اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهم ریختن LCD کاراکتری -خیلی فوری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بهم ریختن LCD کاراکتری -خیلی فوری

با سلام
    توی برنامه من از یک LCD کاراکتری و از یک رله استفاده شده . LCD کاملا درست کار میکنه اما وقتی رله رو فعال میکنم متن LCD بهم میریزه و کاراکترهای عجیب و غریبی نشون میده اما برنامه کار میکنه .
    ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ : بهم ریختن LCD کاراکتری -خیلی فوری

سلام
    مشخصه نویز از بوبین رله هست
    رله به بار هم وصل هست یا بدون اتصال به بار این اتفاق میوفته؟
    مدارتون رو هم بذارید ببینم چطور وصل کردی به رله

دیدگاه

سلام
      همونطور که دوستمون گفتن رله نویز میندازه رله رو جدا کن اگه نویز نبود شما باید با اپتوکوپلر خروجی که به رله وصله ایزوله کنی

خاطن صافی تغذیه رو 1000میکرو بزارید دیود هرزگرد که یادتون نرفته؟
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanbagheri نمایش پست ها
        سلام
        مشخصه نویز از بوبین رله هست
        رله به بار هم وصل هست یا بدون اتصال به بار این اتفاق میوفته؟
        مدارتون رو هم بذارید ببینم چطور وصل کردی به رله
        مدارم مدار تلفن هست که در صورت وصل نبودن به خط تلفن نویزی نداره ولی وقتی به تلفن وصل میشه این مشکل به وجود میاد

دیدگاه

چرا ترانسفورماتور مستقیم رفته به میکرو؟؟؟؟

باعداز ترانسفورماتور باید DCبشه.....درضمن تلفن هم dcهستش ترانسفورماتور رو دی سی بهش دادی...
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
            چرا ترانسفورماتور مستقیم رفته به میکرو؟؟؟؟

باعداز ترانسفورماتور باید DCبشه.....درضمن تلفن هم dcهستش ترانسفورماتور رو دی سی بهش دادی...
            ممنون از راهنماییتون ،مشکلی که وجود داره اینه که من از الکترونیک زیاد سر رشته ای ندارم اگه امکان داره با زبانی ساده تر بیان کنید
            در ضمن من این پروژه رو از درس زیر دانلود کردم که حاوی فایل بسکام و پروتیوسشه ممنون میشم اگه پروتیوسش رو تغییر بدید برام ارسال کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kavoshgar21974 نمایش پست ها
              ممنون از راهنماییتون ،مشکلی که وجود داره اینه که من از الکترونیک زیاد سر رشته ای ندارم اگه امکان داره با زبانی ساده تر بیان کنید
              در ضمن من این پروژه رو از درس زیر دانلود کردم که حاوی فایل بسکام و پروتیوسشه ممنون میشم اگه پروتیوسش رو تغییر بدید برام ارسال کنید
              http://projects.m32.ir/up/2012/05/Dial-Tone.rar
              چیشو تغییر بدم؟؟؟

دیود هرز گرد رو باید بزاری

صبر کن دوستانی که بیشتر سر درمیارن بیان وراهنمایی کنن چون من نمی دونم چرا ورودی ترانسفورماتور رو دی سی داده
              جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۰۹:۳۲ ۱۳۹۵/۰۴/۱۵.
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
                سه مشکل تو قسمتای آنالوگ مدار
                اول نباید چوک قرمز رو مستقیم به آی سی بدی چون به محض این که خط وصل بشه نویز وحشتناک خط وارد آی سی میشه(چوک دوطرفه القا میکنه). یک طبقه کلکتور مشترک بافر مشکل رو حل می کنه. دو دیود و ... هم برای جلوگیری از آسیب به ترانزیستور بواسطه ولتاژ خود القایی چوک و عملکرد بهتر مدار.
                دوم جریان کم برای راه اندازی رله در 5 ولت که ممکنه باعث روشن خاموش شدن ناخواسته بشه که . دو ترانزیستور به صورت دارلینگتون مشکل رو حل می کنه. ضمنا دیود موازی با رله با بایاس معکوس برای محافظت از ترانزیستور در مقابل خودالقایی رله. C1 هم نویز احتمالی را زمین می کنه.
                سوم تغذیه نامناسب. قسمت های حساس مدار باید سایر قسمت ها از لحاظ تغذیه جدا باشد و ولتاژ بدون ریپل داشته باشد. با یک مدارصافی مشکل حل شد.
                و یک پیشنهاد که برای قسمت ریست آی سی هست اگر نیاز به ریست نخواهد بود حذف شود.
                ضمنا قسمت هایی که دورش خط کشیده با عنوان Keep distance دو از آی سی و ال سی دی دور تر کنید تا تاثیر نویز مغناطیسی آن ها کمتر شود.

http://mkhaadem.persiangig.com/ATMEGA.rar/dl
                جدیدترین ویرایش توسط mehdity; ۰۴:۵۹ ۱۳۹۵/۰۴/۲۲.
                آموختن تنها سرمایه ای است که ستمکاران نمی توانند به یغما ببرند

*بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد. امام حسین(ع)*

یادش بخیر...چقدر زود دیر شد... تشکر=احترام به نویسنده

دیدگاه

با سلام
                  یک نکته دیگه هم هست که احتمالا باید از کریستال خارجی برای زمانبندی درست پالس خروجی و شماره گیری درست استفاده کنید. کریستال در محدوده 8Mhz مناسب است.
                  امیدوارم نکات بدردت بخوره.
                  جدیدترین ویرایش توسط mehdity; ۰۰:۵۴ ۱۳۹۵/۰۴/۲۳.
                  آموختن تنها سرمایه ای است که ستمکاران نمی توانند به یغما ببرند

*بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد. امام حسین(ع)*

یادش بخیر...چقدر زود دیر شد... تشکر=احترام به نویسنده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X