گیت not
                    اما مدار من نیاز به خرید 3 ای سی داره
                    البته به طور کلی بهترین روش تعویض ای سی دیکدر هستش هم دردسرش خیلی کمتره هم از لحاظ اقتصادی می ارزه
                    [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
                    [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
                    [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
                    [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
                    صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

سلام
                      وقت بخیر
                      نوشته اصلی توسط reza babatabar
                      البته دقت کنید برای گیت nand پایینی باید دو پایه وسط رو به not و دو پایه کناری رو مستقیم به گیت nand وصل میشه تو نگاه اول ممکنه ورودی بالایی و پایینی یکی در نظر گرفته بشه
                      اما با این وجود
                      از اونجایی که باینری 6 و 9 مکمل هم هستند کافیه برای قسمت پایین(nand پایینی) از همون چهارتا پایه که به گیت nand بالایی وصل هستن استفاده کنیم و به یه گیت or وصلشون کنیم مثل این

اضافه شده در تاریخ :

البته همون مدار آقای معیری از لحاظ اقتصادی به صرفه تره چون با دو ای سی میشه درستش کرد که یه ای سی با 2 گیت nand چهار ورودی و یک ای سی هم با چهار تا گیت not
                      اما مدار من نیاز به خرید 3 ای سی داره
                      البته به طور کلی بهترین روش تعویض ای سی دیکدر هستش هم دردسرش خیلی کمتره هم از لحاظ اقتصادی می ارزه

جناب آقای reza babatabar گرامی

صرفا جهت یاد آوری عرض کنم ، آی سی 7447 برای راه اندازی سون سگمنت آند مشترک استفاده میشود .

در شماتیکی که توسط بنده ارائه شده ،

فقط در زمانی که ورودی 0110 (6) باشد ، خروجی گیت nand بالایی ، صفر شده و ال ای دی a روشن میشود .

(or با خروجی a آی سی)
                      و
                      فقط در زمانی که ورودی 1001 (9) باشد ، خروجی گیت nand پایینی ، صفر شده و ال ای دی d روشن میشود .

(or با خروجی d آی سی)

--------------------------------------------------------------

منتها در شماتیک ارائه شده توسط جنابعالی ، دلیل استفاده از "گیت or با چهار ورودی" + قسمتی از نوشته شما رو اصلا متوجه نشدم !!

به این جهت که ،

خروجی گیت or در نقشه جنابعالی ، همیشه "یک" هست و این هیچ تاثیری در عملکرد خواسته شده (روشن شدن ال ای دی d عدد 9) نداشته و بعبارتی ، عملا هیچ نقشی در مدار ندارد !

لطفا در صورتی که صلاح دونستید ، در مورد دلیل استفاده از این گیت ، توضیح مناسبی عنایت بفرمایید .

با احترام
                      94/3/4

دیدگاه

دوست عزیز هر موقع خروجی گیت nand و or صفر بشه سگمنت مورد نظر روشن میشه دیگه با اینجاش اگر مشکلی دارید بگید؟
                        خوب این مداری که من کشیدم عملکردش عین مدار شما هست دیگه
                        مگر اینطور نیست که پایه های nand فقط اگر همه ورودی ها یک باشند خروجی صفر میشه و در غیر اینصورت خروجی یک میشه
                        و پایه های or برعکس nand فقط اگر همه پایه های ورودی صفر باشند خروجی صفر میشه؟ تا اینجا که مشکلی ندارید
                        حالا وقتی ورودی 6 باشه(0110) اونوقت همه پایه های گیت nand برابر یک میشه و خروجی هم صفر میشه که باعث میشه سگمنت a روشن بشه
                        لازم به ذکره که در این حالت همه ی پایه های or نیز یک هستند و خروجی آن یک خواهد بود که سگمنت d روشن نخواهد شد
                        حالا اگر ورودی 9 باشه (1001) اونوقت همه ی پایه های ورودی گیت nand و or برابر صفر میشند که خروجی nand یک میشه که باعث میشه سگمنت a روشن نشه
                        اما خروجی or صفر میشه و باعث میشه سگمنت d روشن بشه

اضافه شده در تاریخ :
                        اگر بازم متوجه نشدید بگید تا با شکل و روابط مدار منطقی براتون اثباتش کنم

دیدگاه

بنام خدا
                          با سلام
                          نوشته اصلی توسط reza babatabar
                          دوست عزیز هر موقع خروجی گیت nand و or صفر بشه سگمنت مورد نظر روشن میشه دیگه با اینجاش اگر مشکلی دارید بگید؟
                          خوب این مداری که من کشیدم عملکردش عین مدار شما هست دیگه
                          مگر اینطور نیست که پایه های nand فقط اگر همه ورودی ها یک باشند خروجی صفر میشه و در غیر اینصورت خروجی یک میشه
                          و پایه های or برعکس nand فقط اگر همه پایه های ورودی صفر باشند خروجی صفر میشه؟ تا اینجا که مشکلی ندارید
                          حالا وقتی ورودی 6 باشه(0110) اونوقت همه پایه های گیت nand برابر یک میشه و خروجی هم صفر میشه که باعث میشه سگمنت a روشن بشه
                          لازم به ذکره که در این حالت همه ی پایه های or نیز یک هستند و خروجی آن یک خواهد بود که سگمنت d روشن نخواهد شد
                          حالا اگر ورودی 9 باشه (1001) اونوقت همه ی پایه های ورودی گیت nand و or برابر صفر میشند که خروجی nand یک میشه که باعث میشه سگمنت a روشن نشه
                          اما خروجی or صفر میشه و باعث میشه سگمنت d روشن بشه

اضافه شده در تاریخ :

اگر بازم متوجه نشدید بگید تا با شکل و روابط مدار منطقی براتون اثباتش کنم

اشتباه جنایتکارانه بنده را عفو بفرمایید :redface:
                          بله ، دقیقا همینطوره که فرمودید :agree:

با احترام
                          94/3/4

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر معیری
                            بنام خدا
                            با سلام

اشتباه جنایتکارانه بنده را عفو بفرمایید :redface:
                            بله ، دقیقا همینطوره که فرمودید :agree:

با احترام
                            94/3/4
                            خواهش میکنم خوب پیش میاد دیگه منم تو نگاه اول فکر میکردم مدار شما اشتباهه بعد که دقت کردم دیدم کاملآ درسته

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X