اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در استفاده ی امپرمتر روپنلی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در استفاده ی امپرمتر روپنلی

سلام
    من یک امپر ولت متر روپنلی گرفتم و چند وقت پیش میخاستم امتحانش کنم همین که سیمهای مربوط به امپرمتر رو با یه قطعه سری کردم. یه جرقه و یه بوی سوختگی شدید داد سریع قطعش کردم
    مدار رو بازکردم ودیدم که یک مسیر pcbکه ازgndامپر متر بهgndتغزیه مدار وصل میشد سوخته الان وقتی امپرمتر به جایی وصل نیست جریانو14امپر نشون میده وقتی دوتا gndرو با یه سیم به هم وصل میکنم. امپر متر0رونشون میده ولیوقتی قطعه ی دیگه ای روسری میکنم جریانشرو زیا نشون میده
    چنتا سوال داشتم
    1.چرا امپرمتر سوخت
    2.الان چیکار میتونم بکنم که درست شه
    3.پشت قطعه هم دوتا پتانسیومتر کوچک است که کنارشون نوشتهv_adjوi_adj اینا به چه دردی میخورن؟
    باتشکر

پاسخ : مشکل در استفاده ی امپرمتر روپنلی

در مورد سوال اول که چرا سوخت باید بگم اینها رو نباید در مسیر مثبت تغذیه قرار بدین، بلکه باید در مسیر زمین باشه تا بتونید استفاده کنید. که متاسفانه فروشنده ها چون اهمیتی براشون نداره و اکثرا اطلاعاتشون در این مورد صفره نحوه استفاده از اون رو نمی نویسن!

موفق باشید
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصولات

دیدگاه

ممنون از وقتی که گذاشتید
      لطفا در مورد پتانسیومترها هم توضیح بدید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirriazikhah نمایش پست ها
        ممنون از وقتی که گذاشتید
        لطفا در مورد پتانسیومترها هم توضیح بدید
        با سلام:
        ADJ I , و ADJ V برای تنظیم خطای جریان و ولتاژ می باشد. ( شما جریان یک مدار را با یک آمپر متر استاندارد اندازه گیری می کنید و سپس از قسمت آمپر متر پنلی استفاده می کنید, اگر آمپر کم تر یا بیشتر نشان داده شود با پتانسیومتر ADJ I میزان کنید. در بعضی از نشان دهنده ها پنلی دارای نشان دهنده ولت و آمپر در یک پک می باشند)
        علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
        نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

من یک امپر ولت متر روپنلی گرفتم و چند وقت پیش میخاستم امتحانش کنم همین که سیمهای مربوط به امپرمتر رو با یه قطعه سری کردم. یه جرقه و یه بوی سوختگی شدید داد سریع قطعش کردم
          ما چند مدل امپر متر پانلی داریم . تا شما مدلشو نگی که نمیشه نظری داد . اصلا ما نمیدونیم چه جوری وصل کردی . به چی وصل کردی.
          سلام ، جدیدا شاهد این هستیم که سوالات کاربران در بخش ها مخصوصا avr بسیار غیرحرفه و ساده می باشد. یعنی ، سوالاتی از طرف کاربران مطرح می گردد که به دفعات زیاد پاسخ داده شده اند. تصمیم بر آن گرفتم تاپیکی ایجاد کنم که «پرسش سوال» را کمی متفاوت تر از قبل انجام دهم > چرا هوشمندانه سوال کنیم !؟ به یاد داشته باشید پاسخدهی

دیدگاه

مدلشdsn-vc288هست
            فکر کنم به یک المان سرد کننده 12ولت6امپر سری کردم منبع تغزیه هم یک پاور کامپیوتر بود

دیدگاه

نه ببخشید امپرمتر رو به یه مداری که خدم ساخته بودم سری کردم
              مدار هم از یک atmega8کریستال8مگ ویک lm35وچنتا کلید ومگاومت ویک سون شگسگمنت4عددی ساخته شده

دیدگاه

فکر کنم به یک المان سرد کننده 12ولت6امپر سری کردم منبع تغزیه هم یک پاور کامپیوتر بود
                بدون مقاومت شانت نمیتونه این جریانو تحمل کنه . بدون شانت 999 میلی امپر تحمل داره
                نه ببخشید امپرمتر رو به یه مداری که خدم ساخته بودم سری کردم
                مدار هم از یک atmega8کریستال8مگ ویک lm35وچنتا کلید ومگاومت ویک سون شگسگمنت4عددی ساخته شده
                اگر به این مدار وصل کردین احتمالا قطبهای منفی مثبت را رعایت نکردین
                روش اتصال تو برگه اطلاعاتی اومده و دو سه جا هم نوشته در صورت اشتباه میسوزه . انقدر نوشته میسوزه که ادم جرات نمیکنه وصلش کنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X