اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر شارژر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تعمیر شارژر

با سلام یک شارژر دارم که ورودیش با یم مقاومت یک اهمی شروع میشه
    البته یه ترانس هم وسط برد داره این مقاومت سوخت عوضش کردم
    باز سوخت کل مدار تست بوق گرفتم قطعاتی که در قسمت
    ثانویه ترانس وجود دارند بوق میزنه یه راهنمایی لطفا بفرمایید
    خواهشا یه راهنمایی بفرمایید که چطور میتونم عکس این برد
    بزارم اینجا تاراحت تر بتونید کمکم کنید
    جدیدترین ویرایش توسط دیوانه الکترونیک; ۰۱:۱۰ ۱۳۹۷/۱۱/۱۲.

پاسخ : تعمیر شارژر

نوشته اصلی توسط دیوانه الکترونیک نمایش پست ها
    باسلام:
    قطعات خروجی شارژر را بشرح زیر تست کنید.
    1- اول دو یا سه سیم خروجی ترانس را مدار یا دستگاه جدا کنید .
    2- ترانس را به برق بزنید و ولتاژ خروجی آن را اندازه گیری کنید. اگر ولتاژمورد نظر را داشت، ترانس سالم است.
    3- درزمانی که ترانس به برق متصل نیست، دیود و پل دیود را آزمایش کنید. معمولا اتصال کوتاه دیود ها سبب بوق زدن می شود. خروجی شارژر ها هم نباید خازن داشته باشد. اگر داشت جدا کنید.
    علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
    نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دیوانه الکترونیک نمایش پست ها
      آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل یو آپلود

حتما عکس از پشت و روی مدارت بزار

دیدگاه

معذرت میخوام دیگه از این بهتر نتونستم عکس بزارم
        جدیدترین ویرایش توسط دیوانه الکترونیک; ۱۰:۴۴ ۱۳۹۷/۱۱/۱۲.

دیدگاه

سلام
          ی باتری به دریل شارژی اضافه کردم ولتاژ شد ۱۶، اداپتور براش نداشتم ی آداپتور لپ‌تاپ داشتم توسط ماژول lm2596 ولتاژ رو 16.7 کردم دیدم ۳ امپر میکشه که برای شارژ زیاد بود، مقاومت های مختلف رو خروجی سری کردم نهایت شد 1 اهم تا خروجی 1 امپر بگیرم بنظرتون بهتر هست اداپتور تهیه کنم یا همین اکی هست ؟ از شانس من فروشگاه هم موجود نداشت
          جدیدترین ویرایش توسط Celine; ۲۳:۲۹ ۱۴۰۳/۰۵/۲۴.

دیدگاه

سلام دوست عزیز ، به نظر من استفاده از آداپتور راحتتر و بهتره تا گذاشتن ایینهمه مقاومت تو خروجی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها
              سلام
              ی باتری به دریل شارژی اضافه کردم ولتاژ شد ۱۶، اداپتور براش نداشتم ی آداپتور لپ‌تاپ داشتم توسط ماژول lm2596 ولتاژ رو 16.7 کردم دیدم ۳ امپر میکشه که برای شارژ زیاد بود، مقاومت های مختلف رو خروجی سری کردم نهایت شد 1 اهم تا خروجی 1 امپر بگیرم بنظرتون بهتر هست اداپتور تهیه کنم یا همین اکی هست ؟ از شانس من فروشگاه هم موجود نداشت
              درود
              استفاده از مقاومت سرراه خروجی آنهمدر حد دهم اهم فقط در بعضی از منایع تغذیه جهت نمونه برداری از جریان و ولتاژ خروجی و کنترل آن بکار میرود الان شما با گذاشتن این مقاومت مقدار آن ضربدر جریان خروجی اتلاف توان بصورت گرما دارید که مطلقاً غیر اصولی است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها

درود
                استفاده از مقاومت سرراه خروجی آنهمدر حد دهم اهم فقط در بعضی از منایع تغذیه جهت نمونه برداری از جریان و ولتاژ خروجی و کنترل آن بکار میرود الان شما با گذاشتن این مقاومت مقدار آن ضربدر جریان خروجی اتلاف توان بصورت گرما دارید که مطلقاً غیر اصولی است.
                سلام
                ممنون توجه شما، گرما که قبل اضافه کردن مقاومت رو ماژول خیلی فشار بود، بعد اضافه کردن مقاومت نه ماژول گرم میشه نه مقاومت ، متوجه فرمایش شما شدم ولی در عمل همه چی اکی شده! ولی ولتاژ باتری فکر کنم اگه به حداقل برسه همونطور که فرمودید مقاومت میسوزه هنوز امتحان نکردم، میشه لطفا بفرمایید بطور اصولی چطور میتونم 1 امپر خروجی بگیرم؟ سپاس

دیدگاه

سلام
                  ممنون توجه شما، گرما که قبل اضافه کردن مقاومت رو ماژول خیلی فشار بود، بعد اضافه کردن مقاومت نه ماژول گرم میشه نه مقاومت ، متوجه فرمایش شما شدم ولی در عمل همه چی اکی شده! ولی ولتاژ باتری فکر کنم اگه به حداقل برسه همونطور که فرمودید مقاومت میسوزه هنوز امتحان نکردم، میشه لطفا بفرمایید بطور اصولی چطور میتونم 1 امپر خروجی بگیرم؟ سپاس
                  درود
                  قاعدتاً الان اگر یک بار مثل یک لامپ به خروجی متصل کنید حاصلضرب جریان بار در مقاومت در خروجی افت ولتاژ خواهید داشت یعنی عملا دیگر ولتاژ شارژ شما 16ولت نخواهد بود.راه حل شما باتری شارژر اتوماتیک است که هم ولتاژ و هم جریان شارژ را کنترل کند.بخصوص در مورد باتریهای لیتیوم یون جریان و ولتاژ و دمای هنگام شارژ بسیار مهم است و عمر باتری به اینها بستگی دارد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها

درود
                    قاعدتاً الان اگر یک بار مثل یک لامپ به خروجی متصل کنید حاصلضرب جریان بار در مقاومت در خروجی افت ولتاژ خواهید داشت یعنی عملا دیگر ولتاژ شارژ شما 16ولت نخواهد بود.راه حل شما باتری شارژر اتوماتیک است که هم ولتاژ و هم جریان شارژ را کنترل کند.بخصوص در مورد باتریهای لیتیوم یون جریان و ولتاژ و دمای هنگام شارژ بسیار مهم است و عمر باتری به اینها بستگی دارد .
                    سلام
                    باتری دریل شارژی به شارژ اتوماتیک نمیخوره، البته حتما منظورتون اداپتور مناسب هست، در کل بنظرم برد محافظ باتری مشکل داره، همون bms ، چون قبلا به منبع تغذیه هم وصل کردم تا ۶ امپر داشت شارژ میشد سریع قطع کردم، فعلا ی lm317 میزارم تا ی اداپتور تهیه کنم مشکل اصلی bms هست که کنترلی رو جریان نداره ممنون دوست عزیز

دیدگاه

سلام
                      باتری دریل شارژی به شارژ اتوماتیک نمیخوره، البته حتما منظورتون اداپتور مناسب هست، در کل بنظرم برد محافظ باتری مشکل داره، همون bms ، چون قبلا به منبع تغذیه هم وصل کردم تا ۶ امپر داشت شارژ میشد سریع قطع کردم، فعلا ی lm317 میزارم تا ی اداپتور تهیه کنم مشکل اصلی bms هست که کنترلی رو جریان نداره ممنون دوست عزیز
                      ی منبع تغذیه 0 تا ۳۰ ولت ساختم که خروجی بیشتر از ی امپر نمیده برای شارژ باتری و تعمیرات

دیدگاه

ی منبع تغذیه 0 تا ۳۰ ولت ساختم که خروجی بیشتر از ی امپر نمیده برای شارژ باتری و تعمیرات

https://s8.uupload.ir/files/img_2024...50722_uzw2.jpg
                        تورو خدا ترانزیستور قابلمه ای رو اینجوری نبند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها

تورو خدا ترانزیستور قابلمه ای رو اینجوری نبند
                          سلام، فشار روش نیست، ی فن رو میچرخونه چند میلی امپر

دیدگاه

سلام، فشار روش نیست، ی فن رو میچرخونه چند میلی امپر
                            هان حله اوکی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...