اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست معرفی آی سی جایگزین uln2003

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست معرفی آی سی جایگزین uln2003

سلام و خدا قوت من تو یه مداری نیاز دارم که از آی سی درایور رله استفاده کنم (ترجیحا so16 ) برای 5 رله
    ولی نیاز دارم که حتما ورودی آی سی به دلایلی پول دان نباشه (اگر دقت کنید به شماتیک داخلی آی سی های ULN از دم همه ی ورودی ها با سه تا مقاومت در نهایت به منفی متصل میشن) و من میخوام اینطور نباشه یعنی ورودیش یا پول آپ باشه و یا اصلا با مقاومت به منفی وصل نشده باشه و مقاومتش فقط به بیس وصل شده باشه اگر ای سی میشناسید که برای راه اندازی حداقل 5 رله جواب میده و ورودیش هم پول دان نیست لطفا معرفی کنید. حتما هم نیاز نیست دارلینگتون باشه چون برای راه اندازی رله یک عدد ترانزیستور هم جواب میده. ولتاژ ورودی درایور (یعنی خروجی میکرو کنترلر) 3.3 ولت است و ولتاژ رله 12 است
    سپاس

پاسخ : درخواست معرفی آی سی جایگزین uln2003

سلام
    وقت بخیر
    نوشته اصلی توسط saeedxs نمایش پست ها
    سلام و خدا قوت من تو یه مداری نیاز دارم که از آی سی درایور رله استفاده کنم (ترجیحا so16 ) برای 5 رله
    ولی نیاز دارم که حتما ورودی آی سی به دلایلی پول دان نباشه (اگر دقت کنید به شماتیک داخلی آی سی های ULN از دم همه ی ورودی ها با سه تا مقاومت در نهایت به منفی متصل میشن) و من میخوام اینطور نباشه یعنی ورودیش یا پول آپ باشه و یا اصلا با مقاومت به منفی وصل نشده باشه و مقاومتش فقط به بیس وصل شده باشه اگر ای سی میشناسید که برای راه اندازی حداقل 5 رله جواب میده و ورودیش هم پول دان نیست لطفا معرفی کنید. حتما هم نیاز نیست دارلینگتون باشه چون برای راه اندازی رله یک عدد ترانزیستور هم جواب میده. ولتاژ ورودی درایور (یعنی خروجی میکرو کنترلر) 3.3 ولت است و ولتاژ رله 12 است
    سپاس

شاید بتونید از سری UDN استفاده نمایید .
    مثل آی سی UDN2981

02-03-30

دیدگاه

بله ممنون خیلی خوبه فکر کنم جواب بده ولی خیلی گرون و کمیابه قیمتش 20 برابر uln هاست چون یکی نمیخوام زیاد میخوام
      ارزونترش رو سراغ ندارین؟
      مثل همین high side هم باشه مشکلی نداره

دیدگاه

سلام
        وقت بخیر
        بله ممنون خیلی خوبه فکر کنم جواب بده ولی خیلی گرون و کمیابه قیمتش 20 برابر uln هاست چون یکی نمیخوام زیاد میخوام
        ارزونترش رو سراغ ندارین؟
        مثل همین high side هم باشه مشکلی نداره

البته قیمت
        uln2003 dip در جوان الکترونیک ، 9300 تومان هست
        و
        کمترین قیمت udn2981 dip (کپی ) در چهره الکترونیک ، 33750 تومان .

میفرمایید ؟ در زمان اجراء فرمان میکرو ، برای یک uln2003 ، دقیقا چه ایرادی بوجود میاد ؟

02-03-31

دیدگاه

2003uln رو از eca میخرم 2 تومن so16

حالا تا 10 15 تومن هم باشه مشکلی نداره

چون ورودی های میکرو esp مدل 12e موقع بوت (موقع وصل کردن تغذیه) نباید پول دان باشه الالخصوص پورت 0 وگرنه اصلا بوت نمیشه uln2003 بکارم نمیاد (اینو بعد از هزینه 2 میلیونی چاپ PCB فهمیدم که ورودی های uln پول دانه)

دیروز خودم درایور pnp با شماره td62304 رو پیدا کردم ولی متاسفانه جوان الکترونیک فقط یکی داشت اوردم نصب کردم جواب داد ولی با VCC با ولتاژ 3.3 تست کردم و من نیاز دارم که VCC حداقل 12 ولت باشه (ولتاژ سر مثبت رله تا 35 ولت برای این درایور جواب میده ها منظورم تغذیه مثبت ای سی است که حداکثر تا 7 ولت تو دیتاشیت نوشته)

چون PCB چاپ شده دارم نیاز شدید به این نوع درایور SO16 دارم که ورودیش پول دان نباشه

دیدگاه

چون PCB چاپ شده دارم نیاز شدید به این نوع درایور SO16 دارم که ورودیش پول دان نباشه
            با سلام
            اگه ورودی درایور پول داون نباشه در زمان بوت خروجیش فعال میشه.
            td6 کد پیشوند محصولات توشیباست. ایسی td62304 همون uln2304 هست.
            کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

چه جالب
              uln2304 که وجود خارجی نداره

دیدگاه

سلام
                وقت بخیر
                .......
                ( بعنوان یک راه حل ، البته )
                برای رفع این ایراد ، میشه از یک اپتوکوپلر ، مثلا pc817 ، بعنوان واسطه ایزوله ، پین میکرو و ورودی uln2003 استفاده کرد ؟

02-04-01

دیدگاه

چه جالب
                  uln2304 که وجود خارجی نداره
                  بله. برای مثال گفتم که یعنی در عملکرد، شماره قطعه مهم هست و پیشوند مربوط به شرکت تولیدکننده قطعه میشه.
                  و مثلا uln2003 از الگرو، معادل توشیباش میشه td62003
                  کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

بله میشه به راحتی ولی هدف خلوت کردن مداره وگرنه میتونیم خیلی راحت از 5 تا ترانزیستور 547 استفاده کنیم بجای اینکه 1 دونه uln بذاریم و پنج تا اپتوکوپلر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X