اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مالتی پلکسینگ دیجیتال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مالتی پلکسینگ دیجیتال

سلام
    یه سئوالی برام پیش اومده که امیدوارم دوستان کمک کنن. فرض کنید دو سیگنال دیجیتال با بیت ریت های مختلف داریم و می خواهیم اونا رو به یه مالتی پلکسر بدیم تا تبدیل به یک کانال دیتا بشه. مالتی پلکسر ما هم زمانی هست.( TDM).حالا اگر ما بیت ریت اونا رو ندونیم چطوری می تونیم عمل مالتی پلکس زمانی رو انجام بدیم ؟ و آیا اصولا راهی وجود داره (مثلا نمونه برداری ) که بشه بیت ریت اونا رو با هم برابر کرد ؟
    دلا یاران سه قسمند ار بدانی
    زبانی اند و نانی اند و جانی
    به نانی نان بده از در برانش
    محبت کن به یاران زبانی
    و لیکن یار جانی را به دست آر
    به جانش جان بده تا می توانی

پاسخ : مالتی پلکسینگ دیجیتال

سلام ............

ببینید اساس کار TDM بر این اصله که مالتیپلکس زمانی رو با بیت ریت مشخص انجام میده و در واقع از روی همون Slot هایی هم که هست میتونن عمل دیکود کردن رو به صورت صحیح انجام بدن . اما سوال یکه شما مطرح کردین اینه که بیت ریت ها متفاوت باشه درسته؟ بعد میخواید اونطرف کانال این اطلاعات رو به چه صورت بخونید و تفکیک کنید؟ میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدید؟
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

خب اگه بیت ریت ها با هم برابر باشن میشه مالتی پلکس رو طوری تعریف کرد که از هر سیگنال به طور مساوی نمونه بفرسته. مثلا یک نمونه از اولی و یک نمونه از دومی. پس طبق همین الگوریتم میشه اونارو از هم جدا کرد. اما تو مالتی پلکسرهای کنونی هر سیگنال دیجیتال (با هر بیت ریت ) که به اونا متصل بشه مالتی پلکس میشه. می خوام طرز کار اونا رو بدونم.

محبت کن به یاران زبانی

دیدگاه

سلام .................

میتونید یه نمونه از این موارد رو مثال بزنید ؟ من یه مدت روی FDM و TDM کار میکردم .. اما با این مورد برخورد نداشتم (تا اونجاییی که یادمه ..) ممکنه یه مثال بیارید تا برم دنبالش.. بعد یه چیز دیگه .. اون طرف codec قراره پردازنده ای باشه یا نه صرفا مدار دیکودر دیجیتال آسنکرونه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسام الدین
          سلام .................

میتونید یه نمونه از این موارد رو مثال بزنید ؟ من یه مدت روی FDM و TDM کار میکردم .. اما با این مورد برخورد نداشتم (تا اونجاییی که یادمه ..) ممکنه یه مثال بیارید تا برم دنبالش.. بعد یه چیز دیگه .. اون طرف codec قراره پردازنده ای باشه یا نه صرفا مدار دیکودر دیجیتال آسنکرونه؟
          خب میشه محصول شرکتی رو مثال بزنم که اخیرا دیدم. چندین ورودی دیجیتال و آنالوگ داشت و همه ورودیهارو مالتی پلکس و پس از تبدیل به E1 روی فیبر نوری می فرستاد. در طرف گیرنده هم داده های گرفته شده رو همونطوری که گرفته شده بود تحویل می داد. ( نام شرکت در خاطرم نیست).

قسمت codec رو ایده آل در نظر بگیرید. مثلا یک میکروکنترلر قوی یا FPGA یا DSP و یا هر مداری که لازم باشه.
          محبت کن به یاران زبانی

دیدگاه

سلام ...........

جناب آرش من یه جستجو کردم در مورد سوال شما .. یه PDF خوب در این زمینه گیر آوردم که خودم ازش استفاده کردم .. حالا میذارمش اینجا تا شاید برای شما هم مفید باشه .. موفق باشید ..

فایل های پیوست شده

دیدگاه

سلام ................

این فایل رو هم ملاحظه بفرمایید .. فکر کنم به کارتون بیاد ..

فایل های پیوست شده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X