سلام دستگاه خواندن / نوشتن کارت هوشمند رو چجوری میشه درست کرد ؟ میخوام با پورت کام به کامپیوتر وصل بشه
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
دستگاه خواندن / نوشتن کارت هوشمند
Collapse
X
-
پاسخ : دستگاه خواندن / نوشتن کارت هوشمند
یه ای سی توشه با 2 تا سلف
به ریدر که نزدیکش میکنی با میدان مقناطیسی که داره و اون سلفی که توی کارته جریان موردنیاز آی سی رو تامین میکنه و ای سی هم با RF کدی رو به ریدر میفرسته من یکیشو بازکردم ولی عکسشو نگرفتم جالب بود یه آلمه سیم توشه سیم نازک بدرد درست کردن فیوز میخوره :icon_razz:
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط arvinfxیه ای سی توشه با 2 تا سلف
به ریدر که نزدیکش میکنی با میدان مقناطیسی که داره و اون سلفی که توی کارته جریان موردنیاز آی سی رو تامین میکنه و ای سی هم با RF کدی رو به ریدر میفرسته من یکیشو بازکردم ولی عکسشو نگرفتم جالب بود یه آلمه سیم توشه سیم نازک بدرد درست کردن فیوز میخوره :icon_razz:
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط khazaie01سلام ای مهندس ...
بابا کارت سوختم کجا بود بعدشم کارت سوخت که فقط شماره سریال ماشین را داره و سهمیه در شبکه انجام میشه ... البته یه بلایی میشه سر کارت سوخت در آورد که دور از انسانیت است
مهندس جان اشتباه شما اینجاست که به هیچ عنوان نمیتونین بلا سره کارت سوخت بیارین چون 7 لایه امنیتی داره و در ضمن 128 عدد کلید 64 بیتی میتونی 128*64=8192 کلید که بخوای اسکن کنی و بازش کنی فکر میکنم 10 سال زمان ببره و اشتباه همه اینه که از شبکه فقط تراکنش ها و تغییرات صورت گرفته از مرکز داده ها انتقال داده می شه و همه کارا اعم از مقدار سهمیه این حرفا در داخل کارت خوان انجام میشه درضمن برروی تراشه کارت سوخت سیستم عاملی بسیار قوی وجود داره که به این راحتی ها نمیشه باهاش ارتباط برقرار کرد . این کارت ها ( چیپ کارت ) ساخت اینجنیکو فرانسه هستش و جزو قطعات با تکنولوژی بالاست در نتیجه شما مهندس جان فکر دستکاری و هرگونه کنجکاوی رو از سرت بیرون کن به محض دستککاری سیستم به طور خودکار مشخصات کارت شما رو در هنگام انتقال تراکنش به مرکز داده ها اعلام میکنه و حسابتون میفته با کرامل کاتبین
در کوی نیک نامان مارا گذر ندادن گر تو نمی پسندی تغییر ده به از آن
دیدگاه
دیدگاه