اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مشکل در ایسی7490
Collapse
X
-
پاسخ : مشکل در ایسی7490
سلام
وجود خازن در طبقه ورودی 7490 بایاسینگ اون رو بهم میزنه( به احتمال فراوان) با 555 یک منو استابل ببندید و کلید رو به 555 و خروجی 555 رو به 7490 وصل کنید.
منتظر نتیجه تست هستماز آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.
-
خروجی منواستابل رو با اسکوپ دیدید؟ شاید زمان ON/OFF بودن پالس خیلی کمه و با هر بار فشار دادن کلید چند بار تریگ میشه؟از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط مرتضی امانیخروجی منواستابل رو با اسکوپ دیدید؟ شاید زمان ON/OFF بودن پالس خیلی کمه و با هر بار فشار دادن کلید چند بار تریگ میشه؟
راستی وقتیکه کلیدو میزنم بعد چند ثانیه صبر کنم و دوباره کلیدو بزنم ایسی درست میشماره ولی اگه سریع بزنم قاطی میکنه ممکنه مشکل از ایسی باشه؟؟
دیدگاه
-
راستی وقتیکه کلیدو میزنم بعد چند ثانیه صبر کنم و دوباره کلیدو بزنم ایسی درست میشماره ولی اگه سریع بزنم قاطی میکنه ممکنه مشکل از ایسی باشه؟؟
ولی لین مشکل برای اینه که خازن هنوز سیکل شارژ و دشارژش کامل نشده
یه تست ساده بگیرید. یک برنامه پالس ساده با میکرو بنویسید با فرکانس مثلا 0.5 هرتز بعد اگه درست کار کرد فرکانس رو بالاتر ببرید . اینجوری میشه فهمید مشکل از آی سی هستش یا مدار کلید زنیاز آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.
دیدگاه
دیدگاه