اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اینور تور + کمک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اینور تور + کمک

با سلام
    من می خواستم موجی که با میکرو درست می کنم رو (موج مربعی است و دامنه اش 7 میلی ثانیه است) با موج سینوسی تبدیل کنم البته فرکانس دو تا موج هم می خوام یکی باشه می شه لطف کنید و بگید چه جوری می شه ؟ یعنی این که مدارشو با اسم قطعاتش برام بذارید ممنونم در ضمن ببخشید که اومدم تو بحثتونا icon_redface

پاسخ : اینور تور + کمک

سلام دوست عزیز
    همان طور که می دانید پهنای پالس رو با معیار زمان بیان می کنند و دامنه سیگنال رو بر حسب ولتاژ یا جریان یا توان و غیره بیان می کنند . برای تبدیل پالسی به موج سینوسی می توانید از مبدل های دیجیتال به آنالوگ استفاده کنید . البته از عاصر شکل دهنده موج هم می توان استفاده کرد .

پیروز و سربلند باشید.
    آدمی از عالم خاکی نمی آید بدست

عالمی دیگر بباید ساخت و از نو آدمی
    پردازش تصویر با FPGA از صفر تا انتها
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74299.0

دیدگاه

سلام .
      از یک فیلتر پایین گذر استفاده کنی که فرکانس قطع ان برابر فرکانس موج مربعی باشد به نظرم بشه . چون در این صورت هارمونیک اصلی که یک موج سینوسی می باشد عبور می کند البته فیلتر باید بسیار دقیق باشد .
      بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی
      موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه ی پایان رسیدن
      نلسون ماندلا

دیدگاه

سلام .................

ببینید برای تولید موج مربعی که خودتون میدونید چیکار باید بکنیم . اما در مورد تبدیلش به سیگنال آنالوگ از مبدل های DAC استفاده کنید . کارکردشون مطمئن تره . موفق باشید .
        دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام دوست عزیز
          ساختن موج سینوسی از روی موج مربعی کار آسونی نیست و لااقل من آی سی خاصی برای اون سراغ ندارم.
          ولی اگر سرعت AVR شما جواب بده میتوانید این کار رو بکنید:
          1- اگر فرکانس موج مربعی متغییره ، اول عرض پالس و نهایتا فرکانس آنرا پیداکنید(بوسیله AVR ).
          2- حال با استفاده از خروجی PWM (بروی AVR ) مقدار متناظر با ولتاژ دامنه موج سینوسی را تولید و به ورودی
          مدار انتگرال گیر بدهید.(این روش برای فزکانسهای پایین مفید است).
          3- روش دیگر تهیه و ارسال مقدار عددی دامنه موج سینوسی در هر لحظه به ورودی یک آی سی D/A میباشد. موفق باشید.
          افتادگی آموز اگر طالب علمی
          هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X