اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در پروژه عملی دانشجویی (LUX Meter)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در پروژه عملی دانشجویی (LUX Meter)

از رگولاتور فقط واسه آی سی استفاده کنم یا اینکه کل مدار؟؟؟؟
    (رگولاتور رو مستقیما به 5 ولت وصل کردم و از خروجیش مستقیما به Vcc میکرو وصل کردم)
    از رگولاتور برای کل مدار استفاده کنید. ( مثلاً برای 7805 500 میلی آمپری میتونید تا 500 میلی آمپر ازش جریان بکشید و در کل مدار تقسیم کنید )
    چون دارید از رگولاتور استفاده میکنید میتونید ولتاژ ورودی به سیستم ( ورودی به رگولاتور ) رو بیشتر از 5 ولت در نظر بگیرید. هرچی بیشتر کنید ولتاژ ورودی رو ولتاژ خروجی تثبیت بهتری خواهد داشت و به 5 ولت نزدیک تر میشه. البته از یک ولتاژی به بعد مثلاً 10 ولت یا 8 ولت به بالا دیگه خروجی تغییر نمیکنه و فقط توان در رگولاتور تلف میشه و رگولاتور داغ میکنه.
    برای عملکرد بهتر میتونید نویز گیری و فیلتراسیون ( فیلتر کردن) رو هم انجام بدید. هم خروجی رگولاتور رو فیلتر کنید و هم ورودی اون رو و ..

دیدگاه

مدار رو بستم میکرو هم پروگرم کردم اما ال سی دی که روشن میشه هیچی نشون نمیده
      حتی برنامه های دیگه هم ریختم توش واسه تست ام جواب نمیده نمیدونم مشکلش چیه

دیدگاه

این مشکلم حل شد
        ولی ال سی دی انگار مشکل داره چون خط اول رو مربع نشون میده و خط دوم خالیه
        یه چی مثل این:

البته ال سی دیه من آبیه

دیدگاه

دوستان میشه به ما هم بگید آی سی 3915 رو از کجا میشه بقیمت هزار تومن تهیه کرد؟ oo:قیمت این ای سی در حدود قیمت یک Atmega 8 هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط em_eca
            دوستان میشه به ما هم بگید آی سی 3915 رو از کجا میشه بقیمت هزار تومن تهیه کرد؟ oo:قیمت این ای سی در حدود قیمت یک Atmega 8 هست.
            شیراز پاساز قائم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
              شیراز پاساز قائم
              اتفاقا تو همون پاساژ دو سال پیش بنده از دو سه تا از مغازه هاش پرسیدم بین 2500 تا 3500 بود،یا ارزون شده که بعید میدونم یا سازندش فرق میکرده.قبلا قطعاتم رو از اون جا میگرفتم ولی نسبت به فروشگاه های اینترنتی خیلی گرون میدن ،چند وقت پیش فریت EI میخواستم رفتم اونجا هیچ کدومشون نداشتن،میشه بگی فریت EI رو تو شیراز از کجا میتونم بخرم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط em_eca
                اتفاقا تو همون پاساژ دو سال پیش بنده از دو سه تا از مغازه هاش پرسیدم بین 2500 تا 3500 بود،یا ارزون شده که بعید میدونم یا سازندش فرق میکرده.قبلا قطعاتم رو از اون جا میگرفتم ولی نسبت به فروشگاه های اینترنتی خیلی گرون میدن ،چند وقت پیش فریت EI میخواستم رفتم اونجا هیچ کدومشون نداشتن،میشه بگی فریت EI رو تو شیراز از کجا میتونم بخرم؟
                قیمت ها برای تکی اینجوریه!!

یه مغازه یه سالی هست که توی قائم باز کرده و هسته هم میفروشه .

از پله ها که بیای بالا بغل راه پله هست اسمش یادم نیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X