اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در ایسی7490

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در ایسی7490

سلام دوستان
    یه مدار با 7490و7447 بستم که وقتی سویچ رو میزنم بعضی وقتا بترتیب از یک تا نه میشماره ولی اکثر اوقات قاطی میکنه مثلا از 8میپره 3یا کلا بترتیب نمیشماره
    میخام با زدن هر بار سویچ این کار انجام بدم ولی تو اکثر سایتا با کلاک555 اینکارو انجام دادن که خودش اتوماتیک میشماره
    اینم مداری که من بستم

پاسخ : مشکل در ایسی7490

سلام
    وجود خازن در طبقه ورودی 7490 بایاسینگ اون رو بهم میزنه( به احتمال فراوان) با 555 یک منو استابل ببندید و کلید رو به 555 و خروجی 555 رو به 7490 وصل کنید.

منتظر نتیجه تست هستم
    از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

بازم جواب نداد

دیدگاه

خروجی منواستابل رو با اسکوپ دیدید؟ شاید زمان ON/OFF بودن پالس خیلی کمه و با هر بار فشار دادن کلید چند بار تریگ میشه؟
        از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی امانی
          خروجی منواستابل رو با اسکوپ دیدید؟ شاید زمان ON/OFF بودن پالس خیلی کمه و با هر بار فشار دادن کلید چند بار تریگ میشه؟
          بله دقیقا همچین مشکلی داره مداره البته بدون 555زمانی که پایه چهارده رو مستقیم بواسطه میکرو سویچ به منفی مدار میدم و با زدن هربار کلید چند تا پشت سر هم میشماره (توی avr برای جلوگیری از لرزش کلید چند میلی ثانیه مکث بهش میدادیم) حالا نمیدونم اینجا واسه and چطور میشه مکث ایجاد کرد
          راستی وقتیکه کلیدو میزنم بعد چند ثانیه صبر کنم و دوباره کلیدو بزنم ایسی درست میشماره ولی اگه سریع بزنم قاطی میکنه ممکنه مشکل از ایسی باشه؟؟

دیدگاه

راستی وقتیکه کلیدو میزنم بعد چند ثانیه صبر کنم و دوباره کلیدو بزنم ایسی درست میشماره ولی اگه سریع بزنم قاطی میکنه ممکنه مشکل از ایسی باشه؟؟
            از آی سی های موجود در بازار هرچی بگبد بعید نیست.
            ولی لین مشکل برای اینه که خازن هنوز سیکل شارژ و دشارژش کامل نشده

یه تست ساده بگیرید. یک برنامه پالس ساده با میکرو بنویسید با فرکانس مثلا 0.5 هرتز بعد اگه درست کار کرد فرکانس رو بالاتر ببرید . اینجوری میشه فهمید مشکل از آی سی هستش یا مدار کلید زنی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X