اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت جت پرینتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت جت پرینتر

سلام دوستان @};-
    برای ساخت پرینتری شبیه نمونه زیر چه امکانات و قطعاتی نیاز است؟مثلا از چه نوع هدی باید استفاده بشه؟اصلا این نوع هد در بازار پیدا میشه؟هد جچوری کار میکنه و با چه برنامه و قطعاتی باید راه اندازی بشه؟من فقط میخام یه نمونه ساده و ابتدایی رو بسازم، فقط در جهت درک سیستم کارکرد هد و...
    ممنون

پاسخ : ساخت جت پرینتر

این شبیه پرینتر رنگیه
    فکر کنم هدی که مال پرینتر هایی که باهاش بنر میزنند باشه
    هد و درایور اون توی بازار هست کامل حدود 4000000

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S S
      این شبیه پرینتر رنگیه
      فکر کنم هدی که مال پرینتر هایی که باهاش بنر میزنند باشه
      هد و درایور اون توی بازار هست کامل حدود 4000000
      از چند نفر که تعمیر کار پرینتر بودن پرسیدم ولی اطلاعی از این نوع هد نداشتن!4میلیون هم خیلی زیاده تقریبا با نمونه ای از جت پرینتر برابری میکنه!

دیدگاه

درود.
        من توی خط تولید اب میوه یک نمونه دیدم.50 تومن قیمتش بود.
        دوتا لوله داشت مثل اون فلش نارنجی توی عکس.از یک لوله جوهر میومد پرتاب میشد سمت لوله دیگه میرفت تو دستگاه میچرخید.حجم جوهر به نازکی تار مو بود.
        دو تا الکترود داشت.فرض کنید سبزها.جوهر رو باردار میکردن و از مسیر لوله انحراف میدادن.این انحراف جوهر خودش تبدیل به متن میشد.

ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X