اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برای کنترل جریان های بالا با PWM از چه راهکاری استفاده کنم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برای کنترل جریان های بالا با PWM از چه راهکاری استفاده کنم؟

نوشته اصلی توسط 0x70 نمایش پست ها
    چیزی که الان مد نظرم هست چند ریسه ال ای دی RGB آند مشترک هست که روی هم نزدیک 10 آمپر می کشن.
    ولی میخواستم در کل بدونم معمولا برای جریان های بالا از آی سی های درایور استفاده میشه، یا از مدارهایی مثل چیزی که آقای [MENTION=267605]Namvar14[/MENTION] پیشنهاد دادند یا راه های دیگه.
    مگه گیت ماسفت چه جریانی رو میکشه؟که شما بخواهید مثلا یه درایور به کار بگیرید.در این حالت که یه جورایی notترانزیستوری هست هیچ اسیبی به ترانزیستور وارد نمیشه.
    من خودم در یک مداری که الان دارم از c945استفاده میکنم.و جریان 12 ولت3 امپر سویچ میشه.در نهایت فرض بگیرید که ترانزیستور نتونه جریان گیت و تامین کنه.(چون برای کار شما فرکانس چندان بالا نیست.عامل فرکانس و صرف نظر میکنیم.).در این حال هم میتونید از یه ماسفت دیگه برای سویچ ماسفت استفاده کنید.به هرحلا دستون بازه.یه محاسبه بکنیدومتناسب با مقایسه به مشخصات قطعات مدارتون و درایو کنید.
    eshop-hodhod.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 0x70 نمایش پست ها
      خیلی ممنون میشم!
      همیشه کنجکاو بودم مدار داخل اینارو ببینم.
      سلام.
      من سه مدل دارم، یکی موزیکال، یکی با wifi وصل میشه و با اپلیکشن گوشی کنترل میشه و اون یکی هم موزیکال نیست.
      از دوتاش برات عکس گرفتم.

مدل موزیکال(لینک):
      عکس از لایه بالایی برد ( لینک)
      عکس از لایه پایینی برد( لینک )
      ماسفت: CMD1653
      U5: CD4050BM
      میکروکنترلر: STM8S003F3P6
      U3 هم که اپ امپه و مدلش LM356
      U6 هم که هیچی روش نیست ولی مربوط به ریموت RF اون هستش.
      البته اون مدلی که من خریدم توی سایت فروشنده حذف شده، لینک مشابه همون محصول رو از یک سایت دیگه گذاشتم، فقط تفاوتشون اینهکه این مدل کنترل RF ندراه و IR هست.

مدل مجیک هوم (لینک):
      عکس از لایه بالایی برد ( لینک )
      عکس از لایه پایینی برد( لینک )
      توی این مدل که هم RF هست و هم از WIFI استفاده شده و اپلیکشن خودشو داره.
      توی این مدل از یک ESP12-S استفاده شده که توی عکس نیست چون جداش کردم و دازم یجا دیگه ازش استفاده میکنم.
      ماسفت هارو هم که داری میبینی خیلی کوچولو هستن، من با همین کنترلر 20 متر RGB رو روشن کردم ( همونطور که گفتم هر 5 متر باید آمپلی فایر بزاری ).
      شماره ماسفت: A091

مدل ساده ( لینک).
      این مدل هم شبیه به موزیکاله فقط جمع جور تر و میکروفن نداره ولی چون همین الآن نصبه نمیشد برات جداش کنم و عکس بگیرم.

مدل آدامسی هم هست ( لینک )
      یه مدل دیگه هم هست بردش معلومه ( لینک )

موفق باشید.
      توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
      همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
      https://www.youtube.com/@aKaReZa75​

دیدگاه

[MENTION=284677]akaReza[/MENTION] بسیار بسیار ممنون. واقعا لطف کردید.
        خیلی دنبال همچین اطلاعاتی میگشتم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X