سلام به همه دوستان در این تاپیک به بحث در خصوص طراحی مدارات آسانسور به خصوص مدار فرمان آسانسور پرداخته میشه سوال اصلی : از کجا باید شروع کرد ؟؟از همه دوستان و اساتید انتظار میره که در این تاپیک شرکت پویا و فعال داشته باشند با تشکر .
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
طراحی مدارات آسانسور
Collapse
X
-
پاسخ : طراحی مدارات آسانسور
نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست هاسلام به همه دوستان
در این تاپیک به بحث در خصوص طراحی مدارات آسانسور به خصوص مادر برد آسانسور پرداخته میشه
سوال اصلی :
از کجا باید شروع کرد ؟؟
از همه دوستان و اساتید انتظار میره که در این تاپیک شرکت پویا و فعال داشته باشند
با تشکر .
-
پاسخ : طراحی مدارات آسانسور
سلام به شما
حقیقتا من خودم به شخصه 3 ماهی تو کار آسانسور بودم ( همه قسمت ها ) و چون چند سالی هست تو کار الکترونیک و برنامه نویسی هستم و بار ها مدارهایی رو طراحی و مونتاژ کردم
تو این فکر افتادم که به طراحی مدارات الکترونیکی به عنوان یه شغل نگاه کنم به خصوص مدارات آسانسور که بارها دیدم و تو دست گرفتم و مختصر بررسی هایی هم انجام دادم .
به لحاظ برنامه نویسی هم مشکلی ندارم
حقیقتا هم که مثلا مدار فرمان آسانسور مدار خیلی پیچیده ای نیست و با کمی اطلاعات میتونم طراحی کنم اما من برای شروع سردرگم هستم که از کجا باید شروع کنم
یعنی برم بشینم پشت آلتیوم و شروع به طراحی کنم ؟؟؟؟
مواردی که بنده لازم دارم که بدونم :
1_چه استانداردهایی برای طراحی باید در نظر بگیرم که بعدا مسولین مرتبط از مدار ایراد نگیرند
2_آیا توجیه اقتصادی داره یا در کل ارزش طراحی نداره
3_مدار رو کجا باید به ثبت برسونم
در کل باید از 0 تا 100 چیکار کنم
در حال حاضر سردرگم هستم
لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر از توجه شماجدیدترین ویرایش توسط rezamajdi; ۱۶:۴۹ ۱۳۹۶/۰۲/۱۶.آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .
دیدگاه
-
پاسخ : طراحی مدارات آسانسور
اگه قبلا سابقه طراحی مدار داشتین، احتمالا بتونین اینجا هم مداری رو طراحی کنین که البته من نمیدونم در چه سطحی میتونین طراحی کنین.
بهتره اول به شکل بلوک دیاگرامی، تجهیزات مورد نیاز رو بررسی و نحوه ی ارتباطشون رو مشخص کنین. بعدش وارد جزئیاتش بشین که فلان بلوک دیاگرام دقیقا چی لازم داره و چه قطعاتی میخواد و کدوم پایه از کدوم IC به کجا میره و...
البته این هم بگم، اگر بخواین یه طراحی اساسی انجام بدین و دست تنهایی هم بخواین انجام بدین، براش حداقل 1 سال باید زحمت بکشین تا به نتیجه برسه. (طراحی سخت افزار- طراحی PCB- برنامه نویسی- تست- تغییرات در صورت نیاز(که حتما میشه) - تست مجدد و تکرار این چرخه ی اعمال تغییرات و تست تا به نتیجه برسه)
دیدگاه
-
پاسخ : طراحی مدارات آسانسور
سلام.
شما باید با یه شرکت نصب آسانسور همکاریتونو شروع کنید ُ و قبل از طراحی مدار - باید کاملا با نحوه ی کارکرد آسانسور آشنا شید ُ سنسور level ها و سری استوپ ها و ایمنی مدار و نحوه ی کارکرد موتور و ترمز و ... .
همچنین شما باید برق قدرت هم بدونید تا بتونید کنتاکتور ها و کنترل بار و فاز رو راه اندازی کنید و موتور دالاندر بدونید - و یه برنامه نویس خوبی باشید تا بتونید به خوبی از یه میکرو تمامی حالت های ورودی خروجی اطلاعات رو تحلیل کنید.
در هر صورت اگه تنهاییی بخوایید شروع کنید باید خیلی زیاد وقت بزارید.
سعی کنید با یه شرکت آسانسوری بیاید شبیه به یه تیم عمل کنید تا اطلاعات مورد نیاز رو دریافت کنید.تو مسیر خودتون با استاندارد ها هم آشنا میشید.
موفق باشید.به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
(پیش به سوی هدف)
- تشکرها 2
دیدگاه
دیدگاه