اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محافظ وسایل برقی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

محافظ وسایل برقی

سلام دوستان واساتیدمحترم.وقت بخیر.اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید.من چندتاازمحافظ برق رادارمکه هرکدومش بنحوی مشکل دروصل کردن داشتن یاموارددیگه که مشکلاتشونوبرطرف کرده ام.حالاسوالم اینه.برای کم وزیادترازحالت عادی برق شهرازچه راهی استفاده کنم که دردسترسم باشه؟برای تنظیم زمان قطع بردمحافظ؟سپاس

فرستاده شده از Redmi Note 8 Proِ من با Tapatalk

پاسخ : محافظ وسایل برقی

درود
    باید نقشه مدار محافظ را استخراج کنید معمولا ولتاژ آستانه قطع بالا و پایین با تقسیم مقاومتی صورت میگیرد که برای مقایسه با ولتاژ رفرنس که توسط دیود زنر ساخته میشود به آپ امپ که بعنوان مقایسه کننده کارمیکند میرود (LM324) جهت تنظیم زمان تاخیر هم باید ثابت زمانی مدار RC را که به آپ امپ اعمال میشود با تغییر مقاومت و خازن تغییر دهید.
    برای اطلاعات بیشتر لینک زیر را ببینید :

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

درود
    باید نقشه مدار محافظ را استخراج کنید معمولا ولتاژ آستانه قطع بالا و پایین با تقسیم مقاومتی صورت میگیرد که برای مقایسه با ولتاژ رفرنس که توسط دیود زنر ساخته میشود به آپ امپ که بعنوان مقایسه کننده کارمیکند میرود (LM324) جهت تنظیم زمان تاخیر هم باید ثابت زمانی مدار RC را که به آپ امپ اعمال میشود با تغییر مقاومت و خازن تغییر دهید.
    برای اطلاعات بیشتر لینک زیر را ببینید :
    https://www.tolidgera.ir/%D8%AA%D8%B9%D9%85%D9%8A%D8%B1-%D9%85%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8-%D8%A8%D8%B1%D9%82-2/

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X