اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست پروژه های مهندس بهنام

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست پروژه های مهندس بهنام

سلام به همه
    این آقای مهندس بهنام واقعا کارش درسته و زحمت خیلی زیادی برای هر پروژه اش کشیده، دمش گرم امیدوارم هرجا که هست موفق باشه و دوباره برگرده و به کارش ادامه بده
    خیلی تو اینترنت دنبال پروژه هاش گشتم ولی همه اونهایی که نیاز داشتم نیافتم ، این شد که درخواستم رو اینجا مطرح می کنم امیدوارم نتیجه بده
    اینها رو می خوام اگر کسی داره بذار برای دانلود
    1- کاردستی 18 - فرکانس متر دیجیتال بسیار ساده با میکروکنترلر تا 40 مگکا هرتز
    2- کاردستی 10 - پروگرامر بسیار ارزان ساده و عملی برای میکروکنترلرهای pic
    3- کاردستی 29 - فرکانس متر دیجیتال
    اینها رو هم خودم دارم اگر کسی نیاز داشت بگه براش بفرستم
    کاردستی های شماره 5-6-21-22-23-24-34

پاسخ : درخواست پروژه های مهندس بهنام

نوشته اصلی توسط mohy6281 نمایش پست ها
    سلام به همه
    این آقای مهندس بهنام واقعا کارش درسته و زحمت خیلی زیادی برای هر پروژه اش کشیده، دمش گرم امیدوارم هرجا که هست موفق باشه و دوباره برگرده و به کارش ادامه بده
    خیلی تو اینترنت دنبال پروژه هاش گشتم ولی همه اونهایی که نیاز داشتم نیافتم ، این شد که درخواستم رو اینجا مطرح می کنم امیدوارم نتیجه بده
    اینها رو می خوام اگر کسی داره بذار برای دانلود
    1- کاردستی 18 - فرکانس متر دیجیتال بسیار ساده با میکروکنترلر تا 40 مگکا هرتز
    2- کاردستی 10 - پروگرامر بسیار ارزان ساده و عملی برای میکروکنترلرهای pic
    3- کاردستی 29 - فرکانس متر دیجیتال
    اینها رو هم خودم دارم اگر کسی نیاز داشت بگه براش بفرستم
    کاردستی های شماره 5-6-21-22-23-24-34
    با درود
    من شماره های
    30-31-32-33-34-27-28
    را در اختیار دارم، بزودی یکجا آپلود و لینک را در همین قسمت قرار میدهم، پیشنهاد میکنم شما هم این کار را انجام دهید
    خاک شو پیش ازآنکه خاک شوی

"If you want to go fast, go alone.
    If you want to go far, go together"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moonlight نمایش پست ها
      با درود
      من شماره های
      30-31-32-33-34-27-28
      را در اختیار دارم، بزودی یکجا آپلود و لینک را در همین قسمت قرار میدهم، پیشنهاد میکنم شما هم این کار را انجام دهید
      من مشکلی با آپلود فایلها ندارم ولی اگر جایی غیر از همین سایت آپلود کنیم و لینک دانلود بذاریم با ازکار افتادن سایت آپلود ، لینک های دانلود ما هم کارنمیکنه که خیلی ضد حاله

دیدگاه

من حالا در حال آپلود شماره های گفته شده در سایت پیکوفایل هستم
        پس از دریافت در جایی نگهداری کنید که نیازمند اینترنت نباشید

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

این هم لینک ها

این لینک ها مواردی بودند که من در اختیار داشتم شما هم آپلود و لینک قرار دهید ممنون
        جدیدترین ویرایش توسط moonlight; ۱۵:۴۲ ۱۳۹۸/۰۹/۱۲.
        خاک شو پیش ازآنکه خاک شوی

"If you want to go fast, go alone.
        If you want to go far, go together"

دیدگاه

اینم لینک های من
          MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.

MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.

موفق باشید

دیدگاه

دوستان مشارکت کنید

دیدگاه

نبود ؟ منتظریم

دیدگاه

سلام
                مهندس بهنام کی هستن؟
                این پروژه ها مربوط به ایشونه؟
                لیست پروژه ها رو دارید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید حمید نمایش پست ها
                  سلام
                  مهندس بهنام کی هستن؟
                  این پروژه ها مربوط به ایشونه؟
                  لیست پروژه ها رو دارید؟
                  سلام
                  منم از نزدیک نمیشناسمشون ، فقط میدونم که این پروژه ها کار ایشونه و همشون عملیه و توسط خودشون تست شده.
                  لیست پروژه ها آخر فایل پی دی اف هر پروژه آورده شده
                  جدیدترین ویرایش توسط mohy6281; ۱۰:۵۹ ۱۳۹۸/۰۹/۲۸.

دیدگاه

سلام شرمنده اگه جای اشتباهی پیام میدم اما منم نیاز به یک پرژه دارم به عنوان پروژه پایانترم در سخت افزارم
                    یه مدار میخوام که یه عدد مبانای 10 رو به باینری تبدیلش کنه لطفا اگه هر کی این مدار رو داره واسم بفرسته
                    در واقع علاقه ای به سخت افزار ندارم ولی برای از سر گذروندن این درس به پروژه نیازمندم علاقه خودم برنامه نویسیه
                    اگه مقدور بود واسم ارسالش کنید یا به ایمیلم اطلاع بدید و به تحلیل هاش هم نیازمندم

erfan.no.ip@gmail.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan1263 نمایش پست ها
                      سلام شرمنده اگه جای اشتباهی پیام میدم اما منم نیاز به یک پرژه دارم به عنوان پروژه پایانترم در سخت افزارم
                      یه مدار میخوام که یه عدد مبانای 10 رو به باینری تبدیلش کنه لطفا اگه هر کی این مدار رو داره واسم بفرسته
                      در واقع علاقه ای به سخت افزار ندارم ولی برای از سر گذروندن این درس به پروژه نیازمندم علاقه خودم برنامه نویسیه
                      اگه مقدور بود واسم ارسالش کنید یا به ایمیلم اطلاع بدید و به تحلیل هاش هم نیازمندم

erfan.no.ip@gmail.com
                      سلام به شما دوست عزیز فرمودین به دنبال مداری هستین که عدد
                      مبنای ده رو به باینری تبدیل کنه به برنامه نویسی علاقه دارید و
                      غیره.... خوب شما با استفاده از میکرو یک برنامه بنویسید که اعداد
                      مبنای ده رو بگیره و بعد از اون به باینری تبدیل کنه و سپس به
                      یکی از پورت های میکرو ارسال کنه و شما اون عدد باینری رو به صورت
                      LED های روشن و خاموش ملاحظه کنید که فکر میکنم تبدیل اعداد
                      با مبنای ده به باینری رو در ریاضی خونده باشین پس هم مدار رو
                      دارین هم برنامه نویسی که مورد علاقه شما هست رو انجام دادین
                      فقط خلاقیت می خواهد
                      قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

البته مدار دیجیتال میخواد نه میکرو..
                        از اسم درس مشخصه ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X