اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در تعمیر ال سی دی کامپیوتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در تعمیر ال سی دی کامپیوتر

سلام خدمت اساتید
    یه ال سی دی داشتم دیگه روشن نشد بعد چک کردم اداپتورش سوخته بود اداپتورو تعویض کردم ولی از داخل هم آسیب دیدهبود ( احتمالا" اول از داخل اسیب دیده بوده و به اداپتور رسیده ) داخل مانیتور یه برد کوچیک داشت که یکی از ای سی هاش که مروط به تغذیه بود خال زده بود تعویضش کردم بعد از اون برق وارد مانیتور میشه چراغش هم چشمک میزنه ولی روشن نمیشه یعنی کاملا صفحه سیاهه ولی انگار بک لایتش یه ثانیه روشن میشه دوباره خاموش , روشن و خاموش و ... و این وضعیت تکرار میشه . کاملا سیاهه ولی مشخصه بکلایتش به صورت دوره ای هر یک ثانیه یه بار خاموش و روشن میشه .
    الان توش موندم واقعا مشکل از کجاس یه تعدادی از خازنا رو عوض کردم گفتم شاید برق کم میاره هنوز همون مشکلو داره الان به نظرتون همه خازنا رو تعویض کنم یا مشکل از جای دیگس ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید مانیتور به این گرونی اگه بسوزه باید اعلام ورشکستگی کنم :دئ
    با تشکر

پاسخ : مشکل در تعمیر ال سی دی کامپیوتر

نوشته اصلی توسط Reza Azimy_RW نمایش پست ها
    سلام خدمت اساتید
    یه ال سی دی داشتم دیگه روشن نشد بعد چک کردم اداپتورش سوخته بود اداپتورو تعویض کردم ولی از داخل هم آسیب دیدهبود ( احتمالا" اول از داخل اسیب دیده بوده و به اداپتور رسیده ) داخل مانیتور یه برد کوچیک داشت که یکی از ای سی هاش که مروط به تغذیه بود خال زده بود تعویضش کردم بعد از اون برق وارد مانیتور میشه چراغش هم چشمک میزنه ولی روشن نمیشه یعنی کاملا صفحه سیاهه ولی انگار بک لایتش یه ثانیه روشن میشه دوباره خاموش , روشن و خاموش و ... و این وضعیت تکرار میشه . کاملا سیاهه ولی مشخصه بکلایتش به صورت دوره ای هر یک ثانیه یه بار خاموش و روشن میشه .
    الان توش موندم واقعا مشکل از کجاس یه تعدادی از خازنا رو عوض کردم گفتم شاید برق کم میاره هنوز همون مشکلو داره الان به نظرتون همه خازنا رو تعویض کنم یا مشکل از جای دیگس ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید مانیتور به این گرونی اگه بسوزه باید اعلام ورشکستگی کنم :دئ
    با تشکر
    عکس با کیفیت از بردش بزارین

دیدگاه

خدمت شما :
      قطعاتی که با نقطه قرمز مشخص کردم تعویض شده

یه ای سی داره با اسم DT8211 مربوط به بکلایته ولی فکر نمیکنم از اون باشه چون در صورت خرابی بکلایت هم باید تصویر تاریک رو داشته باشیم نه ؟ در ضمن بکلایت روشن و خاموش میشه تصویر نمیده

دیدگاه

خدمت شما :
        قطعاتی که با نقطه قرمز مشخص کردم تعویض شده

یه ای سی داره با اسم DT8211 مربوط به بکلایته ولی فکر نمیکنم از اون باشه چون در صورت خرابی بکلایت هم باید تصویر تاریک رو داشته باشیم نه ؟ در ضمن بکلایت روشن و خاموش میشه تصویر نمیده
        تغذیه ال سیدی سالمه؟ زیر بار امتحانش کنید،
        تمام ترانزیستور های smd برد رو چک کنید.

دیدگاه

آداپتورش منظورتونه ؟ بله درسته
          تغذیه داخلی هم مشکل داشت که با تعویض ای سی سوئیچینگش برطرف شد و الان چراقش موقع اتصال به برق چشمک میزنه ولی هیچ کدوم دکمه ها تاثیری نداره یا سیگنالی نمیگیره
          چشم چک میکنم ببینم چی میشه

دیدگاه

تغذیه داخلی هم مشکل داشت که با تعویض ای سی سوئیچینگش برطرف شد و الان چراقش موقع اتصال به برق چشمک میزنه ولی هیچ کدوم دکمه ها تاثیری نداره یا سیگنالی نمیگیره
            خازن ها باد کرده بود که عوض کردین؟

دیدگاه

Re: پاسخ : مشکل در تعمیر ال سی دی کامپیوتر

سلام بایوس روش رایت کردی ؟
              الان اگه چیزی کار نمیکنه بخاطر اینه که معمولا تو مشکلای حاد یه ایسی سریال و یک ایسی ایپرام قابل برنامه ریزی هم باید تعویض و پروگرام بشن

دیدگاه

پاسخ : Re: پاسخ : مشکل در تعمیر ال سی دی کامپیوتر

نوشته اصلی توسط amirmahdi260 نمایش پست ها
                سلام بایوس روش رایت کردی ؟
                الان اگه چیزی کار نمیکنه بخاطر اینه که معمولا تو مشکلای حاد یه ایسی سریال و یک ایسی ایپرام قابل برنامه ریزی هم باید تعویض و پروگرام بشن
                ممنون داداش هرچی سرچ کردم تو سایتای خارجی پیدا نکردم از کجا باید فایل ایپیرامشو گیر اورد ؟ ای سی قابل برنامه ریزی دیگه ای غیر از ایپیرام هم داره ؟

دیدگاه

پاسخ : Re: پاسخ : مشکل در تعمیر ال سی دی کامپیوتر

ممنون داداش هرچی سرچ کردم تو سایتای خارجی پیدا نکردم از کجا باید فایل ایپیرامشو گیر اورد ؟ ای سی قابل برنامه ریزی دیگه ای غیر از ایپیرام هم داره ؟
                  در اینجا هم مطالب خوبی پیدا میکنید...

دیدگاه

اساتید فایل ایپرانمشو هم گیر اوردم ای سی ایپرامشم تعویض کردم ولی مشکل از اون نبود همون مشکل قبلی وجود داره . ایا برد دیگه ای هم داره زیر حفاضهاش که آسیب دیده باشه یا همین یه بردو دارن ال سی دیهای کامپیوتر ؟

دیدگاه

سلام دوباره
                      مدل مانیتور رو بهم بده
                      در ضمن الان مشکلش چیه دقیقا همونو ذکر کن

دیدگاه

مشکل فعلی اینه که اصلا تصویر نمیده حتی لوگو ولی همون تصویر سیاه با یه سیکل تغریبا نیم ثانیه ای دائم خاموش و روشن میشه یعنی فک کنم بکلایتشه که یه لحظه روشن و دوباره خاموش میشه تصویر کاملا سیاهه دقت که میکنی این حالتو متوجه میشی ( یا شاید همین که میخاد روشن شه ریست میشه به طور پیوسته) .
                        ال ای دی قرمز دکمه هاش هم مثل حالت اماده به کار چشمک میزنه
                        ممنون میشم اگه کسی میدونه چجوری میشه از روی کد قطعات اس ام دی دیتاشیتشو گیر اورد دو تا دیود مجتمع (ای سی 6 پایه که با حرف D مشخص شده یعنی دیوده ولی نمیدونم سه تاییه یا ... که تستش کنم . کدش 21 95p هست و محلش هم دو تا دونه پایین سمت چپ برد دقیقا یکیش گوشه برچسب سفید رنگه که توی عکس هم مشخصه .
                        همه قطعات اس ام دی رو چک کردم فقط به این دو تا مشکوکم

دیدگاه

یه مورد دیگه که تست کردم تعویض چند خازن دیگه بود + اینکه حتی کابل high Voltage رو هم که وصل نمیکنم که مربو میشه به بکلایت فک کنم ( دو تا کابل چپ و چپ پایین برد ) باز هم همون اطفا دقیقا می افته . این تغییر رنگ خیلی کوچیک صفحه پس میشه گفت بکلایت نیست خود صفحص روشن میشه دیگه . البته بازم بگم اگه خیلی دقت کنی این تغیر رنگو متوجه میشی کلا سیاهه
                          عکس :

دیدگاه

او مای گاد به سه نتایجی رسیدم فقط یه کمک کوچولو :

ای سی 4550 رو سرچ کردم یه دابل ماسفت بود بهش شک کردم و خارج از برد تست کردم خراب بود ! این ای سی مربوط میشد به بخش اینورتر برای تبدیل ولتاژ بالا واسه بکلایت بدون این ای سی و بدون وصل بودن کابل بک لایت الان مانیتور چراغش ثابت روشنه وقتی دکمه پاور رو میزنی ال ای دیش خاموش میشه و مثل قبل تصویر یکم روشنتر میشه (خیلی کم) ولی کاملا سیاه .
                            انگار که درست کار میکنه ولی احتمالا" به علت نداشتن بکلایت صفحه سیاهه و چیزی نشون نمیده .
                            _ اساتیدی که میدونن آیا ال سی دی بدون روشن بودن بکلایت چیزی نشون میده یا سیاهه کاملا" ؟
                            _ چطور میشه بکلایت ال سی دی رو تست کرد ؟
                            _ آیا ممکنه اول بکلایت سوخته باشه بعد مدار تغذیه ؟ یعنی بکلایت وقتی بسوزه ممکنه اتصال کوتاه شه ؟ (LCD(
                            خیلی خیلی ممنون بد درگیرم کرده بود الان خیلی خوشهالم همون حس حل کردن مشکلی که قبلا باهاش برخورد نکردیه :دی

دیدگاه

راه تستش همون اتصال مستقیم به مدار اینورتر بدون پنل نمایشگره اگه نورش کم باشه مشخص میشه و باید نسبت به تعویض اقدام کرد
                              البته بیشتر مواقع خود اینورتر و عوض میکنن مشکل حل میشه
                              جدیدترین ویرایش توسط amirmahdi260; ۱۶:۱۶ ۱۳۹۸/۰۲/۲۸.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X