اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

*** ساخت L-C متر/ خازن-سلف سنج دقیق و کاربردی ***

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : *** ساخت L-C متر/ خازن-سلف سنج دقیق و کاربردی ***

داداش شما چطور اینو با ATTiny 2313A ساختی ما هر کاری کردیم نشد که نشد.همش بالا پایین میشه.عین دستورالعمل کار کردیم.ظاهرا فایل برنامه برای ATTINY2313 بدون پسوند A نوشته شده و همین باعث مشکل شده تو کار مدار.شما اگر هگز برای 2313A داری بده به ما هم استفاده کنیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MohsenGHTM نمایش پست ها
      داداش شما چطور اینو با ATTiny 2313A ساختی ما هر کاری کردیم نشد که نشد.همش بالا پایین میشه.عین دستورالعمل کار کردیم.ظاهرا فایل برنامه برای ATTINY2313 بدون پسوند A نوشته شده و همین باعث مشکل شده تو کار مدار.شما اگر هگز برای 2313A داری بده به ما هم استفاده کنیم.
      سلام. داداش شما بنظرم یه تستر قطعات بسازی همه چی داره بعلاوه سلف و خازن که اینجا قصد ساختش بوده. توی نت component tester رو سرچ کن. با lcd 2x16 هم ساخته میشه و میکرو مگا۸ یا مگا۳۲۸
      موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behzad0007 نمایش پست ها
        *************** با سلام ***************
        نوبتیم باشه نوبت ساخت سلف-خازن سنج هست
        آموزش کامل ساخت + راهنمای فارسی راه اندازی و تنظیم + دانلود PCB و فایل HEX و ...

** ساختش بسیار آسونه ، هسته اصلی این مدار میکروکنترلر ATTiny2313a هست و از یک آیسی سیموس 74HC132 استفاده شده است .
        ** سعی کنید تا جاییکه میتونید از مقاومت و خازن های دقیق (MKT) استفاده کنید . اگه نشد مشکلی نیست با معمولی هم میتونید بسازید چون در آخر کالیبره میکنید .

نمونه تصاویر از LCمتر بنده :

همونطور که میبینید میزان ظرفیت های نوشته شده دقیق نیستند ولی دستگاه مقدار دقیق را نشان میدهد - خازن های MKT ، مالتی لایر و پولیستر دقیقترند
        ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دانلود فایل راهنمای فارسی ساخت و کالیبراسیون PDF :

دانلود فایل زیپ شده (فایل Hex و eep ، فیوزبیتس ، PCB ، راهنما و ... ) :

موفق باشید

سلام میشه در نحوه پروگرام میکرو کمکم کنید الان شما اینو با attiny2313aدرست کردی ؟
        بعد فیوز بیت هارو طبق همون زدی کار کرد ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rangar نمایش پست ها
          سلام میشه در نحوه پروگرام میکرو کمکم کنید الان شما اینو با attiny2313aدرست کردی ؟
          بعد فیوز بیت هارو طبق همون زدی کار کرد ؟
          همین جلو جلو بگم برای این پروژه وقت نذارید . من همه جای اینتدنت رو دنبال attiny2313گشتم پیدا نشد . اگر دارید بسازید اگر ندارید بیخیال بشید . ورژن با aبه درد این کار نمیخوره . اگر از قبل دارید میشه ساخت مشکلی نداره . فیوز بیت رو با توجه به کریستال خارجی ۱۰ مگاهرتز روی کریستال خارجی تنظیم کن . بعد از ساخت pcbو اینکه فهمیدم فقط با ۲۳۱۳ خالی کار میکنه قشنگ مثل یه بچه خوب از همین فروشگاه سایت یکی خریدم . انصافا عالیه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sorena01 نمایش پست ها
            همین جلو جلو بگم برای این پروژه وقت نذارید . من همه جای اینتدنت رو دنبال attiny2313گشتم پیدا نشد . اگر دارید بسازید اگر ندارید بیخیال بشید . ورژن با aبه درد این کار نمیخوره . اگر از قبل دارید میشه ساخت مشکلی نداره . فیوز بیت رو با توجه به کریستال خارجی ۱۰ مگاهرتز روی کریستال خارجی تنظیم کن . بعد از ساخت pcbو اینکه فهمیدم فقط با ۲۳۱۳ خالی کار میکنه قشنگ مثل یه بچه خوب از همین فروشگاه سایت یکی خریدم . انصافا عالیه .
            سلام ممنون میگم مگه چه فرقی دارن با هم ؟
            باید بخوره به این میکرو هم!
            دلیلشو نمی فهمم

دیدگاه

دوستان من اون lc metter رو مونتاژ کردم فقط اعداد نمایشگر چشمک میزنن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Sajadm2 نمایش پست ها
                دوستان من اون lc metter رو مونتاژ کردم فقط اعداد نمایشگر چشمک میزنن
                شاید فیوز بیت رو درست تنظیم نکردین.
                توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
                همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
                https://www.youtube.com/@aKaReZa75​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akaReza نمایش پست ها
                  فیوز بیت ها فقط دو تا شون فعاله هست بقیه غیر فعال هستن
                  یا همون دوتا صفر بقیه یک؟
                  من با آداپتور ۱۲ ولت یک امپر ولتاژ دادم از امپرش نیست
                  نمی*دونم چ امپری میخاد
                  جدیدترین ویرایش توسط Sajadm2; ۰۶:۵۸ ۱۳۹۹/۰۶/۰۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akaReza نمایش پست ها
                    فیوز بیت ها رو کریستال خارجی بزارم یا داخلی
                    و اینجا تیک یعنی صفر یا یک ؟
                    میکرو هم attiny233a هست
                    جدیدترین ویرایش توسط Sajadm2; ۰۶:۵۹ ۱۳۹۹/۰۶/۰۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behzad0007 نمایش پست ها
                      *************** با سلام ***************
                      نوبتیم باشه نوبت ساخت سلف-خازن سنج هست
                      آموزش کامل ساخت + راهنمای فارسی راه اندازی و تنظیم + دانلود PCB و فایل HEX و ...

** ساختش بسیار آسونه ، هسته اصلی این مدار میکروکنترلر ATTiny2313a هست و از یک آیسی سیموس 74HC132 استفاده شده است .
                      ** سعی کنید تا جاییکه میتونید از مقاومت و خازن های دقیق (MKT) استفاده کنید . اگه نشد مشکلی نیست با معمولی هم میتونید بسازید چون در آخر کالیبره میکنید .

نمونه تصاویر از LCمتر بنده :

همونطور که میبینید میزان ظرفیت های نوشته شده دقیق نیستند ولی دستگاه مقدار دقیق را نشان میدهد - خازن های MKT ، مالتی لایر و پولیستر دقیقترند
                      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دانلود فایل راهنمای فارسی ساخت و کالیبراسیون PDF :

دانلود فایل زیپ شده (فایل Hex و eep ، فیوزبیتس ، PCB ، راهنما و ... ) :

موفق باشید

سلام
                      میخواستم ببینم آیا از این مدار بصورت آماده برای فروش دارید
                      شماره من 09144155032 علیرضا شالچی
                      با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alireza_Shalchi نمایش پست ها
                        سلام
                        میخواستم ببینم آیا از این مدار بصورت آماده برای فروش دارید
                        شماره من 09144155032 علیرضا شالچی
                        با تشکر
                        سلام متاسفانه دوستمون آقا بهزاد حدود یک یا دو سالی هست که
                        دیگه به انجمن نمیاد
                        قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alireza_Shalchi نمایش پست ها
                          سلام میخواستم ببینم آیا از این مدار بصورت آماده برای فروش داریدشماره من 09144155032 علیرضا شالچیبا تشکر
                          من این ساختم و خوب جواب گرفتم و توجعبه هم گذاشتم همه چی خوبه ولی سلفش گیرم نویومد کمتر گزاشتم حالا یخده زیاد نشون میده اونم میشه درستش کرد که درس نشون بده ولی حوصله و وقت میخواد که ندارم

دیدگاه

سلام
                            دوستان از نحوه پروگرامر میتونید یه توضیحاتی بدید چطوریه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X