اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نوع ترانزیستوریاماسفت برای ولتاژهای پایین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوع ترانزیستوریاماسفت برای ولتاژهای پایین

سلام دوستان.وقت بخیر.درخواست راهنمایی.دوستان من یک ماشین خط زن صورت تراشی دستم رسیده بردش خراب بوده ونهایتایکی ازترانزیستورهای بردراکنده اند.حالادرصورتیکه مثلاولتاژمنفی که به امیترمتصل بوده راباکالکتوراتصال کوتاه کنم روشن میشه ولی سازمانش اینصورت بوده که بازدن کلید دستگاه ولتاژرابه بیس انتقال میداده وروشن میشده.حالاباتوجه به باطری لیتیومی 3.7ولتی با1200میلی امپر.دستوربفرماییدایابجای ترانزیستورچه نوعی بزارمکه باولتاژهمخوانی داشته باشدوقدرت موتورراکامل اراعه دهد.ایاماسفت یاترانزیستور.وچه نوع وشماره ای بزارم.سپاس

فرستاده شده از Redmi Note 8 Proِ من با Tapatalk

پاسخ : نوع ترانزیستوریاماسفت برای ولتاژهای پایین

درود
    با سیم آمپر متر کلکتور - امیتر را به هم اتصال دهید همانطوری که گفتید وقتی دستگاه روشن شد جریان را بخوانید این میشود حداقل جریانی که باید ترانزیستور بتواند تامین کنید همچنین در حالت خاموشی دستگاه با ولتمتر ولتاژ کلکتور - امیتر را اندازه بگیری این میشود ولتاژ کار ترانزیستور برای انتخاب ترانزیستور همین دو پارامتر کافیست Vce , Ic اگر ماسفت بخواهید بگذارید و میشود Id , Vds برای انتخاب ماسفت .

دیدگاه

سلام.تشکرویژه ازشما.چشم انجام میدمونتیجه رااعلام میکنم.سپاس

دیدگاه

سلام بردوستان.من درحالت روشن موتوربدون بارکه بین پایه های کلکتوروامیترترانزیستورکنده شده راکه اندازه گرفتم ولتاژعبوری 3.83ولت بود وجریان عبوری هم بین ایندوپایه بدون بار5.15امپربود.بااینوجود باتوجه به اینکه قطعات بکاررفته SMDمیباشد.بنظرم قطعه کنده شده ماسفت بوده.حالادوستان راهنمایی کنیدچه ماسفتی دربازارهستکه حدود20امپرجریان رادوام بیاورد؟باتوجه به ولتاژتحریک گیت ازپایه ایسی که منبع اصلی 3.7ولتی میباشد؟سپاس ازشما

دیدگاه

درود
          باید جریان را هنگام بار اندازه گیری کنید اما ترانزیستور ماسفت IRLR2908TR کار شما را راه می اندازد 100V=Vds و 40A = Id

دیدگاه

درودبرشما.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aza0 نمایش پست ها
              سلام بردوستان.من درحالت روشن موتوربدون بارکه بین پایه های کلکتوروامیترترانزیستورکنده شده راکه اندازه گرفتم ولتاژعبوری 3.83ولت بود وجریان عبوری هم بین ایندوپایه بدون بار5.15امپربود.بااینوجود باتوجه به اینکه قطعات بکاررفته SMDمیباشد.بنظرم قطعه کنده شده ماسفت بوده.حالادوستان راهنمایی کنیدچه ماسفتی دربازارهستکه حدود20امپرجریان رادوام بیاورد؟باتوجه به ولتاژتحریک گیت ازپایه ایسی که منبع اصلی 3.7ولتی میباشد؟سپاس ازشما

درود،
              ۵ آمپر خیلی زیاد هست برای یه ریش تراش!
              موتور ریش تراش خیلی کمتر مصرف می‌کنه!

دیدگاه

سلام.والله خودمم خیلی تعجبم شدولی خوب ناگفته نماندخیلی هم فشارروموتورمیاد.چون خط زن هست وشانه هارابایدروی هم حرکت بده.اونم حسابکن باولتاژ3.7ولت.پس نهایتابایدباامپربیشتری کاربکنه که جبران این ولتاژناچیزرابکند.ضمناباورکن شافت موتوربه این کوچکی رانمیشه برلحتی بادست نگه داشت واقعا.البته بعیداصلانیست.چون بدون بارموتورتنهاخودش 5امپرکامل رامیکشه.البته من یک برددیگه دارم سالم هست مال یامیکسرهای نیم لیتری برای میوه هست.حتی بظاهرموتورمیکسرازموتورماشین خط زنه یکم کوچکترم هست وباطری جفتش هم یکعددباطری3.7دهم هست.داخل بردش برای راه اندازی موتورمیکسراومده ازیک ماسفتی استفاده کرده بنام46N02که این ماسفت هم 20امپری هست .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aza0 نمایش پست ها
                  سلام.والله خودمم خیلی تعجبم شدولی خوب ناگفته نماندخیلی هم فشارروموتورمیاد.چون خط زن هست وشانه هارابایدروی هم حرکت بده.اونم حسابکن باولتاژ3.7ولت.پس نهایتابایدباامپربیشتری کاربکنه که جبران این ولتاژناچیزرابکند.ضمناباورکن شافت موتوربه این کوچکی رانمیشه برلحتی بادست نگه داشت واقعا.البته بعیداصلانیست.چون بدون بارموتورتنهاخودش 5امپرکامل رامیکشه.البته من یک برددیگه دارم سالم هست مال یامیکسرهای نیم لیتری برای میوه هست.حتی بظاهرموتورمیکسرازموتورماشین خط زنه یکم کوچکترم هست وباطری جفتش هم یکعددباطری3.7دهم هست.داخل بردش برای راه اندازی موتورمیکسراومده ازیک ماسفتی استفاده کرده بنام46N02که این ماسفت هم 20امپری هست .

ریش تراش 2.4 یا حتی 1.2 هم وجود داره اما زیر ۱ آمپر جریان کشی
                  دارن.
                  بهر حال یک نمونه ماسفت P چنل که ۳ آمپر رو تحمل می‌کنه و در این بازه ولتاژ کار میکنه، HX2305 هست.

دیدگاه

سلام مجدد.دوست عزیزسپاس بابت نمونه ماسفتیکه سفارش داده این.راستش عکسوفیلم برام میسرنیست وگرنه برات میگرفتم ازموقعیکه روشنه وببینی مولتی مترچقدجریان نشان میدهد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X