اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی "در بازکن دیجیتال"!!!!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طراحی "در بازکن دیجیتال"!!!!!!

سلام موضوع آزمایشگاه مدار منطقی این هفته طراحی یک "دربازکن دیجیتال" هست که باید تا 3شنبه طراحی شو آماده کنم. من فکر کردم که باید از یک شمارنده استفاده کنیم که اینطوری بشمره: 1،2،4،8 یه بار ازپایین به بالا ، یه بار از بالا به پایین بعد این 2تارو بزاریم کنار هم تا تیکه بالا (باز شدن در) درست شه. برای بسته شدنش هم هم جای این 2تا باید عوض شه هم برای اون 10 ثانیه تاخیر باید یه سیگنال کنترلی با یک شمارنه بی سی دی براش درس کنیم تا هر 10ثانیه یه پالس بفرسته. اما نمیدونم که چه طوری از پالس دستی بره رو اتومات بعد 2باره برگرده رو دستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ طراحی باید با استفاده از فیلیپ فلاپ باشه، بعد وقتی در باز شد باید سون سگمنت صفر بشه و وقتی بسته شد باید سون سگمنت c رو نشون بده.
    خروجیهامون باید به صورت زیر باشند:
    چهار خط اول مربوط به باز شدن در با پالس دستیه، چهار خط دوم هم مربوط به بسته شدن در با پالس اتوماتیکه.

0 0 0 1 1 0 0 0
    0 0 1 0 0 1 0 0
    0 1 0 0 0 0 1 0
    1 0 0 0 0 0 0 1
    10ثانیه
    1 0 0 0 0 0 0 1
    10ثانیه
    0 1 0 0 0 0 1 0
    10ثانیه
    0 0 1 0 0 1 0 0
    10ثانیه
    0 0 0 1 1 0 0 0
    خواهش میکنم یکی کمک کنه اصلاٌ این پالساش درس در نمیاد .چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :cry2:

پاسخ : کمک، طراحی "در دیجیتال"!!!!!!

نوشته اصلی توسط s.mandana
    .......موضوع آزمایشگاه مدار منطقی این هفته طراحی یک "در دیجیتال" هست که ................................چیکار کنم؟
    با سلام

اگه ممکنه ، منظورتون رو دقیقاً در مورد " در دیجیتال " بیان بفرمایید .!!!!
    با تشکر.

دیدگاه

پاسخ : کمک، طراحی "در دیجیتال"!!!!!!

منظورش باز شدن در با مدار دیجیتاله ،نمیدونم شاید منظورش همون درای ریموت داره!!!!!.یعنی همون شکلی که با صفر و یک طراحی شده به اون شکل باید در باز شه بعد دوباره بسته شه. البته اون چیزی که من فکر میکنم و توضیحش رو هم فرستادم90% درسته فقط پالسش رو نمیدونم چطوری وصل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      یکی کمکم کنه نمیدونم چیکادکنم!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry2:

دیدگاه

طراحی "در دیجیتال"

سلام

دوست عزیز، شما لطف کنید و اول از همه عنوان تاپیک رو طبق مقررات سایت ویرایش کنید.

بعدش هم صورت مساله رو بفرمایید تا بدونیم شما دنبال چی هستی.... :eek:

دیدگاه

پاسخ : کمک، طراحی "دربازکن دیجیتال"!!!!!!

ببخشید!اگه هنوزم عنوان تاپیک مشکل داره لطفاٌ یه چیزی پیشنهاد بدید همون رو من میزارم...
          والا به خودمون هم بیشتر از این چیزائی که نوشتم توضیح ندادن فقط یه فایل پاور پوینت و یه فیلم 3gp از نحوه کار کرد مداره که خودشون بستن، اما مشکل اینجاس که من نمیدونم چه طوری اینارو به شما نشون بدم؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : کمک، طراحی "دربازکن دیجیتال"!!!!!!

ببخشید!اگه هنوزم عنوان تاپیک مشکل داره لطفاٌ یه چیزی پیشنهاد بدید همون رو من میزارم...
            والا به خودمون هم بیشتر از این چیزائی که نوشتم توضیح ندادن فقط یه فایل پاور پوینت و یه فیلم 3gp از نحوه کار کرد مداره که خودشون بستن، اما مشکل اینجاس که من نمیدونم چه طوری اینارو به شما نشون بدم؟؟؟؟؟؟؟
            سلام

عنوان تاپیک را بگذارین >> طراحی " دربازکن دیجیتال"

توی سایت www.4shared.com عضو شید. و بعد فیلم مورد نظرتون رو اونجا پلود کنید و آدرسی که سایت بهتون می ده را اینجا کپی کنید.
            پاور پوینت رو هم همینطوری می تونید در اختیار بقیه بزارید.

پیغام خصوصی تون رو چک کنید. نحوه پلود کردن رو براتون می فرستم....

دیدگاه

پاسخ : طراحی "در بازکن دیجیتال"

خوب فکر کنم تونستم پلودشون کنم. میتونید از این لینک اون 2تا فایلم دانلود کنید و ببینید. :applause:
              این فایل 3gp:

http://www.4shared.com/file/70262527/99272286/dd_online.html

این فایل پاورپوینت:

http://www.4shared.com/file/70267122/d99a8ee7/dd_online.html

دیدگاه

پاسخ : طراحی "در بازکن دیجیتال"!!!!!!

سلام.

این مدار رو من طراحی کردم. نمی دونم امکان استفاده از قطعات رو دارین یا نه. اما ساده است.

یک فلیپ فلاپ D و یک دیکدر و یک کانتر بالا / پایین شمار و گیت های سادهی And و Not.

فایل های پیوست شده

دیدگاه

سلام
                  من طرح شما رو با EWB پیاده سازی کردم ولی کار نمی کنه میتونید کمکم کنید ایرادش رو برطرف کنم؟
                  خواهش میکنم :sad: فردا باید این طرحو تحویل بدم :cry2:
                  فایل DSNطرح :

http://www.4shared.com/file/70489896/bb6482f5/1_online.html

لینک دانلود نرم افزارEWB :

http://www.4shared.com/file/70489914/9c7103e6/1_online.html

فایل EWB طرح:

http://www.4shared.com/file/70489928/beea1c0e/dar_bazkon.html

دیدگاه

سلام.

اینم فایل EWB. فقط بحث 10 ثانیه تاخیر می مونه که اگه نتونستین درستش کنید، بگین ببینیم چکار میشه کرد....

در ضمن لینک دانلود نرم افزار رو اشتباهی گذاشته بودین....

فایل های پیوست شده

دیدگاه

دستون درد نکنه واقعاً ممنونم. 10 ثانیه تاخیر درست شد ولی حالا همش 10 ثانیه تاخیر داره!
                      چیکارش کنم به نظر شما؟ :question:
                      میشه به منم یاد بدین چطوری فایل ضمیمه کنم؟

http://www.4shared.com/file/70528258/c4aec949/2_online.html

دیدگاه

دستون درد نکنه واقعاً ممنونم. 10 ثانیه تاخیر درست شد ولی حالا همش 10 ثانیه تاخیر داره!
                        چیکارش کنم به نظر شما؟ :question:
                        میشه به منم یاد بدین چطوری فایل ضمیمه کنم؟

http://www.4shared.com/file/70528258/c4aec949/2_online.html
                        سلام.

در مورد ضمیمه فکر کنم شما امکانشو نداشته باشید. فکر می کنم فقط برای تیم مدیریتی و همکاران فعال شده باشه.

اینم پروژه کامل شما و توضیحات ...

74190 یک شمارنده BCD هست . کلاک اصلی رو دادم به این شمارنده.
                        74191 یک شمارنده بالا / پایین شمار هست که بالا شمار بودن یا پایین شمار بودنش با پایه 5 اون مشخص میشه.در ضمن وقتی خروجیش 0 یا F بشه پایه 12 این IC، فعال می شه.
                        74145 یک دیکدر هست.
                        7474 یک فلیپ فلاپ هست.
                        :nerd:
                        فرض کنیم در داره باز می شه. در این حالت باید شمارنده ما با فرکانس 1 هرتز کار کنه. برای همین خروجی فلیپ فلاپ رو با سیگنال کلاک AND می کنیم و به 74191 می دهیم. همچنین خروجی فلیپ فلاپ رو به پایه 5 شمارنده 74191 میدیم تا به صورت پایین شمار بشماره. خروجی شمارنده 74191 به ورودی دیکدر 74145 وصل شده که همواره از 4 می شماره تا 0 بشه.. به 0 که رسید، پایه 12 شمارنده 47191 تغییر وضعیت میده و باعث RESET شدن فلیپ فلاپ می شه. حالا خروجی فلیپ فلاپ 0 هست و به این دلیل که فرکانس کاری ما با این پایه AND شده بود، الن دیگه از کار می افته. حالا این خروجی 7474 که همون فلیپ فلاپ هست رو NOT می کنیم و با با یک سیگنال کلاک دیگه AND می کنیم و به کلاک شمارنده 74191 می دیم. در اصل دو تا کلاک 1 پانیه و 10 ثانیه رو با هم OR کردیم. برای کلاک 10 ثانیه هم که واضحه. شمارنده BCD هر بار تا 1001 می شماره و 0000 می شه. من پایه های A,C این شمارنده رو با هم AND کردم و خروجی اون را با NOT (خروجی فلیپ فلاپ)، ANDکردم و دادم به ورودی گیت OR......

خودمم گیج شدم.... امیدوارم متوجه شده باشین.....

فایل های پیوست شده

دیدگاه

حالا که از گیجی در اومدم میبینم که کاملاً حق با شماس و راه حل شما کاملاً درسته :agree:
                          مرسی، ممنون، متشکرم...واقعاً :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X