اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تایمر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تایمر

نوشته اصلی توسط asal_rez نمایش پست ها
    دوستان لطفا کمک کنید.
    با سلام
    اگر شکل موج مورد نظرتون زمان on و off ثابتی داشت می شد بدون میکرو هم انجامش داد. ولی اون طور که شما خواسته بودید 7.5 ساعت خاموش یه لحظه روشن، 10 دقیقه خاموش یه لحظه روشن، ساده ترین راه همون میکرو به نظر می رسه. ولی اگر مثلا 7.5 ساعت خاموش یک مقدار مشخص روشن و تکرار این پروسه را می خواستیدبدون میکرو هم می شد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط som1234 نمایش پست ها
      با سلام
      اگر شکل موج مورد نظرتون زمان on و off ثابتی داشت می شد بدون میکرو هم انجامش داد. ولی اون طور که شما خواسته بودید 7.5 ساعت خاموش یه لحظه روشن، 10 دقیقه خاموش یه لحظه روشن، ساده ترین راه همون میکرو به نظر می رسه. ولی اگر مثلا 7.5 ساعت خاموش یک مقدار مشخص روشن و تکرار این پروسه را می خواستیدبدون میکرو هم می شد.
      من سرچ کردم و با میکرو attiny85 میشه درست کرد ولی اگر دوستان یا شما زحمت نوشتن برنامه رو انجام بدن بقیه کار رو میتونم خودم انجام بدم.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط som1234 نمایش پست ها
      با سلام
      من سرچ کردم و با میکرو attiny85 میشه درست کرد ولی اگر دوستان یا شما زحمت نوشتن برنامه رو انجام بدن بقیه کار رو میتونم خودم انجام بدم.

دیدگاه

در این صورت یه پروگرامر هم لازم دارید. بهتره طوری مدار رو بندید که مستقیماً به پروگرامر متصل بشه و هی لازم نباشه وقتی برنامه را می خواید تغییر بدید میکرو رو در بیارید بذارید روی پروگرامر. در این صورت کامپایلر میکرو را از طریق پروگرامر متصل به مدار شناسایی می کنید. بعدش می رسیم به اول برنامه نویسی. فعلاً اگه خواستید تا اینجا رو انجام بدید تا بعد.
        دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
        جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۱۳:۲۲ ۱۴۰۰/۰۷/۲۶.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط asal_rez نمایش پست ها
          با سلام مجدد
          همانطور که قبلا هم گفتم اینکار با میکرو راحتتر و منطقیتره ولی با توجه به اینکه گفتید تجربه با میکرو ندارید اگر بخواهید از میکرو attiny85 استفاده کنید و براش پروگرامر تهیه کنید بنظر میرسد استفاده از Arduino Nano انتخاب بهتری باشد چون هم میکرو قویتری است (که البته برای کار شما نیازی به میکرو قوی نمیباشد) و هم با اتصال مستقیم به پورت usb قابل پروگرام شدن میباشد. کار با آن راحتتر است و مدار آن نیز آماده و در ابعادی کوچک میباشد.
          موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X