اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شروع اولین کار با میکرو کنترلر ها و در کل مدارات دیجیتال.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شروع اولین کار با میکرو کنترلر ها و در کل مدارات دیجیتال.

سلام و ارض ادب بر شما دوستان گرامی انجمن.
    خب همونطور که از عنوان این تاپیک هم معلومه،
    من تا به حال فقط با مدارات آنالوگ کار میکردم و
    الان که به مدارات دیجیتال و میکرو کنترلر ها و....
    هم شدیدا علاقه پیدا کردم،میخوام اولین کارم با
    میکرو کنترلر ها رو شروع کنم.
    میکرو کنترلری هم که برا اینکار انتخاب کردم(البته تنها
    میکرو کنترلر منه!!)
    97C2051 هست.
    اول:بگین که به چه نرم افزار هایی احتیاج دارم.
    دوم:نقشه مدار یه پروگرامر خیلی ساده که واقعا عملی
    باشه رو هم معرفی کنید.
    سوم:به چه لوازم جانبی دیگه ای نیاز دارم؟؟
    چهارم:میخوام برا اولین پروژم،یه چشمک زن با تک led
    بسازم،باید الان چیکار کنم؟؟

لطفا ساده توضیح بدین چون اصلا دانشی در ضمینه مدارات
    دیجیتال ندارم .
    اینترنت رو هم گشتم ولی چیزی که من میخواستم رو نداشت.
    ممنون میشم جواب بدین.
    2
    مدار آنالوگ
    0%
    1
    میکرو کنترلر
    0%
    1

پاسخ : شروع اولین کار با میکرو کنترلر ها و در کل مدارات دیجیتال.

نوشته اصلی توسط HS1386
    سلام و ارض ادب بر شما دوستان گرامی انجمن.
    خب همونطور که از عنوان این تاپیک هم معلومه،
    من تا به حال فقط با مدارات آنالوگ کار میکردم و
    الان که به مدارات دیجیتال و میکرو کنترلر ها و....
    هم شدیدا علاقه پیدا کردم،میخوام اولین کارم با
    میکرو کنترلر ها رو شروع کنم.
    میکرو کنترلری هم که برا اینکار انتخاب کردم(البته تنها
    میکرو کنترلر منه!!)
    97C2051 هست.
    اول:بگین که به چه نرم افزار هایی احتیاج دارم.
    دوم:نقشه مدار یه پروگرامر خیلی ساده که واقعا عملی
    باشه رو هم معرفی کنید.
    سوم:به چه لوازم جانبی دیگه ای نیاز دارم؟؟
    چهارم:میخوام برا اولین پروژم،یه چشمک زن با تک led
    بسازم،باید الان چیکار کنم؟؟

لطفا ساده توضیح بدین چون اصلا دانشی در ضمینه مدارات
    دیجیتال ندارم .
    اینترنت رو هم گشتم ولی چیزی که من میخواستم رو نداشت.
    ممنون میشم جواب بدین.
    سلام
    این میکروکنترلر از چه خانواده ای هستش؟
    به نظر من بهتره با میکروکنترلرهای معمول شروع کنید که توی ابتدای کار در بحث منابع آموزشی، نرم افزار و پروگرامر مشکلی نداشته باشید.
    مشخصه که ابتدا باید زبان سی هم بلد باشید. من به هیچ وجه زبان بیسیک رو پیشنهاد نمیکنم به دلایلی مثل محدودیت در پلتفرم و...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein.m98 نمایش پست ها
      سلام
      این میکروکنترلر از چه خانواده ای هستش؟
      به نظر من بهتره با میکروکنترلرهای معمول شروع کنید که توی ابتدای کار در بحث منابع آموزشی، نرم افزار و پروگرامر مشکلی نداشته باشید.
      مشخصه که ابتدا باید زبان سی هم بلد باشید. من به هیچ وجه زبان بیسیک رو پیشنهاد نمیکنم به دلایلی مثل محدودیت در پلتفرم و...
      سلام،خیلی ممنون از کمکتون ،خب والا نمیدونم!!!!
      البته همونطور که گفته بودم،من اصلا هیچ تجربه و دانشی در
      این ضمینه ندارم.
      ولی خیلی خیلی ممنون از کمک شما دوست عزیز،موفق و پیروز باشید.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

تنها چیزی که تو اینترنت درباره این میکرو کنترلر پیدا کردم،
      این هست که یه میکروکنترلر 8بیتی از نوع cmosهست.

راستی الان که دیدم یه میکروکنترلر دیگه که چند سال پیشاز روی یه برد
      کنده بودم هم پیدا کردم،
      اسمش atmel80s52
      هست و فکر کنم از خانوادهavrهست.
      حالا اگه با اون میکروکنترلر به نتیجه ای نرسم،
      این میکروکنترلر مناسب هست؟؟؟
      ممنون از همه

اصلا کارم رو با آردوینو شروع کنم بهتره یا میکروکنترلر ؟؟؟؟
      اگه آردوینو ،کدوم نوعش که هم کار باهاش آسون باشه
      هم کارا باشه و هم ارزون؟؟؟
      اگه میکروکنترلر ،کدوم نوع و کدومش؟؟؟؟
      ببخشید سوالاتم زیاد شد
      خیلی ممنون از شما.
      جدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۱۳:۵۷ ۱۳۹۹/۰۹/۰۹. دلیل: خطا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
        سلام،خیلی ممنون از کمکتون ،خب والا نمیدونم!!!!
        البته همونطور که گفته بودم،من اصلا هیچ تجربه و دانشی در
        این ضمینه ندارم.
        ولی خیلی خیلی ممنون از کمک شما دوست عزیز،موفق و پیروز باشید.

تنها چیزی که تو اینترنت درباره این ماسفت پیدا کردم،
        این هست که یه میکروکنترلر 8بیتی از نوع cmosهست.

راستی الان که دیدم یه میکروکنترلر دیگه که چند سال پیشاز روی یه برد
        کنده بودم هم پیدا کردم،
        اسمش atmel80s52
        هست و فکر کنم از خانوادهavrهست.
        حالا اگه با اون میکروکنترلر به نتیجه ای نرسم،
        این میکروکنترلر مناسب هست؟؟؟
        ممنون از همه

اصلا کارم رو با آردوینو شروع کنم بهتره یا میکروکنترلر ؟؟؟؟
        اگه آردوینو ،کدوم نوعش که هم کار باهاش آسون باشه
        هم کارا باشه و هم ارزون؟؟؟
        اگه میکروکنترلر ،کدوم نوع و کدومش؟؟؟؟
        ببخشید سوالاتم زیاد شد
        خیلی ممنون از شما.
        سلام
        شما اول باید زبان C بلد باشید. قبل از این فکر میکروکنترلر نباشید.
        کاش میگفتید قصدتون از کار با میکروکنترلر چیه تا بشه بهتر راهنمایی کرد. اگر صرفا قصدتون سرگرمی و کارای سادس، آردوینو هم براتون کافیه. خیلی هم ساده و دمه دستیه. اما اگر قصد کار حرفه ای دارید و در ادامه میخوایید برید سراغ ARM و سخت افزارهای پیشرفته تر، پیشنهاد میکنم با خانواده AVR و مدل های ATmega32 یا ATmega16 یا هر عضو دیگه خانواده mega شروع کنید.
        خوبی AVR اینه پروگرامر و منابع آموزشی براش توی ایران زیاده. به زبان اصلی هم منابع آموزشی زیاد داره. تنها مسئله ای که میمونه محیط کدنویسی اش هستش که اونم سلیقه ایه. من شخصا اتمل استدیو رو پیشنهاد میکنم. اگر زبان انگلیسیتون خوب باشه با اتمل استدیو هیچ مشکلی نخواهید داشت چون کل دنیا با این کار میکنن و فقط ایرانیا هستن که بیشتر با کدویژن کار میکنن!
        راستی اینم بگم برنامه نویسی آردوینو ها ۹۹ درصد مثل همه. با هر کدوم خواستید میتونید شروع کنید. منتهی باید ببینید نیاز پروژه چیه.
        جدیدترین ویرایش توسط hossein.m98; ۱۵:۵۹ ۱۳۹۹/۰۹/۰۹.

دیدگاه

سلام
          کاش میگفتید قصدتون از کار با میکروکنترلر چیه تا بشه بهتر راهنمایی کرد. اگر صرفا قصدتون سرگرمی و کارای سادس، آردوینو هم براتون کافیه. خیلی هم ساده و دمه دستیه. اما اگر قصد کار حرفه ای دارید و در ادامه میخوایید برید سراغ ARM و سخت افزارهای پیشرفته تر، پیشنهاد میکنم با خانواده AVR و مدل های ATmega32 یا ATmega16 یا هر عضو دیگه خانواده mega شروع کنید.
          خوبی AVR اینه پروگرامر و منابع آموزشی براش توی ایران زیاده. به زبان اصلی هم منابع آموزشی زیاد داره. تنها مسئله ای که میمونه محیط کدنویسی اش هستش که اونم سلیقه ایه. من شخصا اتمل استدیو رو پیشنهاد میکنم. اگر زبان انگلیسیتون خوب باشه با اتمل استدیو هیچ مشکلی نخواهید داشت چون کل دنیا با این کار میکنن و فقط ایرانیا هستن که بیشتر با کدویژن کار میکنن!
          راستی اینم بگم برنامه نویسی آردوینو ها ۹۹ درصد مثل همه. با هر کدوم خواستید میتونید شروع کنید. منتهی باید ببینید نیاز پروژه چیه.
          بازم ممنون از لطف شما،
          قصد من بیشتر کار های سرگرمی و گاها هم کاربردیه،
          پس یعنی از آردوینو شروع کنم بهتر شد،ممنون.
          چشم زبان c رو هم یاد میگیرم.
          راستی،یه نقشه پروگرامر(اگه یه روزی خواستم برم سراغ
          میکرو کنترلر)که ساده باشه و عملی ،سراغ دارین
          خیلی ممنون.

راستی،حالا که تصمیم دارم با آردوینو شروع کنم،کدوم نوع آردوینو
          بهتره که هم ارزون،هم کاراییش بالا باشه بهتره؟؟؟

دیدگاه

بازم ممنون از لطف شما،
            قصد من بیشتر کار های سرگرمی و گاها هم کاربردیه،
            پس یعنی از آردوینو شروع کنم بهتر شد،ممنون.
            چشم زبان c رو هم یاد میگیرم.
            راستی،یه نقشه پروگرامر(اگه یه روزی خواستم برم سراغ
            میکرو کنترلر)که ساده باشه و عملی ،سراغ دارین
            خیلی ممنون.

راستی،حالا که تصمیم دارم با آردوینو شروع کنم،کدوم نوع آردوینو
            بهتره که هم ارزون،هم کاراییش بالا باشه بهتره؟؟؟
            پروگرامر رو آماده بخرید فکر کنم بهتر باشه! اما اگر خیلی دلتون میخواد بسازید (برای AVR البته)، فکر کنم بتونید از پروگرامر ISP استفاده کنید. باید شماتیک و فریمورش توی اینترنت باشه. خوب برای پروگرام کردن فریمور خود این پروگرامر، احتیاج به یک پروگرامر دیگه هم دارید! البته میتونید آردوینو رو تبدیل به پروگرامر کنید. (چقدر جمله پروگرامر در پروگرامر شد)
            برای شروع آردوینو هم فکر کنم همون UNO براتون کافی باشه. برای شروع زیاد هزینه نکنید! وسایل جانبی هم احتمالا باید داشته باشید؛ مثل منبع تغذیه، پوش باتن، LED و...
            ضمنا آردوینو با زبان ++C کار میکنه. البته چندان فرقی با C نداره و کدای C هم داخل ++C اجرا میشن. فقط یک سری تغییرات و امکانات بیشتری نسبت به C (مثل شی گرایی، کلاس ها و...) داره که بهتره اونا رو هم یادبگیرید چون توی آردوینو استفاده میشه.

دیدگاه

پیشنهاد من به شما:
              آموزش مقدماتی طراحی، برنامه نویسی و شبیه سازی مدارات الکترونیکی با آی سی میکروکنترلر AVR به زبان ساده برای جوانان
              محمود بخت آور

دیدگاه

پروگرامر رو آماده بخرید فکر کنم بهتر باشه! اما اگر خیلی دلتون میخواد بسازید (برای AVR البته)، فکر کنم بتونید از پروگرامر ISP استفاده کنید. باید شماتیک و فریمورش توی اینترنت باشه. خوب برای پروگرام کردن فریمور خود این پروگرامر، احتیاج به یک پروگرامر دیگه هم دارید! البته میتونید آردوینو رو تبدیل به پروگرامر کنید. (چقدر جمله پروگرامر در پروگرامر شد)
                برای شروع آردوینو هم فکر کنم همون UNO براتون کافی باشه. برای شروع زیاد هزینه نکنید! وسایل جانبی هم احتمالا باید داشته باشید؛ مثل منبع تغذیه، پوش باتن، LED و...
                ضمنا آردوینو با زبان ++C کار میکنه. البته چندان فرقی با C نداره و کدای C هم داخل ++C اجرا میشن. فقط یک سری تغییرات و امکانات بیشتری نسبت به C (مثل شی گرایی، کلاس ها و...) داره که بهتره اونا رو هم یادبگیرید چون توی آردوینو استفاده میشه.
                بازم خیلی ممنون از شما،
                بله همه چیز دارم چون همونطور که اول هم گفتم ،اول با مدارای
                آنالوگ کار میکردم و حالا یه چند روزی هست که حسابی دلم خواست
                وارد دنیای دیجیتال هم بشم .
                تقریبا از نظر قطعات الکترونیکی تکمیلم.
                خب البته ببخشید که سوالاتم تقریبا بی پایان شده
                اول که خب ،میرم سراغ ساخت یه مدار چشمک زن(البته برا شروع)
                حالا بعدش به نظرتون چه ماژولهایی رو بگیرم بهتره؟؟؟؟
                با تشکر و قدر دانی از زحمات شما دوست عزیز

از شما هم خیلی خیلی سپاسگذارم.

از بین آردوینو های UNO ، mega و آردوینو oynainoکدوم یکی رو
                پیشنهاد میکنین؟؟؟

دیدگاه

بازم خیلی ممنون از شما،
                  بله همه چیز دارم چون همونطور که اول هم گفتم ،اول با مدارای
                  آنالوگ کار میکردم و حالا یه چند روزی هست که حسابی دلم خواست
                  وارد دنیای دیجیتال هم بشم .
                  تقریبا از نظر قطعات الکترونیکی تکمیلم.
                  خب البته ببخشید که سوالاتم تقریبا بی پایان شده
                  اول که خب ،میرم سراغ ساخت یه مدار چشمک زن(البته برا شروع)
                  حالا بعدش به نظرتون چه ماژولهایی رو بگیرم بهتره؟؟؟؟
                  با تشکر و قدر دانی از زحمات شما دوست عزیز

از شما هم خیلی خیلی سپاسگذارم.

از بین آردوینو های UNO ، mega و آردوینو oynainoکدوم یکی رو
                  پیشنهاد میکنین؟؟؟
                  والا ماژول و قطعات دیجیتال که زیاده نمیشه همشو گفت. شما فعلا یه LCD کاراکتری، یه سنسور دما مثل LM35، یه rtc مثل ds1307 و یه ماژول کارت SD بگیری تا مدتی مشغولی. اینا همشون هم به صورت شیلد و ماژول هستن که بدون نیاز به سیم کشی زیاد، مدار جانبی و بِرِد بورد میشه متصلشون کرد به خود آردوینو، هم طبیعتا به شکل قطعات خام. شما با هر کدوم راحت تری میتونی کار کنی.
                  خود بردم اگر مالی مشکل ندارید، مگا قوی تر و بهتره. اما از نظر شیلد و این داستانا نمیدونم اوضاع کدوم بهتره و شیلد آماده برای کدوم بیشتره! ضمنا خود UNO هم چند مدل داره که خوب و بد دارن. باید کسی که وارد تره بگه کدوم خوبه.

دیدگاه

سلام
                    سلام دوست عزیز.
                    در مورد آردوینو اینکه میگید ساده هست اصلا اینطور نیست! بستگی داره شما از توابع آماده اردوینو استفاده کنید یا اینکه با کد و ریجستر ها برنامتون رو بنویسید که دومی خیلی بهتر و باسرعت بالاتری هستش . در مورد ساده بودنش هم بستگی داره به پروژتون . شما میتونید یه مدار خیلی ساده سون سگمنتی باش راه بندازید یا پروژه های خیلی حرفه ای مثل رادیوکنترل 120 کانال و حتی تابلو آسانسور باش بسازید! که بنده با گروهمون قبلا تابلو آسانسور برای 4 طبقه (در اندازه کوچکتر) راه اندازی کردیم و هنوزم بعد از دوسال از کلاسهای فنی حرفه ای، هنوزم کار میکنه و هیچ مشکلی پیدا نکرده . همچنین پروژه های دیگر مثل کنترل فاز هوشمند با امکانات خاص و ...
                    در مورد خود بورد های آردوینو هم بنده به شدت به دوستان توصیه میکنم اول تحلیل مدار و رسم شماتیک و pcb یاد گرفته بگیرن بعد سراغ آردوینو برن . در غیر اینصورت تنبل بار میاره! آردوینو هم خودش نوعی پلتفرم متن باز هستش ولی از میکرو استفاده شده حالا سری AVR یا ARM یا PIC یا CH و دیگر میکروکنترلر هایی که در دنیا ساخته شدن و استفاده میشن.

متاسفانه تو ایران تا اسم آردوینو رو میشنون ملت فک میکنن کاردستیه ! درصورتیکه اینطور نیست و کسی الکترونیک رو حرفه ای دنبال کرده باشه و بلد باشه هیشوخ از برد آماده اردوینو استفاده نمیکنه بلکه میاد خودش مدار رو رسم و طراحی میکنه و بعد میره سراغ برنامه نویسی (ترجیحا کد نویسی ، نه تابع نویسی) و خودش مدارشو بصورت حرفه ای اماده میکنه .
                    موفق باشید
                    *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinb007 نمایش پست ها
                      سلام دوست عزیز.
                      در مورد آردوینو اینکه میگید ساده هست اصلا اینطور نیست! بستگی داره شما از توابع آماده اردوینو استفاده کنید یا اینکه با کد و ریجستر ها برنامتون رو بنویسید که دومی خیلی بهتر و باسرعت بالاتری هستش . در مورد ساده بودنش هم بستگی داره به پروژتون . شما میتونید یه مدار خیلی ساده سون سگمنتی باش راه بندازید یا پروژه های خیلی حرفه ای مثل رادیوکنترل 120 کانال و حتی تابلو آسانسور باش بسازید! که بنده با گروهمون قبلا تابلو آسانسور برای 4 طبقه (در اندازه کوچکتر) راه اندازی کردیم و هنوزم بعد از دوسال از کلاسهای فنی حرفه ای، هنوزم کار میکنه و هیچ مشکلی پیدا نکرده . همچنین پروژه های دیگر مثل کنترل فاز هوشمند با امکانات خاص و ...
                      در مورد خود بورد های آردوینو هم بنده به شدت به دوستان توصیه میکنم اول تحلیل مدار و رسم شماتیک و pcb یاد گرفته بگیرن بعد سراغ آردوینو برن . در غیر اینصورت تنبل بار میاره! آردوینو هم خودش نوعی پلتفرم متن باز هستش ولی از میکرو استفاده شده حالا سری AVR یا ARM یا PIC یا CH و دیگر میکروکنترلر هایی که در دنیا ساخته شدن و استفاده میشن.

متاسفانه تو ایران تا اسم آردوینو رو میشنون ملت فک میکنن کاردستیه ! درصورتیکه اینطور نیست و کسی الکترونیک رو حرفه ای دنبال کرده باشه و بلد باشه هیشوخ از برد آماده اردوینو استفاده نمیکنه بلکه میاد خودش مدار رو رسم و طراحی میکنه و بعد میره سراغ برنامه نویسی (ترجیحا کد نویسی ، نه تابع نویسی) و خودش مدارشو بصورت حرفه ای اماده میکنه .
                      موفق باشید
                      شما اگر کل ارسال های بنده رو تحت این تاپیک میخونید، اینو ارسال نمیکردید!
                      بنده عرض کردم برای کسی که میخواد حرفه ای کار کنه آردوینو شروع خوبی نیست. کما این که خودمم تا حالا سمتش نرفتم. برای کسی هم که فقط جهت سرگرمی و یک سری کارای پیش پا افتاده میخواد بیاد سمت این کار، واقعا لازم نیست بره رجیستری کار کنه و خودشو الکی درگیر کنه. منم اعتقاد شدید دارم که آردوینو کاربر تازه کار رو تنبل بار میاره؛ منظورم کاربریه که قصد حرفه ای شدن تو کار برنامه نویسی سخت افزار رو داره. از طرفی این دوستمون کار آنالوگ انجام داده و از ارسال هاش داخل انجمن مشخصه توی کار خودشم به اندازه کافی مهارت داره. پس این که من بهش بگم برو تحلیل مدار مقاومتی یادبگیر، کار بیهوده ای هستش.
                      مورد بعدی اینه که لزوما رجیستری کار کردن دلیل بر حرفه ای بودن نیست که اگر بود این همه توابع CMSIS و HAL و... برای ARM ساخته نمیشد! اگر قرار بر این تفکر بود، زبانی به جز اسمبلی نباید مورد استفاده شرکت های بزرگ صنعت الکترونیک و نرم افزار قرار میگرفت. برای پروژه های بزرگ لازمه که آدم کمی سطح بالاتر کد بزنه و لایه های مختلفی توی کدهاش ایجاد کنه.
                      موفق باشید

دیدگاه

بنده عرض کردم برای کسی که میخواد حرفه ای کار کنه آردوینو شروع خوبی نیست. کما این که خودمم تا حالا سمتش نرفتم.
                        سلام و عرض ادب، بیس آردوئینو برای دانشجوهایی بود که مسلط به برنامه نویسی و طراحی مدار نبودند، هم از شر PCB زدن و لحیم کاری خلاص شدن هم اینکه نیازی به پرداخت پول برای کامپایلر و ... هم نیست و کلی مثال و تابع آماده برای برنامه هاشون در اختیار دارن.
                        منم تا یکسال پیش همین تفکر شمارو داشتم که با آردئینو نمیشه پروژه های حرفه ای و حتی صنعتی انجام داد اما الآن کاملا نظرم فرق میکنه، به نظرم یه ابزار مناسب و خوب هستش که کار هارو ساده میکنه و توی یوتیوب کلی پروژه سنگین و حرفه ای و صنعتی باهاش دیدم که انجام دادن و نظرم کاملا نسبت به این آردئینو عوض شد.
                        توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
                        همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
                        https://www.youtube.com/@aKaReZa75​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akaReza نمایش پست ها
                          سلام و عرض ادب، بیس آردوئینو برای دانشجوهایی بود که مسلط به برنامه نویسی و طراحی مدار نبودند، هم از شر PCB زدن و لحیم کاری خلاص شدن هم اینکه نیازی به پرداخت پول برای کامپایلر و ... هم نیست و کلی مثال و تابع آماده برای برنامه هاشون در اختیار دارن.
                          منم تا یکسال پیش همین تفکر شمارو داشتم که با آردئینو نمیشه پروژه های حرفه ای و حتی صنعتی انجام داد اما الآن کاملا نظرم فرق میکنه، به نظرم یه ابزار مناسب و خوب هستش که کار هارو ساده میکنه و توی یوتیوب کلی پروژه سنگین و حرفه ای و صنعتی باهاش دیدم که انجام دادن و نظرم کاملا نسبت به این آردئینو عوض شد.
                          بله حرف شما 100 درصد صحیحه. مسلما هرچیزی خوبی و بدی هایی داره.
                          منم نگفتم آردوینو فقط به درد کارای ساده میخوره؛ منظور من این بود برای کارای ساده و کسی که دانش برنامه نویسی و تجربه زیادی نداره و از طرفی نمیخواد زیاد در این کار حرفه ای بشه، مناسب تره. بدیهیه که یک حرفه ای با Z80 و 8051 هم میتونه کار حرفه ای بکنه و پلتفرم براش محدودیت زا نیست!
                          اما باید این رو هم قبول کرد که صرف محدود کردن خود به آردوینو، که اکثر دوستان آردوینو کار انجام میدن و دچار غرورشون میکنه، اشتباه بزرگیه. ما الکترونیکی ها همیشه با چیزای جدیدی سر و کار داریم که لزوما کتابخونه آردوینو ندارن. اما من به کرات دیدم کسی که فکرش محدود به یک پلتفرم مثل آردوینو بوده و نتونسته از اون چیزای جدید استفاده کافی ببره.

دیدگاه

درود..
                            پست های شما معرکه بوده است!!! بنده مطالعه کردم و میخواهم بنده هم میککروکنترلر های avr کار بکنم.....
                            بنده زبان برنامه نویسی پاسکال رو بلدم و کاملا هم بنده مسلط هستم!!!!
                            میشود با پاسکال avr کار کرد؟؟؟؟
                            اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

شما اگر کل ارسال های بنده رو تحت این تاپیک میخونید، اینو ارسال نمیکردید!
                              بنده عرض کردم برای کسی که میخواد حرفه ای کار کنه آردوینو شروع خوبی نیست. کما این که خودمم تا حالا سمتش نرفتم. برای کسی هم که فقط جهت سرگرمی و یک سری کارای پیش پا افتاده میخواد بیاد سمت این کار، واقعا لازم نیست بره رجیستری کار کنه و خودشو الکی درگیر کنه. منم اعتقاد شدید دارم که آردوینو کاربر تازه کار رو تنبل بار میاره؛ منظورم کاربریه که قصد حرفه ای شدن تو کار برنامه نویسی سخت افزار رو داره. از طرفی این دوستمون کار آنالوگ انجام داده و از ارسال هاش داخل انجمن مشخصه توی کار خودشم به اندازه کافی مهارت داره. پس این که من بهش بگم برو تحلیل مدار مقاومتی یادبگیر، کار بیهوده ای هستش.
                              مورد بعدی اینه که لزوما رجیستری کار کردن دلیل بر حرفه ای بودن نیست که اگر بود این همه توابع CMSIS و HAL و... برای ARM ساخته نمیشد! اگر قرار بر این تفکر بود، زبانی به جز اسمبلی نباید مورد استفاده شرکت های بزرگ صنعت الکترونیک و نرم افزار قرار میگرفت. برای پروژه های بزرگ لازمه که آدم کمی سطح بالاتر کد بزنه و لایه های مختلفی توی کدهاش ایجاد کنه.
                              موفق باشید
                              چرا بهتون برمیخوره! من که توهینی نکردم! در راستای حرفای شما عرض کردم مطالب رو و حرفاتونم کامل خوندم.
                              احتمالا متوجه کلیت عرایض بنده نشدید. موفق باشید عزیز
                              *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X