چطور می توان یک موج مربعی با فرکانس بین یک تا 15 کیلوهرتز و با دامنه 5 ولت (مثلا خروجی میکرو) را به موجی با همان فرکانس ولی با دامنه 12 ولت تبدیل کرد؟ :question: طوری که بشه اونو به المان دیگری اعمال کرد .
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تبدیل ولتاژ دیجیتال
Collapse
X
-
پاسخ : تبدیل ولتاژ دیجیتال
با سلام
اگر منظورت ساختن درایور برای الکتروموتوره با این چیزا قابل ساخت نیست ولی اگر همونطور که گفتی و به همون
سادگی باشه راه حل داره:
1- اول باید ولتاژ رو یکسو و سپس مستقیم بکنی(با پل دیود و خازن). دقت کن که در این حالت بدون بار ولتاژی در حد
310 ولت داری.
2- برای سویچ کردن این ولتاژ میبایست از MOSFET و یا IGBT استفاده کنی. اگر بار مورد نظر از نوع سلفی است باید
دیود برگشتی ، ترانزورب و مدار اسنابر تدارک ببینی تا هنگام قطع و وصل المان قدرت نسوزه.
اگر سوال دیگهآای داشته بپرس.افتادگی آموز اگر طالب علمی
هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
دیدگاه
-
مدارات بالاست الکترونیکی مهتابی همینطوری کار می کنن. چون ترانزیستوری وجود نداره که بتونه ولتاژ 220 ولت را سوییچ کنه اتبتدا با یه تزانزیستور جریان بالا اونو سوییچ می کنن و خروجی رو به ترانس میدن. ترانس هم نباید از نوع هسته آهنی باشه بلکه باید از ترانس فریت استفاده کنی. (البته من با ترانس هسته آهنی تو فرکانس 40k تست کردم و جواب گرفتم. اما ترانس زوزه میکشید)دلا یاران سه قسمند ار بدانی
زبانی اند و نانی اند و جانی
به نانی نان بده از در برانش
محبت کن به یاران زبانی
و لیکن یار جانی را به دست آر
به جانش جان بده تا می توانی
دیدگاه
-
دوست خوبم
همون 5 ولت را با ترانس معمولی تو همون فرکانس 1 تا 15 کیلوهرتز میشه به 220 ولت تبدیل کرد. اما باید دقیقا بگید بارتون چیه تا بتونم رابطی بین موج مربعی شما و ترانس بهتون معرفی کنم تا دوام بیاره و نسوزه.با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.
دیدگاه
-
حدس می زنم که مشکل شما اینجاست. چون جریان ورودی به ترانس افزاینده کم هست. در خروجی جریانی به مراتب کمتر دریافت میشه. پس بوبین شما خوب کار نمی کنه ( یا اصلا کار نمی کنه). شما ابتدائا باید جریان رو به خوبی تقویت کنید، سپس به ورودی ترانس اعمال کنید.دلا یاران سه قسمند ار بدانی
محبت کن به یاران زبانی
دیدگاه
-
من امروز یک BD135 گذاشتم و خروجی 5 ولتی را به 9 تبدیل کردم و به ترانس 9 به 220 وصل کردم (از کلکتور ترانزیستور با دیود محافظ). ترانس زوزه خفیفی می کشه که مشکلی نیست.اما خروجی بخصوصی روی سر 220 با ولتمتر نشون نمی ده ولی معلومه که یک برقی هست چون با اتصال اونها جرقه خفیف ایجاد می شه و می تونه بهت شوک هم بده :icon_razz:. با ترانس روبردی (onboard) هم تست کردم. خروجی و توان کمتر بود.
دیدگاه
-
دیود گذاشتی؟!
دوست گلم
دیود باعث میشه جریان اولیه ترانس شما DC بشه !
همونطور که بهتون گفتم اصلا نیازی به ولتاژ دیگه ای ندارید. و انکه می گید بار مهم نیست اشتباه بزرگیه. ترانسه یک محدوده ی انتقال توان ماکزیمم دارند که بسیار باریک است . اگه درس مدارهای مخابراتی (اگه اشتباه نکنم چون 12 سالی گذشته) رو خونده باشید کاملا این مسئله رو درک می کنید.با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.
دیدگاه
-
نه من رشتم سخت افزار کامپیوتر بوده و بیشتر حول الکترونیک دیجیتال، شبکه و انتقال داده است .
اصلا من می خواهم از یک ماسفت ولتاژ بالا به جای ترانس استفاده کنم و به گیت پالس رو بدم و از درین همین پالس رو با دامنه 220 ولت بگیرم. الان هم یک ماسفت 500 ولتی دارم. بار یه بوبین است با مقاومت 1 اهم که باید این میدان روی آن ایجاد شود.
مقامت درین چی باید باشه ؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Hesam_Mنه من رشتم سخت افزار کامپیوتر بوده و بیشتر حول الکترونیک دیجیتال، شبکه و انتقال داده است .
اصلا من می خواهم از یک ماسفت ولتاژ بالا به جای ترانس استفاده کنم و به گیت پالس رو بدم و از درین همین پالس رو با دامنه 220 ولت بگیرم. الان هم یک ماسفت 500 ولتی دارم. بار یه بوبین است با مقاومت 1 اهم که باید این میدان روی آن ایجاد شود.
مقامت درین چی باید باشه ؟دلا یاران سه قسمند ار بدانی
محبت کن به یاران زبانی
دیدگاه
-
در ضمن:شما با این ترانسهایی هم که توی بازار هست نمیتونید کار کنید(از 220ش نمیتونید جریان بکشید)چون:
اولاً فرکانس کاری شما خیلی زیاده(15کیلوهرتز) و این یعنیXL خیلی زیادو در نتیجه جریان خیلی خیلی کم و cosfi خیلی پایین.
ثانیاً دامنه برق شهر 311 ولته نه 220 ولت.
و اما اون صدای ویز ویزی هم که میگید مربوطه به لقی ورقهای ترانس.اگه فرکانس ورودیتون از اینهم بیشتر بشه صدا کم و کمتر میشه.
دیدگاه
دیدگاه