ممنون از پیشنهاد شما، چه مشکلی پیش خواهد اومد فقط شناور بودن گیت؟
فرض کنین ماسفت خاموش هست/ حال ولتاژ سورس برابر با 5 ولت خواهد بود و برای روشن کردن ماسفت باید نسبت به سورس 5 ولت به گیت داد(که میشه 10 ولت نسبت به گراند) و وقتی ماسفت در آستانه ی روشن شدن قرار گرفت ولتاژ سورس به صفر ولت نزدیک میشود و ولتاژ گیت نسبت به سورس نیز بالا میرود! اصولی نیست
با سلام
بستگی دارد به تریستوری که بکار میبرید به دیتا شیت تریستور مراجعه نمایید
ممنون بابت راهنماییتون.
به نظر شما برای قطع وصل کردن ولتاژ 5 ولت حدود 1.5 آمپر ( شارژر موبایل) چه تریستوری میتونم استفاده کنم که افت ولتاژش خیلی کم باشه؟
اگر لطف کنید شماتیکشو بکشید ممنون میشم
فرض کنین ماسفت خاموش هست/ حال ولتاژ سورس برابر با 5 ولت خواهد بود و برای روشن کردن ماسفت باید نسبت به سورس 5 ولت به گیت داد(که میشه 10 ولت نسبت به گراند) و وقتی ماسفت در آستانه ی روشن شدن قرار گرفت ولتاژ سورس به صفر ولت نزدیک میشود و ولتاژ گیت نسبت به سورس نیز بالا میرود! اصولی نیست
ممنون بایت راهنماییتون دوست عزیز.
2 تا نکته
1- اگر ماسفت بین راه منفی مدار شارژر موبایل قرار گیرد و مثبت مستقیم وصل موبایل بشه مشکل پیش نمیاد؟ بهتر نیست قطع مدار با مثبت باشه؟
2- این ماسفتی که دوستمون معرفی کردن توی فروشگاه eca نبود منم توی شهرمون کلی گشتم پیدا نکردم به نظر شما از موجوری های فروشگاه eca نمونه ای هست که بدرد این کار بخوره؟
خیلی خیلی ممنون بابت وقتی که برام گزاشتین تشششششکر
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
ممنون بابت راهنماییتون.
به نظر شما برای قطع وصل کردن ولتاژ 5 ولت حدود 1.5 آمپر ( شارژر موبایل) چه تریستوری میتونم استفاده کنم که افت ولتاژش خیلی کم باشه؟
2 تا نکته
1- اگر ماسفت بین راه منفی مدار شارژر موبایل قرار گیرد و مثبت مستقیم وصل موبایل بشه مشکل پیش نمیاد؟ بهتر نیست قطع مدار با مثبت باشه؟
2- این ماسفتی که دوستمون معرفی کردن توی فروشگاه eca نبود منم توی شهرمون کلی گشتم پیدا نکردم به نظر شما از موجوری های فروشگاه eca نمونه ای هست که بدرد این کار بخوره؟
خیلی خیلی ممنون بابت وقتی که برام گزاشتین تشششششکر
ممنون بابت راهنماییتون.
2 تا نکته
Irfz44n هم ولتاژ ترشولد پایینی داره و بدرد کارت میخوره اگه مصرفت زیر چهار امپره ولی گرون در میاد/ اگه برات شناور شدن گراند دیوایست مهم نیس فرقی نداره مثبت قطع بشه یا منفی
Irfz44n هم ولتاژ ترشولد پایینی داره و بدرد کارت میخوره اگه مصرفت زیر چهار امپره ولی گرون در میاد/ اگه برات شناور شدن گراند دیوایست مهم نیس فرقی نداره مثبت قطع بشه یا منفی
والا نمیدونم شناور شدن گراند ینی چی و چه ضرری داره
الان تصویر اخریو که دوستمون فرستاد رو من برای 5 ولت شارژر موبایل ببندم جواب میگیرم؟
سلام مجدد داداش به نظرت میتونم از ماسفت Si2301DS استفاده کنم؟ مشخصاتشو خوندم 2.3 آمپر رو میتونه دایم عبور بده هم ارزون تره هم تو فروشگاه موجوده
سلام مجدد داداش به نظرت میتونم از ماسفت
Si2301DS استفاده کنم؟
مشخصاتشو خوندم 2.3 آمپر رو میتونه دایم عبور بده هم ارزون تره هم تو فروشگاه موجوده
این ماسفت روی دمای بدنه 25 درجه میتونه به شما 2.3A جریان کشی بده. و وقتی دما میره بالا این جریان کمتر میشه و مقاومت Rds بیشتر از اونیه که من پیشنهاد کردم ، ( اونم از اینترنت سایتهای ایرانی پیدا کردم)
دیدگاه