اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخیص دهنده رفتن برق

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تشخیص دهنده رفتن برق

سلام خدمت همه عزیزان عید همگی مبارک :wow: :bye :applause:

می خوام یه مداری بسازم که وقتی برق رفت با برق قطع شد رله رو فعال کنه

برای این کار از میکرو استفاده کنم یا خیر ...؟؟

اگر نقشه مدار رو میدونین لطفا بفرستین

خیلی ممنون

پاسخ : تشخیص دهنده رفتن برق

سلام

اول باید مشخص کنی منظورتون از برق آیا برق تک فازه یا سه فاز.
    اگر تکفازه میتونی با یک رله با بوبین 220 و یک تایمر با بوبین dc به عنوان تاخیر دهنده استفاده کنی (بعضی وقتا رفتن برق به شکل چشمک است و شما با تایمر باید یک تاخیر مناسب ایجاد کنی).
    اگر سه فازه که زیاد ارزش ساخت نداره.برو یک رله کنترل فاز ایرانی بخر.هم رفتن برق و یا قطع یک یا دو و یا سه فاز رو تشخیص میده و هم روی کیفیت ولتاژ (کاهش) میتونه عمل کنه.خروجیش هم یک کنتاکت باز و یک کنتاکت بسته میده که میتونی تو مدارت ازش استفاده کنی.

بازم سوالی بود در خدمتم

خوب و خوش باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nanocycle
      سلام

اول باید مشخص کنی منظورتون از برق آیا برق تک فازه یا سه فاز.
      اگر تکفازه میتونی با یک رله با بوبین 220 و یک تایمر با بوبین dc به عنوان تاخیر دهنده استفاده کنی (بعضی وقتا رفتن برق به شکل چشمک است و شما با تایمر باید یک تاخیر مناسب ایجاد کنی).
      اگر سه فازه که زیاد ارزش ساخت نداره.برو یک رله کنترل فاز ایرانی بخر.هم رفتن برق و یا قطع یک یا دو و یا سه فاز رو تشخیص میده و هم روی کیفیت ولتاژ (کاهش) میتونه عمل کنه.خروجیش هم یک کنتاکت باز و یک کنتاکت بسته میده که میتونی تو مدارت ازش استفاده کنی.

بازم سوالی بود در خدمتم

خوب و خوش باشید
      خیلی ممنون از پاسختون

برق مورد نظرم تک فاز هست
      بله .. اصلا رله یادم نبود بعد ایجاد تاپیک یادم افتاد

برای وصل کردن رله هم یه مشکلی دارم اگه رله در مدت طولانی وصل باشه داغ نمیکنه ..؟!!
      برای وصل کردن رله باید ولتاژ رو توسط پل دیود به dc تبدیل کنم..؟ یا خیر..؟؟

دیدگاه

سلام
        کاربردت رو بگو شاید بهتر تونست کمک کرد...
        شما برق رو بده به رله واز تیغه بسته رله استفاده کن وقتی برق باشه تیغه بسته باز میشه و وقتی برق بره تیغه بسته میشه...موفق باشی
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi8
          خیلی ممنون از پاسختون

برق مورد نظرم تک فاز هست
          بله .. اصلا رله یادم نبود بعد ایجاد تاپیک یادم افتاد

برای وصل کردن رله هم یه مشکلی دارم اگه رله در مدت طولانی وصل باشه داغ نمیکنه ..؟!!
          برای وصل کردن رله باید ولتاژ رو توسط پل دیود به dc تبدیل کنم..؟ یا خیر..؟؟
          نه.مشکلی نداره.از رله خوبی استفاده کن که بی نام و نشون نباشه.
          در ضمن مشکل اصلی روی جریان کشی از تیغه هاست.اگر فقط برای کار کنترلی میخوای هیچ موردی نداره.اما اگر میخوای با همین رله جریان زیادی از تیغه هاش عبور بدی ، ممکنه مشکل ساز بشه که البته اون هم راهکار داره.شما میتونی از یک رله قوی تر و یا حتی کنتاکتور جانبی استفاده کنی.از تیغه های رله 220 برای برقدار کردن کنتاکتور استفاده کن و جریان اصلی رو از اون بکش.

بازم اگر توضیح روشنتری در مورد پروژه ات بدی بهتر میتون کمکت کنم.

موفق باشید

دیدگاه

خیلی ممنون از کمکتون :job:

من قصد دارم یه مداری بسازم که وقتی برق رفت رله مدار رو به خط تلفن وصل کنه..

سوال من هم اینجاست که برای وصل کردن رله به برق از پل دیود استفاده کنم یا خیر یه ترانس ... ولی چون ترانس چون هم جای زیادی رو اشغال میکنه و هم هزینه زیادی
            داره من می خوام از پل دیود استفاده کنم این کار رو میتونم انجام بدم یا خیر...؟

دیدگاه

اگر به توضیحات قبلی من دقت کنید پاسخ داده ام.
              رله هایی وجود دارند که بوبین اونها مستقیم به 220 ولت AC (یا همون برق شهر) وصل میشن.و تا 240 ولت هم مشکلی ندارن.با این توضیحات شما دیگه نیازی به DC کردن ولتاژ برای برقدار کردن بوبین ندارید.یک رله بوبین 220 تهیه کنید و مستقیم بوبینش رو وصل کنید به برق شهر.
              فقط یک توضیه دارم.میتونی یک فیوز شیشه ای با آمپر کم هم در مسیر بوبین بگذازی که حفاظت سیستم کامل بشه.

موفق باشید

دیدگاه

خیلی خیلی ممنون :job: :nice: :applause: :wow:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X