اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت مدار دیمر برای لامپ های کم مصرف

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت مدار دیمر برای لامپ های کم مصرف

با سلام
    من مدار دیمر رو که دوستان در همین سایت قرار داده بودن رو بستم و جواب هم گرفتم (البته با لامپ رشته ای). ولی وقتی با لامپ کم مصرف تست کردم متاسفانه لامپ سوخت (البته مقاومت متغیر را برروی 300 کیلو اهم تنظیم کرده بودم). میخواستم بدونم که چجوری میتونم از این مدار واسه لامپ های کم مصرف هم استفاده کنم؟! و اگه نمیشه و مدار دیگه ای باید واسه کنترل نور لامپ های کم مصرف استفاده کنم چه مداریه؟! ممنون میشم اون رو هرچه زودتر در اختیارم بگذارین.
    با تشکر فراوان

پاسخ : ساخت مدار دیمر برای لامپ های کم مصرف

نوشته اصلی توسط arrb
    با سلام
    من مدار دیمر رو که دوستان در همین سایت قرار داده بودن رو بستم و جواب هم گرفتم (البته با لامپ رشته ای). ولی وقتی با لامپ کم مصرف تست کردم متاسفانه لامپ سوخت (البته مقاومت متغیر را برروی 300 کیلو اهم تنظیم کرده بودم). میخواستم بدونم که چجوری میتونم از این مدار واسه لامپ های کم مصرف هم استفاده کنم؟! و اگه نمیشه و مدار دیگه ای باید واسه کنترل نور لامپ های کم مصرف استفاده کنم چه مداریه؟! ممنون میشم اون رو هرچه زودتر در اختیارم بگذارین.
    با تشکر فراوان
    با سلام :
    کاربر گرامی لامپ کم مصرف را هرگز با دیمر راه اندازی نکنید، چون ولتاژ کم تر از مورد نیاز این لامپ، سبب سیاه شدن دور شیشه فیلامان و سپس اکثر قسمت های لامپ و سوختن کلی آن می شود.
    علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
    نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

اصلا حرف دیمر رو برای لامپ کم مصرف نزنید
      ولی اما اگر لامپی میخواهید که هم بسیار کم مصرف,بادوام ,و مضرات در حد 0
      من لامپ led رو پیشنهاد میکنم که با ضربه نمیشکنه و به راحتی و بهتر از لامپ رشته ای با دیمرهای معمولی کنترل میشه و عمر بسیاربالایی دارن :nice:
      از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
      --------------------------------------------------------
      تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
      --------------------------------------------------------
      اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

تا جایی که من اطلاع دارم لامپهای کم مصرف cfc و ... قابل دیمر شدن نیست فقط بعضی از لامپهای led آنهم با دیمرهای مخصوص led این قابلیت را دارند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arrb
          با سلام
          با تشکر فراوان
          همونطور که بقیه دوستان اشاره فرمودن، نور لامپ کم مصرف قابل کنترل نیست. به عبارت بهتر، لامپ کم مصرف، نوع بهینه شده و فشرده شده ی مهتابی هست ( اگر اسم CFL رو شنیده باشین که همون خلاصه شده ی Compact fluorescent lamp هست و FL یا همون Fluorescent lamp که لامپ مهتابی هست )
          به بیان خیلی ساده تر، همونطور که لامپ مهتابی نورش قابل کنترل نیست، لامپ کم مصرف هم قابل کنترل نیست.

دیدگاه

سلام
            منابع و مدارات سویچینگ با این نوع مدارات دیمر کار نمیکنند.یک آیسی لامپهای ccfl بود که علاوه بر درایو این لامپها با یک ولوم جریان خروجی را کمتر میکرد یعنی دیمینگ میکرد.پس شما هم ریان خروجی را کم کنید.

دیدگاه

تعمیر یو پی اس
              نصب کولر گازی
              طراحی سایت
              مشاور جنسی
              پشتیبانی سایت
              ترموستات سردخانه
              تعمیر استابلایزر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X