اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ضرب فرکانس در میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ضرب فرکانس در میکرو

دقت کن درسته سطح پایینترین زبان برنامه نویسی اسمبلی هست ولی زبان ماشین سطح پایینتره که چیزی غیر از 0 و 1 یعنی صفر و یک نمیشناسه و باینریه .دقیقا همونجایی که سیستم ماشین به کدها وصل میشه . و کدها به اونها معنی و قدرت سازماندهی میده . در اینجا اگه شما بتونی مداری طراحی کنی که مفهم بیتها رو بفهمه و یه بایت رو که از 8 صفر و یک تشکیل میشه تشخیص بده چه آرایشی چه عددیه و یه جوری جوابو بهمون برسونه (بدون روشهایی که کامپایلرا استفاده میکنن مثلا تفریق متوالی که کلا از رده خارجه چون به شدت مدار رو بزرگ میکنن و روشی سریعتر از هنر کامپایلری پیدا کنن شاههکار کرین و برای اولین بار میتونید ثابت کنید برای تقسیم بیتهای دیجیتال هم میشه مداری سخت افزاری طراحی کرد (اگر هم بشه اینقدر مدار پیچیده ای میشه که هیچ برتری نمیتونه داشته باشه خصوصا در مورد سرعت عملکرد )

دیدگاه

کد اسمبلی میشه هر خط یک دستور و در اثر اون دستور مجموعه ای از اتفاقات هارد وری اتفاق میافته. در اینجا عمل تقسیم فقط در یک خط و یک دستور اتفاق میافته و این به دلیل وجود فانکشن تقسیم سخت افزاریه خوب خیلی از سی پی یو ها اینو دارن و خیلی ها ندارن مثلا ارم ها و ریسک ها قراره اینو نداشته یاشن و اگر دارن هارد وری است که به ان ملحق شده خود اینتل هم تا قبل ار (کو پروسسورها) نداشت اما کم کم لازم شد عملیات ریاضی در هاردورها عملی بشه مخصوصا از ان زمانی که نرم افزارهای کد وارد بازار شدند.
      دی اس پی ها که احتیاج به عملیات ریاضی تو در تو دارند قابلیتهای خودشون رو با ایجاد عملیاتهای ریاضی در هاردور به رخ کشیدن.
      اما میکرو های ریسک هشت بینی که بعدا عرضه شدن اصلا برای قابلیتهای ریاضی تهیه نشدند و من هم اصلا نمیدونم چرا به بازار امدند. به نظر من یک جور شعبده بازی با مشتری ها هست اونها فریاد میزنن ما ریسک هستیم و همه هورا میکشن اما در واقع نیستند و برای اجرای یک دستور ساده چندین ماشین سایکل صرف میکنن و به همین دلیل فضای کد بیشتری را تصرف میکنند. همین ای وی ار در مقابل 8051 از نظر سی پی یو ((نه لوازم جانبی داخلی ؛)) سی پیو ضعیفی به حساب میاد . میکرویی که نوشتن به زبان اسمبلی آن حمالیست!! یک عملیات روی بیت که حق مسلم استفاده کننده در میکرو هست را ضایع کرده.
      جونم برات بگه که من از اینتل نه خوشم میاد نه بدم میاد اما اونهایی که بد میگن نتوستن جایگزین خوبی ارایه بدن

دیدگاه

کد اسمبلی میشه هر خط یک دستور و در اثر اون دستور مجموعه ای از اتفاقات هارد وری اتفاق میافته
        دقیقا مثلا واسه تقسیم منها کردن چند بار پشت سر هم به صورت سخت افزاری انجام میشه یا هر الگوریتم دیگه ای (همون گفته خودتون : هر خط یک دستور و در اثر اون دستور مجموعه ای از اتفاقات هارد وری اتفاق میافته : در اینجا مجموعه اطفاقات هاردوری تفریقهای متوالی هست) . بنابر این در اصل تقسیم یه چیز جداگانه نیست همون استفاده از تفریق یا الگوریتمهای دیگس برای انجام تقسیم . بحث من اینتل یا پردازنده های دیگه نیست تو قدرت اینتل شکی نیست من کل سی پی یو ها منظورم بود
        جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۰۳:۱۵ ۱۳۹۶/۰۶/۱۲.

دیدگاه

عاغا من اینجا یه اشتباهی کردم ولی دیشب که پستو دیدم یادم اومد مثه اینکه اون موقه تو عالم هپروت بودم . از اقای kamy007 و dark star هم ممنون اولا واسه باز کدن این مطلب دوما واسه اینکه چیز بیشتری یاد بگیریم .
          دیشب که یهو چشم به پست خورد تو فکر رفتم فهمیدم که درسته مثلا ای وی ار با اینتل هر دو از مثلا تفریق متوالی واسه مثلا تقسیم استفاده میکنن ولی سی پی یو هایی که این فانکشن رو سخت افزاری دارند این برتری رو دارن که خارج از محاصبات سی پی یو و در نتیجه با سرعت بالاتری این کاری انجام بدن . ولی مثلا سخت افزارایی که این کارو از طریق الگوریتم کامپایلر انجام میدن انگار چند خط کد واسش نوشتی و این خودش برای سی پی یو سنگینتر تموم میشه در حال که میتونست تقریبا اصلا در کار سی پی یو دخالت نکنه .
          نوکر kamy007 خان و همچنین dark star

من الان احساس غرور میکنم که خودم به اشتباهم اعتراف کردم
          جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۰۳:۰۲ ۱۳۹۶/۰۸/۰۸.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X