سلام.ی جارو برقیه فیلیپس هست که موقع روشن شدن دور موتور و مکش دستگاه کم و زیاد میشه و نوسان داره برد و برسی کردم و ی پتانسیومتر و ترایاک ازش عوض کردم و مشکل حل نشد در داخل برد ی آیسی مجتمع هست هجده پایه است احتمال داره اون خراب شده باشه? از پایه های ولوم ر ارتباط رفته به آی سی و از یکی از پایه های آی سی هم ی ارتباط رفته به گیت ترایاک.مقاومت ها و دیود ها هم سالمه فقط دوتا خازن mktداره که فکر کنم کمی ظرفیتش کم شده دیگه چیزی نداره نمیدونم مشکلش چیه لطفا راهنمایی کنید
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
علت نوسان دور موتور جارو برقی
Collapse
X
-
پاسخ : علت نوسان دور موتور جارو برقی
نوشته اصلی توسط Dariushrg نمایش پست هاسلام.ی جارو برقیه فیلیپس هست که موقع روشن شدن دور موتور و مکش دستگاه کم و زیاد میشه و نوسان داره برد و برسی کردم و ی پتانسیومتر و ترایاک ازش عوض کردم و مشکل حل نشد در داخل برد ی آیسی مجتمع هست هجده پایه است احتمال داره اون خراب شده باشه? از پایه های ولوم ر ارتباط رفته به آی سی و از یکی از پایه های آی سی هم ی ارتباط رفته به گیت ترایاک.مقاومت ها و دیود ها هم سالمه فقط دوتا خازن mktداره که فکر کنم کمی ظرفیتش کم شده دیگه چیزی نداره نمیدونم مشکلش چیه لطفا راهنمایی کنید
- تشکرها 1
-
نوشته اصلی توسط Dariushrg نمایش پست هاسلام.ی جارو برقیه فیلیپس هست که موقع روشن شدن دور موتور و مکش دستگاه کم و زیاد میشه و نوسان داره برد و برسی کردم و ی پتانسیومتر و ترایاک ازش عوض کردم و مشکل حل نشد در داخل برد ی آیسی مجتمع هست هجده پایه است احتمال داره اون خراب شده باشه? از پایه های ولوم ر ارتباط رفته به آی سی و از یکی از پایه های آی سی هم ی ارتباط رفته به گیت ترایاک.مقاومت ها و دیود ها هم سالمه فقط دوتا خازن mktداره که فکر کنم کمی ظرفیتش کم شده دیگه چیزی نداره نمیدونم مشکلش چیه لطفا راهنمایی کنید
مشکل میتونه از خود موتور باشه،به طوریکه ذغال کوتاه شده یا فنر ذغال ضعیف شده و باعث رفت و برگشت ذغال داخل محفظه ذغال بشه که باعث
دل دل زدن موتور میشه.
- تشکرها 3
دیدگاه
-
خب وقتی یکسره میزنم برق مشکلی نداره خیلی خوب کار میکنه
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست هادرود،
مشکل می*تونه از خود موتور باشه،به طوریکه ذغال کوتاه شده یا فنر ذغال ضعیف شده و باعث رفت و برگشت ذغال داخل محفظه ذغال بشه که باعث
دل دل زدن موتور میشه.
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست هادرود،
مشکل می*تونه از خود موتور باشه،به طوریکه ذغال کوتاه شده یا فنر ذغال ضعیف شده و باعث رفت و برگشت ذغال داخل محفظه ذغال بشه که باعث
دل دل زدن موتور میشه.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Dariushrg نمایش پست هاخب وقتی یکسره میزنم برق مشکلی نداره خیلی خوب کار میکنه
مشکل اینه هر سری ی قطعه عوض میکنم روشن میکنم کار میکنه بعد که دوباره میبندم ش دوباره نوسان داره موتور هم ی سره میزنم با تمام توان کار میکنه نمیدونم چه مرگشه
مشکل اینه هر سری ی قطعه عوض میکنم روشن میکنم کار میکنه بعد که دوباره میبندم ش دوباره نوسان داره موتور هم ی سره میزنم با تمام توان کار میکنه نمیدونم چه مرگشه
- تشکرها 3
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Amie.s.m نمایش پست هااحتمالا کنتاکتهای اتصال قرقره سیم جمع کن ایراد داره یا کلکتورهاش اکسید شده .
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Dariushrg نمایش پست هاکسی پیشنهادی نداره??
اگر ولتاژ در حدود ۲۰۰ ولت دارید ....
به احتمال زیاد زغال های دور کلکتور باید تعویض شوند .
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Dariushrg نمایش پست هاکسی پیشنهادی نداره??
البته اگر مطمئن هستید که ولتاژ صحیح به موتور میرسه.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Dariushrg نمایش پست هاصد ولته فکر کنم
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط rasool.rastghalalm نمایش پست هاسلام بنده هم یه جارو برقی فیلیپس با همین مشکل دارم شما به چه نتیجه ای رسیدید؟
..چند سال است که این جارو برقی برای شما کار می کند ?..چند سال است استفاده می کنید ?
دیدگاه
دیدگاه