اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا این مدارات پروگرامر عملی هستند؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آیا این مدارات پروگرامر عملی هستند؟

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
    یعنی لازم نیست نگران باشم.

همون ها هم غنیمته،ولی با توجه به توضیحاتتون،STK200/300بهتره.
    || به عنوان سوال آخر:
    بهترین و ساده ترین نرم افزار برای این مدارات(مخصوصا AVR )
    چه نرم افزار هایی هستن؟
    با تشکر.
    با درود دوباره
    پین هدر LPT همون پورت پارالل هست و نیاز نیست نگران باشید.یه عکس از پین هدر یا سوکت LPT بگیرید و برید از فروشگاه های خدمات کامپیوتر بخرید یا از دیجی کالا .
    STK200/300 بهترین گزینه واسه شروع هست.
    در پاسخ به اخرین سوالتون بهترین محیط برنامه نویسی برای شروع کار کدویژن هست چون کار باهاش راحته و از همه مهمتر کدویزارد داره که شمارو برای شروع کار از دست رجیسترها و سروکله زدن باهاشون راحت میکنه.
    برای شروع کار دنبال بهترینها نباشید و فقط تمرکزتون تو یادگیری باشه و کدنویسی-حتی ساخت یه چشمک زن ساده.به مرور زمان که علم و تجربتون بیشتر میشه میتونید برید سراغ برنامه های بهتر و همینطور معماری های قویتر.
    امیدوارم اولین پروژتون رو سریعتر شروع کنید و ازش لذت ببرید-وارد دنیای دیجیتال بشید دیگه نمیتونید ازش خارج بشید انقد جذابه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electromohammad نمایش پست ها
      سلام خدمت دوستان
      مشکلی نیست. یبار دیگه نصب کنین تو همون مسیری که داشتین نصب می کردین
      خودش فایل مشابه رو پاک می کنه
      بسکام که فکر نکنم چیز بدی داشته باشه . شاید مشکل کرک بوده
      از کجا دانلود کردین؟
      از سایت سافت98 .
      اولین باری هست که از این سایت چیزی دانلود میکنم و اینجوری
      شده.
      چشم اتمل استدیو رو هم دانلود میکنم.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

با تشکر،
      پس کامپایلر GCCپرسرعت تر و کم حجم تر عمل میکنه.

نوشته اصلی توسط A.I.E نمایش پست ها
      باسلام.
      شدیدا توصیه میکنم سمت کدویژن یا بسکام نرو!آخرش پشیمون میشی(نمیدونم این تاپیک تبدیل عدد اعشاری بود چی بود رو یادتونه یا نه؟بخاطر یه مسئله ساده که سر مسخره بازی های کدویژن بود حدودا ۱۰ صفحه شد!!!پس از اول باید کار رو درست و اصولی پیش ببرید.)
      اتمل استودیو اسم IDE هست و در اصل شما به یک ادیتور و کامپایلر AVR-GCC نیاز دارید ولی برای راحتی کار میتونید از IDE هایی مثل code blocks یا vscode استفاده کنید و کامپایلرتون رو روی اونها ست کنید.
      بله ،یادمه.
      پس در کل کامپایلرGCCبهتره.

نوشته اصلی توسط saeiddiod نمایش پست ها
      با درود دوباره
      پین هدر LPT همون پورت پارالل هست و نیاز نیست نگران باشید.یه عکس از پین هدر یا سوکت LPT بگیرید و برید از فروشگاه های خدمات کامپیوتر بخرید یا از دیجی کالا .
      STK200/300 بهترین گزینه واسه شروع هست.
      در پاسخ به اخرین سوالتون بهترین محیط برنامه نویسی برای شروع کار کدویژن هست چون کار باهاش راحته و از همه مهمتر کدویزارد داره که شمارو برای شروع کار از دست رجیسترها و سروکله زدن باهاشون راحت میکنه.
      برای شروع کار دنبال بهترینها نباشید و فقط تمرکزتون تو یادگیری باشه و کدنویسی-حتی ساخت یه چشمک زن ساده.به مرور زمان که علم و تجربتون بیشتر میشه میتونید برید سراغ برنامه های بهتر و همینطور معماری های قویتر.
      امیدوارم اولین پروژتون رو سریعتر شروع کنید و ازش لذت ببرید-وارد دنیای دیجیتال بشید دیگه نمیتونید ازش خارج بشید انقد جذابه
      از این ها باید بخرم، درسته؟

امید وارم روزی در این ضمینه هم حرفه ای بشم.

دیدگاه

باسلام.
        از نظر من برای الان پورت پارالل مناسب نیست.بلکه میتونید یدونه آردوینو بخرید و فقط از پروگرمش استفاده کنید!
        به این ترتیب که برنامه رو روی اتمل استودیو یا هر کامپایلر دیگه کامپایل میکنید و فایل هگز رو به برنامه avrdude میدید و برنامه رو روی پروگرمر آردوینو تنظیم میکنید و به راحتی میکرو پروگرم میشه.
        چون آردوینو از پورت سریال استفاده میکنه و خودش تبدیل سریال به usb داره ،کار بسیار راحته و فقط یک کابل usb نیاز دارید.از هر مدل آردوینو هم میتونید استفاده کنید.

دیدگاه

با درود
          خب برای شما که تازه کارید همون کدویژن بهتره
          نمونه برنامه و کمک اموزشی هم براش زیاد
          حالا بعدا میلط شدید به میکرو میتونید کوچ کنید یا شایدم مهاجرت نکردید
          برای پورت هم باید از پورت ای دی سی استفاده کنید

اون پورت سیاه رنگه رو با توجه به نری یا مادگی بخر ارزون قیمت و فقط سیم به اون پایه های مورد نیازت وصل کن و سیم ها رو از سوراخی پشت کامبیوتر بکش بیرون
          سوراخ پشت کیس زیاده

از پین هدر دو ردیفه هم میتونی استفاده کنی و سیم ها رو بهش لحیم کنی این راحت ترین کار
          جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۱۴:۰۵ ۱۴۰۰/۰۷/۰۴.

دیدگاه

از این ها باید بخرم، درسته؟

امید وارم روزی در این ضمینه هم حرفه ای بشم.
            بله درسته ازین مبدل ها باید بخرید و از پروگرامر STK200 استفاده کنید و تو تنظیمات کدویژن STK200 رو انتخاب کنید و تمام.به همین سادگی و فقط در چند دقیقه اولین برنامه اموزشیتون رو بنویسید و بصورت عملی اجرا کنید.
            البته نظر اساتید هم درسته و شکی در گفته هاشون نیست ولی پیشنهاد من اینه برای شروع کار راحت ترین راه رو برید.به مرور زمان خودتون مسیر درست رو پیدا میکنید.
            مطمئنا موفق میشی چون هم علاقه داری هم استعداد.
            با ارزوی موفقیت برای همه دوستان

دیدگاه

باسلام.
              از نظر من برای الان پورت پارالل مناسب نیست.بلکه میتونید یدونه آردوینو بخرید و فقط از پروگرمش استفاده کنید!
              به این ترتیب که برنامه رو روی اتمل استودیو یا هر کامپایلر دیگه کامپایل میکنید و فایل هگز رو به برنامه avrdude میدید و برنامه رو روی پروگرمر آردوینو تنظیم میکنید و به راحتی میکرو پروگرم میشه.
              چون آردوینو از پورت سریال استفاده میکنه و خودش تبدیل سریال به usb داره ،کار بسیار راحته و فقط یک کابل usb نیاز دارید.از هر مدل آردوینو هم میتونید استفاده کنید.
              بله،
              با این قیمت ها بهتره آردوینو بخرم.
              چون هم میشه ازش به عنوان پروگرامر استفاده کرد،
              هم ازخودش استفاده کرد
              هم از میکرو کنترلرش.
              یعنی یک تیر و سه نشان!
              جدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۱۵:۰۸ ۱۴۰۰/۰۷/۰۶.

دیدگاه

بله،
                با ان قیمت ها بهتره میکرو بخرم.
                چون هم میشه ازش به عنوان پروگرامر استفاده کرد،
                هم ازخودش
                هم از میکرو کنترلرش.
                یعنی یک تیر و سه نشان!
                باسلام.
                در موردی که من گفتم احتیاج به خرید میکرو نیست بلکه میکرو ای که شما میخواید بخرید و روش کار کنید همون میکرو روی برد آردینو هست و تنها تفاوتی که داره اینه که روی اون فرمور خاصی هست که میتونه با پورت سریال پروگرم بشه.
                از اونجایی که برد آردینو خودش مبدل سریال به usb داره میتونید به یه کابل usb به کامپیوتر وصل کنید و ازش استفاده کنید(نسخه نانو یا مینی حتی تغذیه هم نمیخواد و از تغذیه usb استفاده میکنه قیمت برد مینی توی فروشگاه سایت 85 تومنه).
                بقیه وسایل برای تست و کارکردن رو هم احتمالا دارید مثل بردبرد و led و سیم و خرت و پرت های دیگه.
                این هم لینک نرم افزار avrdude:اینجا
                از منوی setup میتونید پروگرمر آردینو رو انتخاب کنید.
                جدیدترین ویرایش توسط A.I.E; ۱۵:۰۷ ۱۴۰۰/۰۷/۰۶.

دیدگاه

باسلام.
                  در موردی که من گفتم احتیاج به خرید میکرو نیست بلکه میکرو ای که شما میخواید بخرید و روش کار کنید همون میکرو روی برد آردینو هست و تنها تفاوتی که داره اینه که روی اون فرمور خاصی هست که میتونه با پورت سریال پروگرم بشه.
                  از اونجایی که برد آردینو خودش مبدل سریال به usb داره میتونید به یه کابل usb به کامپیوتر وصل کنید و ازش استفاده کنید(نسخه نانو یا مینی حتی تغذیه هم نمیخواد و از تغذیه usb استفاده میکنه قیمت برد مینی توی فروشگاه سایت 85 تومنه).
                  بقیه وسایل برای تست و کارکردن رو هم احتمالا دارید مثل بردبرد و led و سیم و خرت و پرت های دیگه.
                  ببخشید،خطای تایپی کردم
                  جمله اول «با این قیمت ها بهتره آردوینو بخرم »
                  بود.

دیدگاه

ببخشید،خطای تایپی کردم
                    بود.
                    با درود
                    اردینو شما رو به همون نوع میکرو محدود میکنه
                    بنظر من این اردینو ها جنبه اموزشی دارن و برای کسانی که تو عمرشون دستشون به برد بورد نخورده .. نه شما
                    جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۱۹:۲۷ ۱۴۰۰/۰۷/۰۶.

دیدگاه

ببخشید،خطای تایپی کردم
                      بود.
                      سلام خدمت دوستان
                      نظری که بنده دارم اینه:

آردوینو uno خیلی گرون شده
                      چون مرجعه و خیلی ها این برد رو می خرن
                      در ضمن بدلیل داشتن مبدل سریال به usb ممکنه شناسایی نشه(دنگ و فنگ درایور داره)

خودم بعد از تحقیق هایی که کردم فهمیدم که آردوینو لئوناردو یا مینی یا پرو مینی (همشون یکی هستن) توانایی های بهتری داره و ارزون هم هست
                      در ضمن نیاز به درایور هم نداره که دردسر پیدا کردن درایورشو داشته باشین

اگرم بخواین که با کامپیوتر ارتباط بگیره خیلی راحت بدون دردسر زیادی می تونه با پروتکل HID با کامپیوتر ارتباط برقرار کنه و اون اطلاعات لازم رو بده
                      اینکه چجوری اطلاعات نمایش داده بشن و ایناش به خلاقیتتون بستگی داره (مثلا نوت پد رو باز کنه بنویسه یا نرم افزار خاصی براش بنویسین یا از شبیه ساز های ترمینال استفاده کنین)

البته بگم که این نظر بنده بود. انتخاب رو به شما می سپارم.
                      همیشه کامل توضیح بدهیم تا جواب کامل بگیریم.
                      لطفا برای تشکر روی دکمه تشکر بزنید و بخاطر این پست نزنید که تایپیک شلوغ نشود
                      تایپیک های من:
                      حل تمام مشکلات atmega128a (eca.ir)
                      آموزش کار با سایت (eca.ir)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X