اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن وخاموش وسایل بایک کلیدفشاری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

روشن وخاموش وسایل بایک کلیدفشاری

سلام دوستان واساتیدمحترم.درصورت ممکن راهنمایی بفرمایید.بنده چندتاوسیله برقی ازقبیل ماشین اصلاح وچراغ قوه شارجی دارمکه روشن نمیشن وبردشون مشکل داره چون کلیدشون پالسی هست وایسی عمل نمیکنه که پایه بیس ترانزیستورراتحریک نماید.ضمنابدترازهمه اینستکه مختصات ایسی هم پاک کرده شرکت سازنده.اگه بخوام خودم هم باایسی555براش مداری بسازم هم جای چندانی نداردوبدتراینکه ولتاژباطریشون 3.7ولت هستکه ایسی حداقل پنج ولت برای تغذیه میخواد.اگه دوستان مدارکوتاهی وایسی تغذیه پایینی میشناسین راهنمایی کنید.منتظرجوابم.سپاس ازهمه

فرستاده شده از Redmi Note 8 Proِ من با Tapatalk

پاسخ : روشن وخاموش وسایل بایک کلیدفشاری

نوشته اصلی توسط aza0 نمایش پست ها
    سلام دوستان واساتیدمحترم.درصورت ممکن راهنمایی بفرمایید.بنده چندتاوسیله برقی ازقبیل ماشین اصلاح وچراغ قوه شارجی دارمکه روشن نمیشن وبردشون مشکل داره چون کلیدشون پالسی هست وایسی عمل نمیکنه که پایه بیس ترانزیستورراتحریک نماید.ضمنابدترازهمه اینستکه مختصات ایسی هم پاک کرده شرکت سازنده.اگه بخوام خودم هم باایسی555براش مداری بسازم هم جای چندانی نداردوبدتراینکه ولتاژباطریشون 3.7ولت هستکه ایسی حداقل پنج ولت برای تغذیه میخواد.اگه دوستان مدارکوتاهی وایسی تغذیه پایینی میشناسین راهنمایی کنید.منتظرجوابم.سپاس ازهمه

معمولا این وسایل رو باید به شرکت سازنده و
    خدمات پس از فروش ارجائ بدی خودت نمیتونی
    کاری انجام بدی
    دوستان عزیز همه ما بدون هیچ توقعی توی این انجمن دانسته هامون رو با هم به اشتراک میگذاریم. کمترین توقع یک لایک می باشد.

دیدگاه

با سلام و احترام
      دوست عزیز در اینگونه موارد امکان اینکه خود کلید مشکل داشته باشه و یا اینکه باتری دستگاه خراب شده باشه خیلی بیشتر از اون آی سی هست. آیا از کارکرد صحیح این دو مورد مطمئن هستید؟
      موفق باشید.

دیدگاه

وایسی عمل نمیکنه که پایه بیس ترانزیستورراتحریک نماید.
        با درود
        شما بجای استفاده از شستی از کلید استفاده کنید و بیس ترانزیستور رو فعال کنید
        این کوچک ترین مدار ممکن هست

دیدگاه

سلام شما اگر میتوانید smd کار کنید با ۲ تا ترانزیستور و مقاومت میتوانید مدار را بسازید
          شما فیلیپ فلاپ ترانزیستوری را در گوگل سرچ کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
            با سلام و احترام
            دوست عزیز در اینگونه موارد امکان اینکه خود کلید مشکل داشته باشه و یا اینکه باتری دستگاه خراب شده باشه خیلی بیشتر از اون آی سی هست. آیا از کارکرد صحیح این دو مورد مطمئن هستید؟
            موفق باشید.
            سلام مجددوتشکرازراهنماییهای دوستان.عرض میکنم درصورتیکه بجای موتوریکعددال ای دی قراربدم درست کارشوانجام میده.من الان همون سیم منفی موتورراقیچی کردمویکععدترانزیستور882کالکتوررابه موتوردادم وامیتر رابه نقطه خروجی منفی .بیس هم به مثبت باطری متصل نمودم.حالابااینشکل باهمون مدارفابریک خودش راه افتاده.سپاس ازدوستان

دیدگاه

سلام زمان زیادی گذشته از این پست ، خود ترانزیستور روی برد مشکل دارد آن را تعویض کنید مشکل برطرف می شود ، شما بجای تعویض یکی دیگر در مدار قرار دادید .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X