سلام من یه برد فلش خور 12ولت دارم که میخوام مستقیم به موتور کاست وصلش کنم مشکلی واسش پیش نمیاد؟ 7805بزارم براش؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
روشن کردن برد فلش خور
Collapse
X
-
پاسخ : روشن کردن برد فلش خور
نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست هاسلام
یعنی با موتور روشنش کنی؟؟؟؟واضح تر بگو میخوای چیکار کنی
بدرود
دیدگاه
-
یعنی با موتور روشنش کنی؟؟؟؟واضح تر بگو میخوای چیکار کنی
بدرود
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست هاسلام مهندس این بردا وقتی خاموش میشه و بعد روشن میشه از1شروع میشه یا ادامه مثلا ترک271 میره ؟مال من هیچ کدوم نگه نمی دارن
بعضی از مدل ها حافظه دارن هم شماره اهنگ و هم دقیقه اهنگ رو نگه میدارن وبعضیا حافظه ندارن
بعضیا هم حافظه دارن ولی با قطع برق حافظشون پاک میشه
پاینده باشیدProudly @real_ahmadi
#real_ahmadi
واسه اسمت بجنگ
دیدگاه
-
بعضی از مدل ها حافظه دارن هم شماره اهنگ و هم دقیقه اهنگ رو نگه میدارن وبعضیا حافظه ندارن
پاینده باشیدجدیدترین ویرایش توسط ksra; ۱۱:۳۹ ۱۳۹۶/۰۷/۱۷.
دیدگاه
-
قیمتشون فرق داره حافظه دارها ؟برای خودم میخوام از اونایی که باقطع برق نگه میداره مال خودتون نگه میداره؟ اگه نگه میداره مدلش چیه؟
با تجربه ای که دارم اینطوری هست که اکثراً اگر فلش و یا مموری کارت بیرون آورده نشوند در صورت قطع تغذیه هم دوباره از همان جا که موسیقی قطع شده دوباره با وصل تغذیه از همان نقطه برد شروع به پخش میکند......
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست هاقیمتشون فرق داره حافظه دارها ؟برای خودم میخوام از اونایی که باقطع برق نگه میداره مال خودتون نگه میداره؟ اگه نگه میداره مدلش چیه؟
خیر قیمتشون فرق نمی کنه من دارم بعضیاشون نگه میدارن بعضیاشون نه
نوشته اصلی توسط hossein951ann نمایش پست هابا تجربه ای که دارم اینطوری هست که اکثراً اگر فلش و یا مموری کارت بیرون آورده نشوند در صورت قطع تغذیه هم دوباره از همان جا که موسیقی قطع شده دوباره با وصل تغذیه از همان نقطه برد شروع به پخش میکند......
موفق باشیدProudly @real_ahmadi
#real_ahmadi
واسه اسمت بجنگ
دیدگاه
-
مهندس یعنی باقطع برق دوباره از 1شروع میشه بردی وجود نداره از ادامه بخونه ؟ ماهمون اف ام پلیر فندکی بگیریم نگه میداره بهتر از این هست از 1شروع شه هیچ بردی نیست نگه داره؟
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
پاینده باشید
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست هامهندس یعنی باقطع برق دوباره از 1شروع میشه بردی وجود نداره از ادامه بخونه ؟ ماهمون اف ام پلیر فندکی بگیریم نگه میداره بهتر از این هست از 1شروع شه هیچ بردی نیست نگه داره؟
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
سلام پاسخ مارو میدی؟
پاسخ دادم که در پست قبل
خوب اینترنتی سفارش بدید چون نمی نویسه حافظه داره یا نه میتونید تو نظرات فروشگاه مورد نظرتون بپرسید که حافظه داره یا نه یکی بگیرید تست کنید چون بعضیا دارن بعضیا ندارن حالا چرا اینجوریه من نمیدونم(میتونه به برنامه ای که روش میریزن ربط داشته باشه)
موفق باشیدProudly @real_ahmadi
#real_ahmadi
واسه اسمت بجنگ
دیدگاه
-
پاسخ دادم که در پست قبل
خوب اینترنتی سفارش بدید چون نمی نویسه حافظه داره یا نه میتونید تو نظرات فروشگاه مورد نظرتون بپرسید که حافظه داره یا نه یکی بگیرید تست کنید چون بعضیا دارن بعضیا ندارن حالا چرا اینجوریه من نمیدونم(میتونه به برنامه ای که روش میریزن ربط داشته باشه)
موفق باشید
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست هاسلام مهندس میخوام از پاساژ دانشکده کرج بگیرم شما از کجا حافظه دار هارو کرفتی؟ از اینترنت یا پاساژی جایی؟ اگه از دانشکده گرفتید خوب بگین از کجا خودم هم برم بگم تست کنن تاببینم داره یا نه؟
یه سرچ تو فروشگاه های الکرتونیکی بزنید پیدا می کنید پیدا کردی بپرس بهت میگن اگر تو شهرتون هست که خوب میتونی بری بگیری تست کنی یا بپرسی
موفق باشیProudly @real_ahmadi
#real_ahmadi
واسه اسمت بجنگ
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست هامن تو شهرمون کاشون گرفتم
یه سرچ تو فروشگاه های الکرتونیکی بزنید پیدا می کنید پیدا کردی بپرس بهت میگن اگر تو شهرتون هست که خوب میتونی بری بگیری تست کنی یا بپرسی
موفق باشی
دیدگاه
دیدگاه