شمارنده ای را طراحی کنید که روی سون سگمنت خروجی اعداد ۴تا ۶۳ را به ترتیب بشمارد. دوستان لطفا کمک کنید پروژه رو تحویل بدم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ساخت شمارنده
Collapse
X
-
پاسخ : در خواست کمک ...
نوشته اصلی توسط ms100شمارنده ای را طراحی کنید که روی سون سگمنت خروجی اعداد ۴تا ۶۳ را به ترتیب بشمارد. دوستان لطفا کمک کنید ای پروژه رو تحویل بدم
اگر با میکرو می خوای که راحته و می تونی برنامشو بنویسی ولی اگر با مدارات منطقی می خوای می تونی با شمارنده های مثل 74193 و چند تا گیت منطقی این کارو انجام بدی بدین صورت که شمارنده رو به محض استارت توسط گیت های منطقی عدد 4 رو لود می کنی و بعد می زاری بشماره تا رقم نقلیش فعال بشه این رقم نقلی هم یه کلاک برای شمارنده دومی هست در کل از دو تا 74193 باید استفاده کنی یکی برای یکان سون سگمنتا و یکی هم برای دهگان سون سگمنتا
توی شمارنده دومی هم با گیت های منطقی شرط می زاری که اگر خروجی بزرگتر از 64 شد اونوقت شمارنده ها رو صفر کن
برد جوجه کشی:
مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)
مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)
دانلود
توجه:
این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...
آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@
-
نوشته اصلی توسط mohammad...سلام
اگر با میکرو می خوای که راحته و می تونی برنامشو بنویسی ولی اگر با مدارات منطقی می خوای می تونی با شمارنده های مثل 74193 و چند تا گیت منطقی این کارو انجام بدی بدین صورت که شمارنده رو به محض استارت توسط گیت های منطقی عدد 4 رو لود می کنی و بعد می زاری بشماره تا رقم نقلیش فعال بشه این رقم نقلی هم یه کلاک برای شمارنده دومی هست در کل از دو تا 74193 باید استفاده کنی یکی برای یکان سون سگمنتا و یکی هم برای دهگان سون سگمنتا
توی شمارنده دومی هم با گیت های منطقی شرط می زاری که اگر خروجی بزرگتر از 64 شد اونوقت شمارنده ها رو صفر کن
دوست عزیز مشکل من اینجاست که کلا بلد نیستم تو نت هم سرچ میزنم چیزی پیدا نمیکنم -برنامشو دارم ، با مدارات منطقی جوابش خیلی وقت گیره؟؟؟؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ms100سلام
دوست عزیز مشکل من اینجاست که کلا بلد نیستم تو نت هم سرچ میزنم چیزی پیدا نمیکنم -برنامشو دارم ، با مدارات منطقی جوابش خیلی وقت گیره؟؟؟؟
اگر ندارین مجبورین دانلود کنید و شروع به طراحی من متاسفانه یا خوشبختانه نمی تونم مدار اماده به شما بدم اگر خودتون طراحی کنید منم کمکتون می کنم
قدم اول رو باید خودتون بردارید :rolleyes:
اضافه شده در تاریخ :
نه وقت گیر نیست می تونید یه روزه تمومش کنید بزارید کناربرد جوجه کشی:
مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)
مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)
دانلود
توجه:
این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...
آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ms100شمارنده ای را طراحی کنید که روی سون سگمنت خروجی اعداد ۴تا ۶۳ را به ترتیب بشمارد. دوستان لطفا کمک کنید پروژه رو تحویل بدم
با میکرو کنترول مزیتش اینه کمدارش بسیار کم حجمه(فقظ یه ای سی.وهزینه مدار در حد10هزاربراتون نمیشینه...فقظ تنهامشکلی هست اینه ک به یه پروگرامر نیاز دارین تا برنامه رو روی ایسی بریزین...اگریک فلج مادر زاد در مسابقه دو ماراتون نفراول نشود مقصر فقط وفقط خودش است...
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط milad066اگه بخوایین من میتونم بامیکرو کنترول pic پرژه اش رو براتون درست کنم یعنی برنامه اش رو بنویسم همراه با نقشه مدار رو براتون بفرستم
با میکرو کنترول مزیتش اینه کمدارش بسیار کم حجمه(فقظ یه ای سی.وهزینه مدار در حد10هزاربراتون نمیشینه...فقظ تنهامشکلی هست اینه ک به یه پروگرامر نیاز دارین تا برنامه رو روی ایسی بریزین...
دیدگاه
دیدگاه