اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن کردن 10عدد ledآبی با برق شهر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : روشن کردن 10عدد ledآبی با برق شهر

نوشته اصلی توسط pika3 نمایش پست ها
    خیلی تشکر که بسیار روان اموزشم دادی.یسوال دیگه دارم شرمنده که هی سوال میکنم.مثلا من یه ال ای دی پیدا کردم هیچ نوشته ی هم روش نیس.چطوری با اهمتر ولتاژ(V),آمپر(I) ,اهم(R) , وات(W)را بدست اورم.اگه میشه یه اموزش کوچولو (باعکس بهتره)و فرمول بدست اوردن هریک ازاینا بگید که یاداشت کنم تا همیشه از فرمولا استفاده کنم.[/B][/COLOR]
    باسلام:
    کاربر گرامی در چنین مواقعی شما باید یک منبع تغذیه متغیر D.C صفر الی 30ولت یامنبع تغذیه آزمایشگاهی با کنترل جریان داشته باشید. الکترونیک علمی است بسیار شیرین، به شطرطی که بصورت عملی با آن کار کنید. برای دانستن حدود مشخصات ال ای دی، که هیچ نوشته ای روی آن نیست، نمی شود با حدس و گمان نظر داد. زیرا در فرمول ازسه پارامتر، حداقل یکی مجهول و دو پارامتر دیگر معلوم باشد. در اینجا شما سه پارامتر مجهول دارید. اندازه جریان مصرفی؟ ولتاژ کار ال ای دی؟ و توان ال ای دی. پس با فرمول نمی توانید محاسبه کنید. شما باید ازیک منبع تغذیه آزمایشکاهی بقرار زیر استفاده کنید.اول ولوم ولت را در کم ترین حد خود بچرخانید تا ولتاژنشان داده شده عدد صفر را نشان دهد. و ولوم کنترل جریان را در حد 1/4 دور. ال ای دی مورد نظر را با توجه به قطب های آند و کاتد به سیم های قرمز و مشکی منبع تغذیه وصل کنید. و منبع را روشن کنید. چون حد اقل ولتاژ کار ال ای دی ها 1.6 ولت است شما باید ولوم ولت را آهسته آهسته زیاد کنید و شدت نور ال ای دی را نگاه کنید وقتی که شدت نور زیاد شد و ال ای دی گرم نکرد، ولتاژ روی ولت متر را یاد داشت کنید و جریان عبوری را توسط میتر آمپر متر دستگاه بخوانید اگر منبع فاقد میتر جریان بود، با آمپر متر مولتی میتر اندازه گیری کنید.پس تا اینجا دو پارامتر مهم ولت و آمپر مشخص شد. حالا اگر همین ولتاژنشان داده شده را ضرب در جریان مصرفی کنید می شود وات ال ای دی. فراموش نکنید که ال ای دی های پاور حتما روی هیت سینک نصب باشند ولی ال ای دی های معمولی به هیت سینک نیاز ندارند. ال ای دی های پاور معمولا ولتاژیبین 3 الی 3.3 ولت دارند ولی ال ای دی های معمولی بین 1.6 و نهایت 2.2 ولت. لازم به ذکر است اگر پستی مرد توجه شما واقع شد، فقط روی گزینه مستطیلی تشکر که در سمت راست پائین کاربران قرار دارد کلیک کنید و از نوشتن متن تشکرمی کنم در پست های دوستان که راهنمایی می کننداجتناب کنید. با آرزوی موفقیت برای شما.
    جدیدترین ویرایش توسط علی تحیری; ۱۵:۱۴ ۱۳۹۶/۱۱/۱۷.
    علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
    نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست ها
      باسلام:
      کاربر گرامی در چنین مواقعی شما شما باید یک منبع تغذیه متغیر D.C صفر الی 30ولت یامنبع تغذیه آزمایشگاهی با کنترل جریان داشته باشید. الکترونیک علمی است بسیار شیرین، به شطرطی که بصورت عملی با آن کار کنید. برای دانستن حدود مشخصات ال ای دی شما که هیچ نوشته ای روی آن نیست، نمی شود با حدس و گمان نظر داد. زیرا در فرمول ازسهپارامتر حداقل یکی مجهول و دو پارامتر دیگر معلوم باشد. در اینجا شما سه پارامتر مجهول دارید. اندازه جریان مصرفی؟ ولتاژ کار ال ای دی؟ و نوان ال ای دی. پس با فرمول نمی توانید محاسبه کنید. شما باید ازیک منبع تغذیه آزمایشکاهی بقرار زیر استفاده کنید.اول ولوم ولت را در کم ترین حد خود بچرخانید تا ولتاژنشان داده شده عدد صفر را نشان دهد. و ولوم کنترل جریان را در حد 1/4 دور. ال ای دی مورد نظر را با توجه به قطب های آند و کاتد به سیم های قرمز و مشکی منبع تغذیه وصل کنید. و منبع را روشن کنید. چون حد اقل ولتاژ کار ال ای دی ها 1.6 ولت است شما باید ولوم ولت را آهسته آهسته زیاد کنید و شدت نور ال ای دی را نگاه کنید وقتی که شدت نور زیاد شد و ال ای دی گرم نکردولتاژ رویولت متر را یاد داشت کنید و جریان عبوری را توسط میتر آمپر متر دستگاه بخوانید اگر منبع فاقد میتر جریان بود، با آمپر متر مولتی میتر اندازه گیری کنید.پس تا اینجا دو پارامتر مهم ولت و آمپر مشخص شد. حلا اگر همین ولتاژنشان داده شده را ضرب در جریان کنید می شود وات ال ای دی. فراموش نکنید که ال ای دی های پاور حتما روی هیت سینک نصب باشند ولی ال ای دی های معمولی به هیت سینک نیاز ندارند. ال ای دی های پاور معمولا ولتاژیبین 3 الی 3.3 ولت دارند ولی ال ای دی های معمولی بین 1.6 و نهایت 2.2 ولت. لازم به ذکر است اگر پستی مرد توجه شما واقع شد، فقط روی گزینه مستطیلی تشکر که در سمت راست پائین کاربران قرار دارد کلیک کنید و از نوشتن متن تشکرمیکنم در پست های دوستان که راهنمایی میکننداجتناب کنید. با آرزویموفقیت برای شما.
      سلام استاد.عالی توضیح دادید:-) استاد منبع تغذیه ازمایشگاهی که همه اپشنا رو داشته باشه حدود قیمتش چندهست؟اگه عکسی ازاین منبع داری بزارید خوب میشه
      همیشه در قلبم زنده ی استاد تحیری

دیدگاه

سلام استاد.عالی توضیح دادید:-) استاد منبع تغذیه ازمایشگاهی که همه اپشنا رو داشته باشه حدود قیمتش چندهست؟اگه عکسی ازاین منبع داری بزارید خوب میشه
        با سلام:
        منبع تغذیه آزمایشگاهی 0 الی 30 ولت با 3 امپر و دارای نشان و لت و جریان و کنترل جریان قیمت های مختلفی بسته به این که ساخت کدام کشور و باشد وجود دارد. در آدرس لینک زیر چند نوع منبع تغذیه باقیمت ارسال می گرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست ها
          با سلام:
          منبع تغذیه آزمایشگاهی 0 الی 30 ولت با 3 امپر و دارای نشان و لت و جریان و کنترل جریان قیمت های مختلفی بسته به این که ساخت کدام کشور و باشد وجود دارد. در آدرس لینک زیر چند نوع منبع تغذیه باقیمت ارسال می گرد.
          https://iran-micro.com/%D9%85%D9%86%...A7%D9%87%DB%8C
          سلام استاد:
          ببخشید یه سوال دیگه داشتم لینکتونو رفتم دیدم.تک کانال یا دو کانال درمورد منبع تغذیه های ازمایشگاهی چیه؟بعضیاشون تک کانال بود بعضیاشون دو کانال
          همیشه در قلبم زنده ی استاد تحیری

دیدگاه

سلام استاد:
            ببخشید یه سوال دیگه داشتم لینکتونو رفتم دیدم.تک کانال یا دو کانال درمورد منبع تغذیه های ازمایشگاهی چیه؟بعضیاشون تک کانال بود بعضیاشون دو کانال
            با سلام:
            تک کانال یعنی این دستگاه دارای یک پاور 30 ولت و مثلا با جریان 3 آمپر است. دو کانال یعنی این دستگاه دارای دو پاور 30 ولت و مثلا 3 آمپر است. هر کانال دارایدو ولت متر و دو نشان دهنده آمپر میباشد. اگر این دو کانال بصورت سری بهم وصل شود می شود پاور 60 ولت 3 آمپر و اگر بصورت موازی وصل شوند میشودپاور 30 ولت 6 آمپر.

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز وبخصوص استاد تحیری.من میخام یه پرژکتور IRدرست کنم که با فتوسل کنترل بشه ولی مدار لازم داره کمک میخاستم.این پرزکتور از 6 عدد IR POWER بامشخصات 3W واحتمالا 3V یا 3.3V هست .وسایر ملزومات شامل یه درایور وpcb و فتوسل. لازم به ذکراست که درایور (W 8-12 (600mA تقاضا کردم ولی گویا چیزیکه خودش محاسبه کرد داده که عکس ملزومات را ضمیمه میکنم .روی مدار pcb برای فتوسل جایی نداره ونمیدونم چطور باید فتوسل در مدار اضافه بشه که نسوزه وکارشا خوب انجام بده.با توجه به مدارpcb که سری هست درایور چند وات وچند میلی امپر برای راه اندازی مناسبه واگر بجای 6 عدد IR سه وات بخاهم 9 عدد IR سه وات استفاده کنم درایور 8-12 وات با ولتاژ 15-20 ولت کافیه یا باید از درایور 12-18 وات استفاده کنم با ولتاز 25-30 ولت تهیه کنم.اگرقراره درایور تعویض بشه مشخصات فنی درایوری که باید برای این مدار تهیه بشه را لطف کنید. ایا فن نیازه یا هیتسنک 3*4*1کافیه . البته اگر فتوسل عمل کنه وروز خاموش باشه .با سپاس
              جدیدترین ویرایش توسط gavad44; ۲۳:۴۲ ۱۳۹۶/۱۱/۱۸.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X