اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی دیمر دیجیتال با mcp41xxx

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طراحی دیمر دیجیتال با mcp41xxx

با سلام خدمت همه مهندسین و دوستان
    من میخوام یه مدار دیمر دیجیتال طراحی کنم به این صورت که مدار کلا شبیه دیمر معمولی هست ولی بجای پتانسیومتر یا ولومش از پتاسیومتر دیجیتال خانواده mcp41xxx میخوام استفاده کنم . مشکل من مقدار این مقاومت هاس چون معمولا بالاتر از 100 کیلو ساخته نمیشن و ولوم اکثر دیمر های معمولی هم 500 کیلو هست .
    میخواستم ببینم کسی قطعه دیگه ای سراغ نداره که بشه ازش بجای این استفاده کرد البته تو بازار هم موجود باشه یا روشی که بشه یجوری مقاومت رو اورد تو رنج 500 کیلو ماکزیمم و 0 مینیمم . یا اصلا در کل آیا اگه همین مقاومت 100 کیلو رو به همین شکلی که هست استفاده کنم عملی هست یا نه و تفاوتش با 500 کیلو چی هست.
    مرسی از همه

پاسخ : طراحی دیمر دیجیتال با mcp41xxx

همین ها رو با هم سری کنی میتونی 500 کیلو بسازی. فقط معمولا مقادیرش تا 10 درصد خطا داره. یعنی مثلا اگر زده 100 کیلو شاید نهایت تا 90 بیاد.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

همین ها رو با هم سری کنی میتونی 500 کیلو بسازی. فقط معمولا مقادیرش تا 10 درصد خطا داره. یعنی مثلا اگر زده 100 کیلو شاید نهایت تا 90 بیاد.
    ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

مرسی از جوابتون ولی خوب این پتانسیو متر ها هر کدوم جداگانه پایه کنترل دارن یعنی شما اگه بخوای 5 تاشو با هم سری کنی باید 5 تاشو هم همزمان کنترل کنی وگرنه اگه یکی رو کنترل کنی بقیه ثابت میمونن و به نزدیکای صفر نمیرسی از طرفی هم اگه بخوای پایه کنترل همه رو یکی کنی یسری مقادیر رو از دست میدی چون همه با هم تغییر میکنن به هر حال تو فکر خودم هم بود حالا اگه جای مقاومت 500کیلو مقاومت 100 کیلو قرار بدیم توی مدار دیمر چه اتفاقی میفته نتیجش چی میشه؟؟

دیدگاه

من قبلا باهاش کار کردم تا جایی که یادمه هر پتانسیومتر یه دیتا رجیستر جدا داشت که میتونستی جداگانه کم و زیادش کنی
        فقط کافیه سریشون کنی و بعد یکی یکی زیاد یا کمشون کنی
        البته یه راه دیگه استفاده از pwm و انتگرال گیر هست. ولتاژ دو سر خازن وقتی یه موج شیب باشه، مثل مقاومت رفتار میکنه
        ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X