اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی تغیرمدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی تغیرمدار

دوستان سلام وعرض ادب.درصورت ممکن راهنمایی بفرمایید.من چندتابرددست دوم مربوط به ست کنترل پمپ اب دارم وباکمک گرفتن ازشماتصمیم دارم اگه امکانش باشدباتغیراتیکه میدانیدنیازهست انجام وانهاراتبدیل به محافظ برای وسایل برقی منزل درموقع نوسان برق نمایم.ناگفته نماندقسمت رله ان رامیدانم که بارله مخصوص اینکاربایدتغیردهم.ولی ازریدرله هاتاورودیهای ایسی رانمیدانم چه تغیراتی نیازاست که انجامبدم.وایانیازهستکه بجای تغذیه ورودیکه خازنی میباشدبجاش باترانس خطی استفاده شودیانه؟محبت کنیداگه اینکارشدنی هست راهنمایی کامل بفرمایید.پیشاپیش سپاسگذارشما.

فرستاده شده از Redmi Note 8 Proِ من با Tapatalk

پاسخ : راهنمایی تغیرمدار

نوشته اصلی توسط aza0 نمایش پست ها
    دوستان سلام وعرض ادب.درصورت ممکن راهنمایی بفرمایید.من چندتابرددست دوم مربوط به ست کنترل پمپ اب دارم وباکمک گرفتن ازشماتصمیم دارم اگه امکانش باشدباتغیراتیکه میدانیدنیازهست انجام وانهاراتبدیل به محافظ برای وسایل برقی منزل درموقع نوسان برق نمایم.ناگفته نماندقسمت رله ان رامیدانم که بارله مخصوص اینکاربایدتغیردهم.ولی ازریدرله هاتاورودیهای ایسی رانمیدانم چه تغیراتی نیازاست که انجامبدم.وایانیازهستکه بجای تغذیه ورودیکه خازنی میباشدبجاش باترانس خطی استفاده شودیانه؟محبت کنیداگه اینکارشدنی هست راهنمایی کامل بفرمایید.پیشاپیش سپاسگذارشما.

سلام شما باید از روی یک محافظ که به درستی کار می‌کنه برد اون رو کپی
    کنید و بسازید و بعد قطعاتی که روی محافظ هست رو دقیقا از بردهای دیگه
    بردارید و روی اون لحیم کنید
    قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

سلام.سپاس ازاینکه زحمت میکشید.دوست عزیزاینروشیکه میفرماییدصحیح هست.اتفاقامدارات مخصوص به اینکارراهم دارمومیتوانم اوناراسرهم بکردم.ولی من دیدم این ست کنترل اگه استفاده کنم که جواب بده تقریبامیشه گفت یه مداراماده ای هست ونیازبه تغیرات جزعی داره فقط.ولی اون روش شما بایدازاول شروع کنی ونیازبه قطعات کامل وساخت فیبرمدارچاپی داره.درینصورت ایسی هم همون اپ امپی استفاده میشدکه اشمیت تریگرنباشه که ندانم چکارش بایدکنم.درصورت ممکن من تغیراین برام مهم میباشد.ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aza0 نمایش پست ها

درود،
        بنده خودم نقشه مدار ست کنترل های عمومی که از آیسی 4093
        استفاده میکنن رو استخراج کردم.
        و باید بگم که بدلیل اینکه مدار از آیسی گیت NAND استفاده کرده
        ، نمیشه اینکار رو کرد!
        برای ساخت محافظ باید از مقایسه کننده ولتاژ ( عموما آپ امپ یا
        گاها میکروکنترلر ) استفاده کرد که برد ست کنترل چنین چیزی نداره!
        اینکه خودتون یه برد محافظ بسازید خیلی بهتر از تبدیل کردنه.

دیدگاه

درودبرشما.وقت بخیر.جوابتون برام کامل میباشدودیگه ازین بابت بیخیالم کرد.سپاسگذارم ازت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X