اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای طراحی فانکشن ژنراتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای طراحی فانکشن ژنراتور

با عرض سلام و خسته نباشید
    من مدتیه دارم با IC های 4046 و4040 با استفاده از روشPLL سعی در تولید موج مربعی با فرکانس های مختلف میکنم اما هنوز موفق نشدم.
    لطفا راهنماییم کنین یا اگه مدار طراحی به یه روش دیگه دارین بدین.

پاسخ : کمک برای طراحی فانکشن ژنراتور

سلام. چرا هیچکس به این تاپیک جوابی ارسال نمیکنه ؟
    منم دنبال یه همچین چیزی هستم . البته فقط توی بازه ی 0 تا 10 مگاهرتز میخوام یه موج مربعی داشته باشم. کسی میتونه کمک کنه ؟ با ne555 فکر کنم نمیشه . چون حداکثر تا 100 کیلو رو میده . البته اینجا میشه یه چیزایی رو حساب کرد : http://www.daycounter.com/Calculators/NE555-Calculator.phtml
    اگه ممکنه دوستان کمک کنند
    وقتی کسی فقیر می شود خوبیهایش حقیر می شود و کسی که زور و زر دارد عیبهایش هنر می شود

دیدگاه

همون 4046 که عالیه. البته 74HC4046 استفاده کردی دیگه. چون 4046 معمولی سرعتش پایینه.

فقط کل رنج رو نمی تونی با دوتامقاومت تعیین کننده ی فرکانس پوشش بدی. مثلا می تونی رنجهای یک به 100 داشته باشی.

راستی بجای 4040 هم می تونی AVR بزاری و یه LCD با 4 تا کلید که یه خورده باسلیقه تر بشه.

اگه هم 8 تومن پول برات زیاد نیست بجای PLL از AD9833 استفاده کنی سینوسی و مثلثی هم خواهی داشت و تا 12.5 مگاهرتز مربعی.

حالا اصلا بگو مشکلت کجاست؟
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

با تشکر از شما که جواب دادین
        من دارم ferquency divider شو با avr مینوسیم توی همون روش pll .
        اما چند تا مشکل دارم.
        1.ما یه سیگنال مرجع داریم که باید ثابت باشه؟مگه نه؟اما هر بار که بخواد عوض بشه باید تغییرش بدم که قفل بشه؟این قسمتش و اشکال دارم.
        2.مگه نباید رنج وسیعی از فرکانس ها رو در بر بگیره اما حتی اگه با atmeg32 هم freq div شو درست کنیم بازم یه سری فرکانس ها ی محدود تولید میشه. چی کار کنم میخواهم مثل فانکشن ژنراتور واقعی قا
        بلیت انتخاب و تغییر داشته باشه.f out=n*fin

دیدگاه

سیگنال مرجع باید ثابت باشه و عدد تقسیم یعنی n تغییر کنه. AVR هم می تونه از یک تا 65536 تقسیم کنه که خودش رنج وسیعیه. مثلا اگه فرکانس مرجعت 1 کیلوهرتز باشه می تونی 1 کیلوهرتز ، 2 کیلوهرتز ، 3 کیلوهرتز و .... 65636 کیلوهرتز تولید کنی. خود فرکانس مرجع رو هم می تونه AVR تولید کنه. با تایمر دیگش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
            سیگنال مرجع باید ثابت باشه و عدد تقسیم یعنی n تغییر کنه. AVR هم می تونه از یک تا 65536 تقسیم کنه که خودش رنج وسیعیه. مثلا اگه فرکانس مرجعت 1 کیلوهرتز باشه می تونی 1 کیلوهرتز ، 2 کیلوهرتز ، 3 کیلوهرتز و .... 65636 کیلوهرتز تولید کنی. خود فرکانس مرجع رو هم می تونه AVR تولید کنه. با تایمر دیگش
            65 مگاهرتز!؟؟ یک کم واسه این آی-سی ها دست بالا نیست ؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadyan

65 مگاهرتز!؟؟ یک کم واسه این آی-سی ها دست بالا نیست ؟؟
              گل پسر
              این یه مثال بود از wide range بودن AVR نه اینکه کسی بخواد 65 مگ بگیره ازش oo:

هر چند 74HC4046 اگه مال یه کمپانی درست و حسابی باشه تا چند ده مگه کار می کنه.

دیدگاه

سلام. بازم ببخشید من مزاحم شدم.
                فقط یه سوال دیگه...
                من برنامه ی تقسیم کننده ی فرکانسی و نوشتم اما برنامه به فرمت bascom هستش اما من تو محیط codevision نوشتمش.
                الان برنامم درسته؟
                میشه بگید در مورد تایید صحتش چی کار کنم؟
                بازم مرسی.

دیدگاه

oo:
                  بسکام به کد ویژن چه ربطی داره!!!
                  بریز تو آی سی کلاک بده وردوی ببین تو خروجی تقسیم شدشو داری یا نه

دیدگاه

فقط یه چیز دیگه..
                    من برای تقسیم کنندهی فرکانسی اول یه پالس یه ثانیه ای ایجاد کردم و در همین حین پالس های اون ور و شمردم.
                    بعد تقسیم بر N درخواستیش کردم.
                    ولی حالا باید یه سیگنال با این فرکانس بسازم. نمیدونم چی کار کنم؟
                    بازم ببخشید که وقتتون و گرفتم.
                    مرسی

دیدگاه

خود میکرو می تونه کلاک درست کنه. فقط که یه تایمر نداره!
                      با اونیکی تایمر یه کلاک درست کن و از پایه OCx بده بیرون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X