سلام خدمت اساتید من مولتی متر dt830d دارم که پراپ قرمز رو اشتباهی به اولی وصل کردم و به دیمر برق شهر وصل کردم که یه صدای داد مولتی متر بعد از اون روی هر حالتی سلکتور رو میزارم فقط بوق میزنه و عدد یک منفی رو نشون میده عکس بردش رو میزارم بالا سمت راست بردش چند تا مقاومت هست که دومی برنگ صورتی کم رنگه نمیدونم دیوده یه خازن انگشتم رو روی اونا که میزارم صدا بوق قطع میشه با یه مولتی متر دیگه همون دومی رو که نمیدونم چه رو با یه چند تا مقاومت کنارش اگه تو عکس مشخص باشه با ماژیک علامت زدم با مولتی متر تستشون کردم نه رو تست دیود نه تست مقاومت عدد نشون نمیدهند آیا با تعویضشون درست میشه میتونم قطعات معمولی بزارم البته اگه بگید اون قطعه دومی چیه اصلا قابل تعمیر است
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تعمیر مولتی مترdt830d
Collapse
X
-
پاسخ : تعمیر مولتی مترdt830d
نوشته اصلی توسط mohammadjanam نمایش پست هاسلام خدمت اساتید من مولتی متر dt830d دارم که پراپ قرمز رو اشتباهی به اولی وصل کردم و به دیمر برق شهر وصل کردم که یه صدای داد مولتی متر بعد از اون روی هر حالتی سلکتور رو میزارم فقط بوق میزنه و عدد یک منفی رو نشون میده عکس بردش رو میزارم بالا سمت راست بردش چند تا مقاومت هست که دومی برنگ صورتی کم رنگه نمیدونم دیوده یه خازن انگشتم رو روی اونا که میزارم صدا بوق قطع میشه با یه مولتی متر دیگه همون دومی رو که نمیدونم چه رو با یه چند تا مقاومت کنارش اگه تو عکس مشخص باشه با ماژیک علامت زدم با مولتی متر تستشون کردم نه رو تست دیود نه تست مقاومت عدد نشون نمیدهند آیا با تعویضشون درست میشه میتونم قطعات معمولی بزارم البته اگه بگید اون قطعه دومی چیه اصلا قابل تعمیر است
https://photos.app.goo.gl/4SfxubQQLd7NUobw9
اون آیسی هشت پایه معمولا LM358 هست که کنترل کننده بازر هست.
اون قطعات صورتی هم که میگین خازن سرامیکی هستن و ظرفیتشون با توناژ رنگ و رنگ و اندازه خازن مشخص میشه و جدول مخصوص خودش رو داره.
در 90 درصد موارد آیسی 7106 ( آیسی قطره ای ) خراب میشه.
موفق و پیروز باشید.
دیدگاه