اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لاجیک آنالایزر 8 کاناله حرفه ای به همراه اسیلوسکوپ دیجیتال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : لاجیک آنالایزر 8 کاناله حرفه ای به همراه اسیلوسکوپ دیجیتال

سلام
    شما ببخشید که توضیحات شاید بر اساس گزینه نبود زیاد شفاف سازی نشده بود

1) در حالت ماکزیمم ولتاژ مقدار ولتاژ برابر ولتاژ clamp و ولتاژ VF ماکزیمم در دیتاشیت هست، در حالت های دیگه ولتاژ TVS بین VB تا VC هست و TVS در حالت مستقیم هم در مقدار .7 تا تقریبا 5 ولت
    2) توان ماکزیمم برای عبور جریان پیوسته رو با PD نشون می دن و در حالت گذرا با P(PP)
    3)در صورتی که ولتاژ این شاخه بیشتر از 9 ولت و پیوسته باشد تند شاخه می سوزد
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

درود بر شما . . .

3)در صورتی که ولتاژ این شاخه بیشتر از 9 ولت و پیوسته باشد تند شاخه می سوزد

استاد گرامی منظورم رو خوب متوجه نشدید
      منظورم از سوال 3 سرعت عملکرد این ترکیب و حفاظت از کانال اسکپ هستش
      جریان رو میشه با یه مقاومت محدود کرد
      با این حساب نظرتون در خصوص سرعت عملکرد این ترکیب چیه ؟؟ آیا مناسب محافظت از کانال اسکپ هست یا نه ؟؟

سپاس

آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

سلام
        از لحاظ سرعت TVS نسبت به زنر برتری داره ، تجربه همچین کار مشابهی رو داشتم که برای بعضی از آی سی ها زنر به خوبی سیگنال را حذف می کرد ولی برای بعضی دیگر که آی سی توانایی برخورد با ولتاژ بالا به صورت لحظه ای رو نداشت به سرعت می سوخت.بسته به مدار طراحی شده باید انتخاب کنین
        هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

سلام به دوستان

برای محافظت از ورودی اسکپ این دستگاه میشه از یه دیود شاتکی که با یه tvs سری شده کمک گرفت ( منظورم سرعت عملکرد دستگاه هست ) ؟؟؟
          جدیدترین ویرایش توسط rezamajdi; ۱۹:۲۸ ۱۳۹۷/۰۲/۲۱.

دیدگاه

دوستان در خصوص کالیبره کردن این دستگاه مطابق دستورات نرم افزار شاید تا حالا 10 بار پیش رفتم اما حالا وقتی ولتاژ ورودی 3.0 ولت میشه تو اسکپ در حد 9 ولت نشون میده
            و بالاتر از اون دیگه نمیره

در واقع داره ولتاژ رو سه برابر مقدار اصلی نشون میده

کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟؟
            مشکل از کجاست ؟؟؟؟
            جدیدترین ویرایش توسط rezamajdi; ۰۲:۳۹ ۱۳۹۷/۰۲/۲۲.

دیدگاه

اگه تنظیماتی داره نگاه کنید شاید گین داشته باشه که گذاشتید رو 3

دیدگاه

نه دوست عزیز بحث گین و این مسائل بعید میدونم باشه
                دوستان دیگه کسی میتونه راهنمایی کنه

در خصوص کالیبره کردن این دستگاه مطابق دستورات نرم افزار شاید تا حالا 10 بار پیش رفتم اما حالا وقتی ولتاژ ورودی 3.0 ولت میشه تو اسکپ در حد 9 ولت نشون میده و بالاتر از اون دیگه نمیره
                مثلا اگه ورودی 1 ولت بدم به اسکپ دستگاه تو نرم افزار 3 ولت نشون میده
                براساس توضیحات کالیبراسیون نرم افزار و دیتاشیتش جلو رفتم اما اینطوری شده . . .

مشکل از کجاست ؟؟؟؟
                جدیدترین ویرایش توسط rezamajdi; ۱۹:۳۶ ۱۳۹۷/۰۲/۲۳.

دیدگاه

والا هدف دوستان رو از اینکه بحث حفاظت به وسیله دیود TVS رو پیش کشیدند نمی دونم. اولا اگر فرکانس سیگنال شما در حد چند صد مگا هرتز هست باید نگران از دست دادن مثلا بازه ای از سیگنال باشیم چون این نمونه از محصولات توانایی فرکانسی بالایی ندارند. در مورد سوختن لاجیک انالایزر در صورتی که ولتاژ بالا باشه شما به راحتی می تونید از چند اپتوکوپلر سریع استفاده کنید و خروجی اپتو رو بدید به لاجیک. من با دیود TVS تا حالا در ورودی لاجیک کار نکردم چون می گفتم شاید باعث یه حالت تعریف نشده ای بشه البته علمی در این باره ندارم.
                  در مورد تاخیر نمایش در اسکپ های دیجیتال هم باید بگم من که با اسکپ تکتورنیک ساخت امریکا هم کار می کنم تاخیر داره تازه اسکپ جدید هم هست. اگر اسکپ بدون تاخیر می خواید باید از اسکپ های انالوگ استفاده کنید. این اسکپ صاایران قدیمی ها حرف نداره نمیدونم چرا دیگه تولید نکردند.
                  کلا لاجیک انالایزر هم کمی تاخیر داره حتی لاجیک هایی که روی اسکپ هستند تاخیر رو دارند مارک ریگول بهتر از اینستک هست
                  گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                  همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

در خصوص کالیبره کردن این دستگاه مطابق دستورات نرم افزار مربوطه شاید تا حالا 10 بار پیش رفتم اما حالا وقتی ولتاژ ورودی 3.0 ولت میشه تو اسکپ در حد 9 ولت نشون میده و بالاتر از اون دیگه نمیره

مثلا اگه ورودی 1 ولت بدم به اسکپ دستگاه تو نرم افزار 3 ولت نشون میده
                    براساس توضیحات کالیبراسیون نرم افزار و دیتاشیتش جلو رفتم اما اینطوری شده . . .

دیدگاه

از یکی از دوستان شنیده بودم که میگفت یکی گرفته و ولتاژ رو 2 برابر نشون میده حتی بعد از کالیبره کردن!!!
                      شاید دوستان دیگه بتونن کمک کنن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fake نمایش پست ها
                        از یکی از دوستان شنیده بودم که میگفت یکی گرفته و ولتاژ رو 2 برابر نشون میده حتی بعد از کالیبره کردن!!!
                        شاید دوستان دیگه بتونن کمک کنن
                        ممکنه اسم این دوستی رو که میگید بدید من از ایشون راهنمایی بخوام
                        هر کاری میکنم ولتاژ رو سه برابر نشون میده حتی بعد از بارها کالیبره کردن باز هم سه برابر نشون میده و بیشتر از 9 ولت هم تو نرم افزار دیگه نشون نمیده
                        اگه تنظیماتی داشته باشه که برگرده به حالت اول شاید بشه کاری کرد !!!

دیگه نمیدونم باید چیکار کنم ؟؟

دوستان لطفا راهنمایی کنن
                        جدیدترین ویرایش توسط rezamajdi; ۰۲:۳۶ ۱۳۹۷/۰۳/۱۴.

دیدگاه

دوستان تو این عکس که مدار داخلی همین دستگاه لاجیک . . . هست میخوام بدونم کدوم آی سی adc هست و کانال دومش کدوم پایه میشه
                          کانال اول رو با یه فلش در خروجی مشخص کردم

دیدگاه

آی سی tlc5510 . پین ۱۹ آی سی وردی هست و یک ورودی آنالوگ بیشتر نداره

دیدگاه

شاید اتصال GND مدار به درستی صورت نگرفته است یا GND مدار با GND که به لاجیک متصل هست از هم ایزوله می باشند یا ...
                              گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                              همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Masood Ashoori نمایش پست ها
                                آی سی tlc5510 . پین ۱۹ آی سی وردی هست و یک ورودی آنالوگ بیشتر نداره
                                دوست عزیز براساس نرم افزار مربوطه هنگام کالیبره کردن میگه کانال 1 و 2 رو به زمین وصل کنید
                                اما در عمل تنها یک کانال از دستگاه بیرون کشیده شده که کانال 1 هست ( که در شکل با یک فلش نشون داده شده )
                                در نرم افزار امکان انتخاب کانال 2 وجود داره و به نظر میرسه بعد از انتخاب این کانال واقعا داره کار میکنه !
                                در دیتاشیت هم به دو کانال اشاره شده

نظر دوستان چیه ؟؟؟

2_ مشکل سه برابر نشون دادن ولتاژ رو چطور باید حل کرد بارها هم کالیبره کردم اما حل نشده
                                به صورت نرم افزاری هر ولتاژی که براش میره رو داره سه برابر نشون میده و این طوری تو محیط نرم افزار دیگه بیشتر از 9 ولت رو نشون نمیده !!
                                چیکار باید کرد ؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X