اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخیص میزان حرارت اجسام از راه دور!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تشخیص میزان حرارت اجسام از راه دور!!!

تمام میکروهای امروزی باس I2C دارند و براحتی با این سنسور ارتباط برقرار می کنند!
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام،خیلی ممنون از راهنماییتون
      آیا سنسور tpa81 برای اندازه گیری دمای سیمی به قطر 375 میکرو متر مناسب است؟
      اگر نه چه سنسوری را پیشنهاد می کنید؟محدوده دما 0 تا 100 درجه سانتی گراد است(حدالامکان غیر تماسی) :smile:

دیدگاه

این سیم کجاست؟ چه طولی داره؟ دمای کجای سیم رو می خواهید اندازه بگیرید؟
        متاسفانه با این ضخامت کم باید با عدسی روی سیم فوکوس کنید تا دقت مناسب بگیرید

دیدگاه

این سیم از نوع Shape memory alloy(flexinol)یا فلزات حافظه دار است که در اثر گرم کردن (مثلا با عبور جریان)تغییرطول میابد
          از این سیم به عنوان محرک برای بازوی ربات استفاده می کنیم، جهت جلوگیری از خرابی سیم و نیز شناسایی برخی پارامتر ها نیاز به منحنی تغییرات دما نسبت به زمان داریم
          طول سیم یک متر است اما دمای آن در تمام نقاط تقریبایکسان است
          بدلیل حرکت جزئی سیم و setup سیستم ترجیح می دهیم سنسور غیر تماسی باشد اما اگر گزینه دیگری نباشد از سنسوز تماسی استفاده خواهیم کرد
          شما سنسور خاصی مد نظر دارید؟
          خیلی ممنون از لطف شما

دیدگاه

چند سال پیش راجع بهشون شنیده بودم اما نمی دونستم به این زودی وارد بازار شده!!
            بهترین روش برای اندازه گیری حرارت در این کار شما اندازه گیری مقاومت الکتریکی سیمه و نیاز به سنسور نیست.
            خصوصا سنسوری که شما انتخاب کردید. چون این سنسور برای اندازه گیری دماهای متفاوت در نقاط مختلف بکار میره و جسمی که دما در تمام نقاطش یکسانه نیاز به چنین سنسوری نداره.

برای اندازه گیری مقاومت سیم کافیه وقتی از سیم جریان عبور می کنه جریان عبوری و ولتاژ دو سرشو با یک ADC دو کانال بخونید.
            تمام مواد در جهان ما دارای یک ضریب حرارتی هدایت الکتریکی هستند. یعنی مقاومتشون با دما تغییر می کنه.
            با تقسیم ولتاژ بر جریان، مقاومت سیم بدست میاد و از مقاومت میشه دما رو بدست آورد.

در مقاله زیر از این روش استفاده شده:
            http://axiom.anu.edu.au/~roy/SMA/smart04paper.pdf

دیدگاه

با سلام. نوع ساده ای سنسور مادون قرمز (مثلا لیزری) توبازار لاله زار اومده که تا 520 درجه رو اندازه گیری میکنه.از راه دور(650000ریال).
              موفق باشید.
              من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

سلام،خیلی ممنون از راهنماییتون
                میشه اسم دقیق این سنسورو بگید؟
                به نظرتون میتونه دمای سیمی به نازکی 375 میکرو مترو اندازه بگیره
                با سپاس فراوان

دیدگاه

باسلام.این سنسور اسم خاصی نداره.پشت ویترین چند مغازه که فروشنده ابزار اندازه گیری هستند موجوده.وشبیه به یک بارکد خوان دستی است.
                  موفق باشید.
                  من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

سلام دوستان خسته نباشید یک سوال داشتم با چه سنسوری می توان موج گرمایی ساطع شده از بدن را بصورت انرژی بر حسب طول موج ثبت کرد .من تا اینجا به این نتیجه رسیدم که با با تروپیلها میتوان این کار را بصورت راه دور انجام داد ولی چه نوع و با چه مداری این کار رو انجام بدم هنوز به جایی نرسیدم اگه میشه من رو راهنمایی کنید ممنون میشم

دیدگاه

با سلام
                      من در حال حاضر دنبال اندازهگیری بدون تماس دمای بدن هستم و با سنسور smtir9902 دارم کار میکنم . یه مطلبی به یه زبان عجیب و غریب پیدا کردم دادم google translate واسم ترجمه کرد توش از تقویت کننده استفاده کرده بود و ... دیدم تو یه بحث شما هم گفتید اطلاعات دارید مزاحمتون شدم
                      خلاصه آخرش گفته بود باید کالیبره بشه و اومده بود با یه ونتیلاتور (وسیله نگهداری نوزادان نارس) یه جدول درست کرده بود و کالیبره کرده بود . حالا سوال من اینه اگه خروجی این سنسور طبق همون رابطه ای هست که تو دیتا شیت نوشته پس این کار واسه چیه؟
                      ثانیا با افزایش فاصله از منبع حرارت قاعدتا میزان تشعشع کم میشه پس چه جوری دما تشخسص داده میشه؟ یعنی تابعی از فاصله هست؟
                      لطفا اگه ساختیدش من رو راهنمایی کنید
                      ممنون
                      Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X