فیلم اینو تو سایت پارات دیدم ، در حالت کلی تمام LEDها خاموشن ؛ و روشن بودن یکی یکی شیفت داده میشه .
1-اما میخوام اینو برعکس کنم ، یعنی همه روشن باشن و یکی یکی خاموش شوند .
2-برای این پالس که گفتی ، با یک ترانزیستور و خازن و مقاومت میشه ؟
با سلام :
1- در نقشه جدید برای این کار، شما باید کاتد تمام ال ای دی ها را بسمت آی سی 4017 و آند تمام آن ها را پس از مقاومت به هم وصل و بجای وصل به گراند به vcc یا برق + مدار وصل کنید. ( برعکس مدار قبلی فقط ال ای دی ها)
2- بله برای تولید پالس با یک ترانزیستور u.j.t و 2 مقاومت و یک خازن هم می توانید، پالس کلاک درست کنید.
علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)
با سلام :
1- در نقشه جدید برای این کار، شما باید کاتد تمام ال ای دی ها را بسمت آی سی 4017 و آند تمام آن ها را پس از مقاومت به هم وصل و بجای وصل به گراند به vcc یا برق + مدار وصل کنید. ( برعکس مدار قبلی فقط ال ای دی ها)
2- بله برای تولید پالس با یک ترانزیستور u.j.t و 2 مقاومت و یک خازن هم می توانید، پالس کلاک درست کنید.
سلام و درود
خیلی متشکرم جناب مهندس ، قسمت2 رو اگه ممکنه مدارشو بزارید .
فلاشر 2 کانال با ترانزیستور دیدم ؛ اما چون یک کانال میخوام استفاده کنم (برای تولید پالس آی سی )
با سلام :
سلام و درود
فلاشر 2 کانال با تران
سلام و درود
فلاشر 2 کانال با ترانزیستور دیدم ؛ اما چون یک کانال میخوام استفاده کنم (برای تولید پالس آی سی )
با سلام :
این مدار با ترانزیستور U.J.T تولید کلاک یک پالس در ثانیه می کند. خروجی از روی مدار B2 یا به ورردی »ی سی کلاک 4017 به پین شماره 15 متصل کنید.
علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)
دیدگاه