سلام، من یک فرستنده گیرنده با فلیپ فلاپ۷۴۱۰۷ به همراه دیکودر و انکودر۲۲۶۲ و۲۲۷۲ ساختم.وقتی تغذیه قطع و وصل میشه خروجی تصادفی دارم، چه جوری میدونم فلیپ فلاپ ها ریست کنم؟ تشکر
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مشکل با فلیپ فلاپ
Collapse
X
-
پاسخ : مشکل با فلیپ فلاپ
ببین برای ریست کردن باید از پایه Clear استفاده کنی
این پایه Active Low هست یعنی برای ریست کردن آن باید این پایه را به زمین وصل کنی . پس در حالت عادی کار مدار این پایه باید به VCC وصل باشه تا ریست نشه (Pull Up باشه)
اگه جواب داد به مدار جانبی احتیاج نداری
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست هامدارای دیجیتال خیلی حساسن قبل از ورودی تغذیشون یه فیلتر پایین گذر rc بزار مشکل حل میشه! Life doesn't get easier , you just get stronger
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mostafa147 نمایش پست ها،خازن به تغذیه و مقاومت زمین کردم
خازن زمین باشه! Life doesn't get easier , you just get stronger
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Amirlopez نمایش پست هامهندس ربطی نداره ... اینی که تو میگی مربوط به داستان نویز هست نه ریست کردن ... این حالتی که برای دوستمون بوجود آمده حالت تصادفی هست
نوشته اصلی توسط mostafa147 نمایش پست هاسلام تشکر از دوستان، درسته در حالت عادی به تغذیه وصله ، من یک خازن 10میکرو با مقاومت 1.5 کیلو سری کردم سر وسط دادم به پایه ریست ،خازن به تغذیه و مقاومت زمین کردم ولی مشکل حل نشد.
اینو تستش کنید اپه خوب بود که هیچ ولی نشد مقدار مقاومت رو یکم کم و زیادش کنید
منتظر نتیجه هستم
موفق باشیدProudly @real_ahmadi
#real_ahmadi
واسه اسمت بجنگ
دیدگاه
-
سلام و درود . مدار اضافه کردم ولی نتیجه نداد و با قطع و وصل مدار خروجی تصادفی دارم. فکر کنم باید یه مداری بذارم که با وصل شدن تغذیه فلیپ فلاپ ها را ریست کنه.
چون میخوام با خروجی ها دوتا موتور راه اندازی کنم برام مهمه با قطع و وصل برق مدار تو حالت خاموش باشه.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mostafa147 نمایش پست هاسلام و درود . مدار اضافه کردم ولی نتیجه نداد و با قطع و وصل مدار خروجی تصادفی دارم. فکر کنم باید یه مداری بذارم که با وصل شدن تغذیه فلیپ فلاپ ها را ریست کنه.
چون میخوام با خروجی ها دوتا موتور راه اندازی کنم برام مهمه با قطع و وصل برق مدار تو حالت خاموش باشه.
بدرودProudly @real_ahmadi
#real_ahmadi
واسه اسمت بجنگ
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mostafa147 نمایش پست هاتغذیه ام 5 ولت. با یک آداپتور میدم. فعلا موتور وصل نکردم ،خروجی هارو به led دادم تست کنم ببینم مدار درست عمل میکنه. میشه با یک 555 یه پالس تاخیری درست کنم بدم پایه ریست بعد از گذشت یک زمان پایه 1 بشه. اینجوری آیا بعد از یک شدن دوباره خروجی تصادفی میشه یا نه؟تشکر
موفق باشیدProudly @real_ahmadi
#real_ahmadi
واسه اسمت بجنگ
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست هادوست گرامی کی میگه ربط نداره؟؟؟شما تست کنید 100 درصد نتیجه میده... داستان شما مربوط به نویز هست ... داستان ایشون چیز دیگه ای هست...
نوشته اصلی توسط mostafa147 نمایش پست هایک تایمر 45ثانیه گذاشتم که در شروع صفره بعد از 45ثانیه یک میشه و فلیپ فلاپ ها درست کار میکنن! Life doesn't get easier , you just get stronger
دیدگاه
دیدگاه