اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جمع کننده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

جمع کننده

سلام من توی شبیه ساز به adder 5بیتی یا 8بیتی احتیاج دارم ولی نیست کسی میدونه چطوری میشه با ترکیب چند جمع کننده 4 بیتی چطوری میشه 5بیتی یا8بیتی شو ساخت؟
    مثل مالتی پلکسر ها که میشه باهم ترکیب شون کرد.

ممنون

پاسخ : جمع کننده

دوست گرامی

به طوری که اطلاع دارید هر جمع کننده یا ADDER دارای دو ورودی بیتهای جمع شونده و یک حروجی حاصل جمع میباشد میباشد همچنین ورودی دریافت حامل از جمع کننده قبلی و یک خروجی حامل به جمع کننده بعدی امکان سریال شدن جمع کننده ها را فراهم میسازد

به طور خیلی ساده با سری کردن جمع کننده میتوانید دو عدد N بیتی را جمع نمایید برای این منظر فقط کافی است هر جمع کننده بیت حالم جمع کننده قبلی ( بیت با ارزش کمتر ) را دریافت نموده و حامل جمع کننده بعدی را تامین نماید
    پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

ممنون از توضیح تون.
      توی این جمع کننده بالا تمام ورودی های یک عدد 8 بیتی به هم وصل شده اند من می خوام تک تک پایه ها رو وصل کنم . امکانش هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sima.b

ممنون از توضیح تون.
        توی این جمع کننده بالا تمام ورودی های یک عدد 8 بیتی به هم وصل شده اند من می خوام تک تک پایه ها رو وصل کنم . امکانش هست؟
        دوست عزیز در بسیاری از نرم افزارها معمولا به خاطر ساده تر شدن رسم اتصال Bus یا مجموعه بیتها به صورت عمومی و یا Group صورت میگیره .... نمیدانم از چه نرم افزار یا شبیه سازی استفاده میکنید ولی قاعدتا نباید مشکلی وجود داشته باشه .... یک نگاهی به Help نرم افزارتان بیندازید
        پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X