اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد راه اندازی 8 تا رله با آیسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در مورد راه اندازی 8 تا رله با آیسی

:cry:

سلام دوستان

من چند روزه واسه راه اندازی 8 تا رله توسط میکروی AVR به مشکل خوردم ، من یا میکرو مشکلی ندارم .

متاسفانه بدلیل نداشتن پورت کافی مجبور شدم برای کیبورد و خروجی رله ها از یک پورت استفاده کنم ، حالا نمیتونم رله هارو بکار بندازم .

در خواستم از دوستان نحوه صحیح اتصال آیسی بافر 74HC573 به میکرو و آیسی درایور رله ها ULN2803 یا ULN2003 است .

لطف کنید و در مورد اتصال پایه ها من رو راهنمایی کنید . این هم شماتیکی که من باهاش کار میکنم .

بیشترین اشکال من در مورد پایه های 20 آیسی بافر و 9 آیسی درایور رله است .
    آری آغاز دوست داشتن است ...
    ...و همین دوست داشتن زیباست .

پاسخ : کمک در مورد راه اندازی 8 تا رله با آیسی

سلام دوست عزیز.شما مشکلت رو مبهم بیان کردی ولی اینجور که من فهمیدم شما از یک پورت هم برای رله ها و هم برای کیبورد استفاده کردی.برای حل این مشکل از 74ls273 برای رله ها و از 74ls573 یا 74ls373 برای کیبورد استفاده کن فقط باید بوسیله نرم افزار پایه های enable رو روی آیسی ها با توجه به اینکه میخوای از رله استفاده کنی یا از کیبورد فعال یا غیر فعال کنی.اگه کمکی خواستی در خدمتم. راستی از آیسی 8255 هم میتونی استفاده کنی.این آیسی قابلیتهای زیادی داره.اگه از 8255 استفاده کنی دیگه به 74LS273 YA 74LS573 نیازی نداری.

دیدگاه

خیلی ممنونم آقا مجید
      الان دیتاشیتاشون رو نگاه میکنم و طبق توصیتون عمل میکنم .

اگر به مشکلی خوردم دوباره مزاحمتون میشم . درست متوجه منظورم شده بودین ، اینم عکسی از مداری که بستم و روش کار میکنم :

دیدگاه

سلام به تمامی دوستان عزیز

این تاپیک ، در این پست http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=20133.0 به نتیجه رسید

دیدگاه

ie pish nahad dar http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=20133.0 goftam agar khasti bishtar tozih bedam,

دیدگاه

میخاست صد تا رله را با میکرو راه اندازی کنم البته به صورت ماتریس ده در ده نمیدونم چطوری جریان لازم را تامین کنم ؟؟؟

دیدگاه

میخاست صد تا رله را با میکرو راه اندازی کنم البته به صورت ماتریس ده در ده نمیدونم چطوری جریان لازم را تامین کنم ؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X