اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی یه مادربرد ساده !!!!!!!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی یه مادربرد ساده !!!!!!!!!

سلام به همگی ...
    من با این پست هم نظرم ...
    نیازی نیست X86 کار کنید ....
    مثلا بوردهای لینوکسی الان به وفور وجود داره و قدرتش کمتر از اونا نیست .....
    همین آرم های M3 یا M4 مثلا میشه PLCهای خفنی باهاشون درست کرد ....
    از نظر گرافیک که EMWIN عزیز هستش ....
    فایل سیستم هم که هم میشه با یو اس بی و هم میکرو اس دی کار کرد ...
    میشه کارای خوبی با اینا انجام داد ....
    جدیدترین ویرایش توسط microprocesor_2002; ۱۶:۱۹ ۱۳۹۵/۰۵/۰۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط taktrashe نمایش پست ها
      هر سه جمله شما درست نیست و ارتباطی بهم ندارن !!! جدی میگم و قصد جسارت ندارم !!!

من آرم کارم میکنم و پیش نیازش x86 نبوده و کمبودی حس نمیشه
      c کار میکنم و هیچ وقت حتی یک خط بسکام ننوشتم و اصلا بسکام رو قبول ندارم و معتقدم اگه با بسکام شروع کنی توی یه چاله گیر میکنی و هیچ وقت بیرون نمیای !!!
      قبل از کار کردن با آرم و قبل این که حتی اسم ارم رو بدونم fpga دوره گذرندم و کار کردم و در حال حاظر هم هیچ ارتباطی بین این دو پیدا نمیکنم ! هیچربطی بهم ندارن و یادگیریشون مستفل و از هم جداست !!!!
      با توجه به فرمایشات اخیر شما !!! میتونم نتیجه بگیرم توی کارهاتون هدف و برنامه مشخصی رو دنبال نمیکنید و اگر این روش رو ادامه بدید باعث اتلاف وقت و انرژی میشید . توی یک موضوع تخصصی جلو برید و متفرقه فکر نکید .
      مجبورم کردی یه لایک هم بزنم به پستت!
      کاملا صحیحه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط taktrashe نمایش پست ها
        هر سه جمله شما درست نیست و ارتباطی بهم ندارن !!! جدی میگم و قصد جسارت ندارم !!!

من آرم کارم میکنم و پیش نیازش x86 نبوده و کمبودی حس نمیشه
        c کار میکنم و هیچ وقت حتی یک خط بسکام ننوشتم و اصلا بسکام رو قبول ندارم و معتقدم اگه با بسکام شروع کنی توی یه چاله گیر میکنی و هیچ وقت بیرون نمیای !!!
        قبل از کار کردن با آرم و قبل این که حتی اسم ارم رو بدونم fpga دوره گذرندم و کار کردم و در حال حاظر هم هیچ ارتباطی بین این دو پیدا نمیکنم ! هیچربطی بهم ندارن و یادگیریشون مستفل و از هم جداست !!!!
        با توجه به فرمایشات اخیر شما !!! میتونم نتیجه بگیرم توی کارهاتون هدف و برنامه مشخصی رو دنبال نمیکنید و اگر این روش رو ادامه بدید باعث اتلاف وقت و انرژی میشید . توی یک موضوع تخصصی جلو برید و متفرقه فکر نکید .

نه خواهش میکنم

ولی من کلا از X86 خیلی خوشم میاد و دوست دارم توی این تیکه فعالیت کنم
        منظورم از این جمله این بود که به هر حال نمیشه همه رو باهم شروع کرد درسته که هیچ کدوم خیلی ربطی ندارن به هم دیگه ولی خوبه که از آسون به سخت شروع کرد

دیدگاه

سلام دوست عزیز

در مورد اینکه بخوای یه سیستم با حداقال قدرت قطعات بسازی که حداقال تصویر بده و حالا با یاد گرفتن نحوه ی ساختش بعد خوای قوی ترش کنی که اون سیستم عاملی که درست کردی رو روش اجرا کنی ایده ی خیلی خوبیه من این ایده رو درنظر داشتم و در حال ساخت یه چیزی مشابه همین هستم

دوست عزیز تقریبا میشه گفت هم سادس و کمی پیچیده با توجه به چیپ هایی که امروزه تولید میشن شما حتی میتونی یک سیستم تک چیپ تولید کنی و از شلوغی مدار و پیچیده تر شدن ان جلوگیری کنی (شمالی و جنوبی ادغام شده)که این کار بسیار ساده تر میشه و از لحاض سی پیو هم سیپیو هایی هست که قدرت مناسب و مصرف پایینی دارند مانند atomاینتل که گرافیک هم در آنها تعبیه شده.

و برای راه اندازیش شما باید یه سری پارامتر ها رو اجرا کنی (طراحی مدارو اتصالات بین چیپ و سی پی یو وi/o)که اینا قابل تغییر نیست و در مورد برنامه بایوس هم هیچ سختی وجود نداره چون که به راحتی میشه دستگاه هایی یافت کرد که از این نوع چیپ استفاده میکنند و از بایوس انها نمونه برداری کنی و تفکیک کنی ببینی دستورات به چه صورت هستش و طبق نیاز و یا اون قطعاتی که وارد مدار کردی تغییرات ایجاد کنی یا از نو بنویسی

ضمنا هر نوع قطعه ای که مد نظرت بود و گیرت نیومد بنده موجود دارم ازcpu478گرفته الی اخر(بحث هذینه یا فروش قطعات نیست)

شما با خیال راحت میتونی هرکدوم از قطعاتی با هر سری که میدونی واسه انجام کار راحت تره شروع به فعالیت کنی
          «هیچ وقت با یه آدم احمق دهن به دهن نشو. چون کسانی که از بیرون نظارهآ‌گر این دعوا هستند، احمقآ‌تر از اونی هستند که بتونن تشخیص بدن حق با توئه یا اون.»

دیدگاه

ممنون میشم اگه بیشتر راهنمایی کنید و بیشتر بتونیم با هم تماس داشته باشیم ...
            اگه ایمیلی چیزی هست خوشحال میشم با هم تماس بگیریم و احیانا اگه کس دیگری هم باشه که بیشتر بتونه راهنمایی مون کنه
            به هر حال منتظر دوستانی چون شما در تاپیک هستیم اگه ایمیلی چیزی میتونید در اختیارم بگذارید خوشحال میشم این کار رو انجام بدید

دوستان دیگه هم سعی کنن با هم موضوع رو پیش ببریم

سپاس
            جدیدترین ویرایش توسط sigmaos; ۰۴:۰۲ ۱۳۹۵/۰۵/۱۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid9100 نمایش پست ها
              سلام دوست عزیز

در مورد اینکه بخوای یه سیستم با حداقال قدرت قطعات بسازی که حداقال تصویر بده و حالا با یاد گرفتن نحوه ی ساختش بعد خوای قوی ترش کنی که اون سیستم عاملی که درست کردی رو روش اجرا کنی ایده ی خیلی خوبیه من این ایده رو درنظر داشتم و در حال ساخت یه چیزی مشابه همین هستم

دوست عزیز تقریبا میشه گفت هم سادس و کمی پیچیده با توجه به چیپ هایی که امروزه تولید میشن شما حتی میتونی یک سیستم تک چیپ تولید کنی و از شلوغی مدار و پیچیده تر شدن ان جلوگیری کنی (شمالی و جنوبی ادغام شده)که این کار بسیار ساده تر میشه و از لحاض سی پیو هم سیپیو هایی هست که قدرت مناسب و مصرف پایینی دارند مانند atomاینتل که گرافیک هم در آنها تعبیه شده.

و برای راه اندازیش شما باید یه سری پارامتر ها رو اجرا کنی (طراحی مدارو اتصالات بین چیپ و سی پی یو وi/o)که اینا قابل تغییر نیست و در مورد برنامه بایوس هم هیچ سختی وجود نداره چون که به راحتی میشه دستگاه هایی یافت کرد که از این نوع چیپ استفاده میکنند و از بایوس انها نمونه برداری کنی و تفکیک کنی ببینی دستورات به چه صورت هستش و طبق نیاز و یا اون قطعاتی که وارد مدار کردی تغییرات ایجاد کنی یا از نو بنویسی

ضمنا هر نوع قطعه ای که مد نظرت بود و گیرت نیومد بنده موجود دارم ازcpu478گرفته الی اخر(بحث هذینه یا فروش قطعات نیست)

شما با خیال راحت میتونی هرکدوم از قطعاتی با هر سری که میدونی واسه انجام کار راحت تره شروع به فعالیت کنی

آقا سلام نوکرتم
              یه تلگرام بده این یاهو ریخته بهم

منتظرتم شدیدا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X