اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی شمارنده با فیلیپ فلاپ نوع T

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی شمارنده با فیلیپ فلاپ نوع T

نوشته اصلی توسط mrs049
    سلام مهندس جان مدار را بستم کار نداد همجوری فقط رو صفر مونده همون طور که قبلا گفتم تو ریست می مونه تو عمل که بستم همین اتفاق افتاد و سه فیلپ فلاپ اولی تو ریست موندن.
    اما من خودم یه ابتکار به عمل خرج دادم تو عمل و دیدم کار داد واون این که خروجی ازQنات گرفتم وبه درایور سون سگمنت همون7447دادم و بعد یه گیتnandچهار ورودی گذاشتم و ورودی هایش را همون خروجی هایQنات قرار دادم و بعد خروجی اش را به پریست همون سه فیلپ فلاپ اولی دادم و دیدم که قشنگ شروع به شمارش از عدد8به صفر کرد ولی تو پروتئوس نمی تونم اجراش کنم به نظر شما مدار اشکالی دارد.
    اینم فایل پروتئوسش
    http://s6.picofile.com/file/8189369600/jk_ff_.rar.html
    سلام داداش من نمیتونم این فایل پروتئوس رو باز کنم از چه ورژنی استفاده میکنی؟
    راستی من با استادم صحبت کردم گفت قبل از گیت and برای هر ورودی دوتا گیت نات استفاده کن که یه تاخیری ایجاد کنند شاید اینطوری مشکل حل بشه
    [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
    [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
    [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
    [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
    صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

ورژن 8 هستش و اون نات هم تو پروتئوس که جواب نداد برم ببینم تو عمل جواب میده یا نه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mrs049
        ورژن 8 هستش و اون نات هم تو پروتئوس که جواب نداد برم ببینم تو عمل جواب میده یا نه.
        من از ورژن 7.1 استفاده میکنم قبلآ از 8 استفاده میکردم ولی خیلی باگ داره و یهو از برنامه میپره و میاد بیرون
        [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
        [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
        [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
        [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
        صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

سلام مهندس جان نات هم گذاشتم تو عمل ولی اسن جواب نمیده هنمجور تو ریست می مونه این دفعه تو عدد8مونده بود و حرکت نمی کنه.من خودم به همون طرحی که گفتم به جواب رسیدم ولی خیلی دوست دارم طرحی که شما گفتید را اجرا کنم لطفا مهندس اگه میشه شما هم عملی ببندید و نتیجه اش را به من بگید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X