ببخشید شاید گفتم تو موضوع مدار دیجتالی باشه :biggrin:.با سلام دوستان و مهندسان گرامی.من یک عدد سنسور لرزشی دزد گیر دارم و میخوام باهاش یه چیزی شیبیه دزدگیر درس کنم که کارش اینطوزی باشه موقع ضربه خوردن به سنسور یه ازیر رو فعال کنه. درضمن این سنسور سه تا پاایه داره دوتاش منبع تغذیه خودشه و سومی هنگام لرزش سنسور ولتاز ان صفر میشه و هنگام عای 3ولت دارد ولی یه لرزش کوچک 0ولت میشه. البته خط منفی مشترک هس.حالا دوستان یه مداری معرفی کنید ساده باشه چون زیاد از الکترونیک نمیدونم مداری باشه که با یه رله ازیر رو فعال کنه با تشکر.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
سنسور دزد گیر
Collapse
X
-
پاسخ : سنسور دزد گیر
نوشته اصلی توسط AmirHossein98سلام دوست عزیز
خدمت شما:
Just God
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ghaderi00.ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی و اون مدار ازیر خیلی کمک کرد.در ضمن اون مدار اولی که ازیر رو فعال میکنه اخه خروجی سنسور در حالت عادی 3ولت هس و هنگام لرزش 0ولت میشه و بعدا 3ولت میشه من مداری میخواستم که مثلا دو یا 1 دقیه بعد از ضربه ازیر بکشه و قطع شه امیدوارم منظورمو فهمیده باشینoo:
oo:
oo:
oo:
oo:
Just God
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ghaderi00با سلام.دوست عزیز من یدونه مدار میخوام با ای سی 555 باشه و اونو رو با یدونه گیرنده مادون قرمز بهش وصل کنم و با هرکنترلی که میزنم یدونه رله رو راه بندازهالهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دیدگاه
دیدگاه