اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد ترکیب دو موج PWM با یکدیگر!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد ترکیب دو موج PWM با یکدیگر!!

سلام دوستان عزیز
    بنده میخوام دوتا موج PWM رو با هم ترکیب کنم به نحوی که موج با Duty cycle بیشتر به خروجی اعمال بشه. موج اول و اصلی از یک منبع خارجی به مدار اعمال میشه و موج دوم از یک میکرو که خودمون در مدار قرار دادیم. مشکل اینجاست که دامنه این دو تا موج یکسان نیست. موج خروجی میکرو 5 ولت هستش ولی موجی که از منبع خارجی میاد کمتره در نتیجه یه موج پله ای حاصل میشه!
    از این موج برای کنترل زاویه یه سرو میخوایم استفاده کنیم. وقتی موج پله ای میشه پردازنده سرو لبه ها رو درست تشخیص نمیده و نمیتونه درست سرو رو تنظیم کنه. حالا سوال بنده اینه که چطور میتونم دامنه این دوتا موج رو یکسان کنم؟؟؟؟

پاسخ : سوال در مورد ترکیب دو موج PWM با یکدیگر!!

باسلام
    یک بافر سر راه پالس خارجی قرار بدید مثلا توسط 7407- البته به شرطی که دامنه پالس خارجی بیشتر از دو ولت باشه
    پالس داخلی که پنج ولته و پالس خارجی هم توسط بافر بین صفر و پنج سوییچ میشه

دیدگاه

فقط یه سوال...
      اصلا دلیل اینکه ما داریم از دو تا منبع استفاده میکنیم اینه که این مدار در هواپیما استفاده میشه و در اونجا پایداری مدار خیلی مهمه وگرنه میتونستم خیلی ساده سیگنالی که از منبع خارجی میاد رو بدم به میکرو و اگر مطلوب نبود اصلاحش کنم و خروجی مطلوب رو از میکرو بگیرم ولی مشکل اینه که اگر میکرو ریست بشه بسوزه یا برقش قطع بشه هواپیما صد در صد سقوط رو تجربه میکنه!!! بخاطر همین میخوام مداری طراحی کنم که حتی اگه تغذیه مدار هم قطع شده حداقل سیگنال خارجی از مدار عبور کنه و به سرو برسه.
      این بافری که شما اشاره کردید تغذیه لازم داره و به تغذیه مدار وابسته میشه این مشکل رو چطور حل کنم؟

دیدگاه

عجب!
        مدار زیر شاید کارتون رو راه بندازه
        http://8pic.ir/viewer.php?file=6s8hm11vkfsfqygsckju.jpg

دیدگاه

ممنون اتفاقا به دیود موازی و مقاومت برای فعال نگه داشتن دیود فکر کرده بودم ولی دیود سری شده و مقاومت پول پ اینجا چیکار میکنه؟ ببخشید من قدرتی هستم بخاطر همینه الکترونیکم ضعیفه! :cry2:

دیدگاه

مقاومت پول پ واسه اینکه خروجی بافر 7407 اپن کلکتوره- یعنی وقتی یک بخاد بشه های امپدانسه و مقاومت بالا میبرش
            دیود پایینی واسه اینکه خروجی 5 ولتی اعمال بشه و اگر نباشه همون ورودی ولتاژ پایین اعمال میشه
            دیود بالایی واسه اینکه وقتی تغذیه قطع شد دیگه بافر بره بیرون
            البته این مدار شاید ایراد هم داشته باشه و نیاز باشه به اصلاحات
            و شاید مدارات بهتری هم بشه ارایه کرد
            اول شما اینو شبیه سازیش کنید و بعد ببندید هرچند سادس و چیزی نداره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X