اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با سون سگمنت هگز 4 تایی سبز 0.4 آند مشترک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با سون سگمنت هگز 4 تایی سبز 0.4 آند مشترک

سلام :smile:
    خسته نباشید
    من کلی زحمت کشیدم ولی متاسفانه نتونستم همه قسمت های این سون سگمنت رو راه بندازم
    یعنی وقتی select یک digit رو فعال میکنم ، سگمنت های اصلی یعنی اون هفت تا روشن میشن و درست کار میکنن ولی بقیه سگمنت ها روشن نمیشن.... من چند تا از این خریدم و تو همشون همین مشکل هست دقیقا. میشه راهنمایی بفرمایید؟
    لینک فروشگاه
    http://eshop.eca.ir/%D8%B3%D9%88%D9%86-%D8%B3%DA%AF%D9%85%D9%86%D8%AA/2430-%D8%B3%D9%88%D9%86-%D8%B3%DA%AF%D9%85%D9%86%D8%AA-%D9%87%DA%AF%D8%B2-4-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B3%D8%A8%D8%B2-04-%D8%A2%D9%86%D8%AF-%D9%85%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DA%A9.html#idTab5

پاسخ : مشکل با سون سگمنت هگز 4 تایی سبز 0.4 آند مشترک

هر سون سگمنت یه پایه مجزا برای تغذیه داره.تو سون سگمنت چهارتایی هفت پایه سگمنت برای هر چهارتا مشترکه باید پایه سگمنت مورد نظر رو فعال کنی تا بتونی مقدار رو نمایش بدی.

دیدگاه

خیلی ممنون از پاسخ شما
      فرمایشتون کاملا درسته
      من همین کارو میکنم ولی ناقص روشن میشه
      سعی میکنم فردا مداری که بستم همراه با عکسش بزارم ... شاید نمیتونم منظورمو برسونم
      به هر حال ممنون که زحمت کشیدین و پاسخ دادین

دیدگاه

همونطور که گفتم من مدار شکل زیر رو واس راه اندازی این سون سگمنت هگز بستم
        و سعی کردم تمام سگمنت هاشو روشن کنم. اما همانطور که میبینید از هر سگمنت چمد قسمتش خاموشه.
        اشکال اط خود قطعه نیس چون از همین مدل دوتا خریده بودم و هردوتا این شکلی هستن

خواهشا اگه کسی ایده ای به زهنش میرسه بگه و ممنون میشم

دیدگاه

کسی نبود واس این مشکل کمکمون کنه؟ :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

دیدگاه

سلام ، منم از اینا چند تایی چند سال پیش از اینجا خریده بودم که امروز برای یه پروژه ای نیاز داشتم که راه اندازیشون کنم که دیدم همین مشکلی که شما فرمودین رو دارن و دقیقا مثل همون شکلی که گذاشتین بعضی از سگمنت هاش روشن نمیشن!!
            خود فروشگاه هم مثل اینکه به این مشکل پی برده و کلا این نوع سگمنت رو از لیست فروش حذف کرده!!
            حالا هزینش به کنار دلم گرم بود که اگه یه روزی این نوع سگمنت در پروژه هام لازم داشته باشم توی قطعاتم دارم و راش میندازم اما قسمت نشد!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X